A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tatay Hannaróza

 
Beosztása: Gyermekpszichológus
Nem:
Életkor: 48 (születésnap: november 27.)
Testalkat: Átlagos magassághoz szemnek kellemes alkat és törékeny csontok dukálnak esetében.
Vonások: Karakteres, mégis bájos arcberendezéssel bír. Ha máshová születik, már Disney-hercegnőt mintáztak volna róla.
Szem: Zöld, érdeklődően szeretetteljes szempárral bír.
Haj: Alapvetően a vörös egyik sötétebb árnyalata, de sokszor szőkíti hullámos, vállát verdeső tincseit.
Általános öltözet
Szekrényében egy átlagos, korabeli nő ruhatára lapul. Az ember lánya negyvenen túl már tisztában van vele, mik azok, amiket szívesen visel, mely formákat jobb, ha kerüli. Szereti a színes holmikat, a nőies szabásvonalakat és a kiegészítők terén sem spórol.
Első benyomás, kisugárzás
Ha egyetlen szóval kellene jellemezned: szeretnivaló. Kedves, törődő, szimpatikus – és ha mégsem, akkor sem tudod igazán utálni ezt a közvetlen nőszemélyt.

Leírás

Budapesten született, s a kedves szülők igyekezték a Család szellemének megfelelő neveltetésben részesíteni, de kicsinek kifejezetten magának való lányka volt. A Mirarxot a Martion követte (Lorton ösvényén), a sikeres érettségi vizsgák után pedig az ELTE-EMK pszichológia szakára nyert felvételt, ahol duplázott: az alapképzés elvégzését követően a Mesterképzés keretein belül fejlődés- és gyermekpszichológiai szakirányon végzett.
1995 óta gyermekpszichológusként dolgozik a Mirarx Máguselőképzőben, illetve magánrendelése is van.
Tizenhat évesen ismerte meg jelenlegi párját, igaz, akkor még egyikőjük sem gondolta, hogy ennyire tartós a dolog kettejük között. Három év múltán azonban még mindig együtt voltak, így mikor szülei eljegyzést emlegettek nem titkolta előttük tovább: nem mehet hozzá egyik Családis férfihoz sem, mert már megtalálta a párját. Mégpedig egy nő személyében. A szülők persze hitték is, meg nem is a dolog komolyságát – úgy gondolták, ha kitagadással fenyegetőznek, az majd elrettenti ötletétől Hannarózát, ám ő nem hátrált meg. Édesapja ugyan nem engedte anyagi alap nélkül szélnek, de innentől kezdve a kapcsolat a lány és szülei között mondhatni végleg megszakadt. Noémihez költözött, s meglepő módon gyorsan beleszokott abba az életformába, ahol bizony nem rakják elé az ebédet, hanem magának kell az elkészítéssel bajlódnia.
Egy évre rá külföldön törvény előtt is hitelesítették kettejük kapcsolatát, felvette Noémi családnevét, huszonegy éves korában pedig már Marci sírásától volt hangos a lakás. – Elsiette volna a dolgokat? Az évek bizonyították, hogy nem is dönthetett volna jobban semelyik esetben sem!

Aktuális állapot:

(Kate Upton és Cameron Diaz nem szériatartozékok.)

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.04.01. 04:30:37

Üzenet küldése