A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tatay Noémi

 
Beosztása: Ápolónő
Nem:
Életkor: 50 (születésnap: augusztus 03.)
Testalkat: Alapvetően vékony alkatú, de azért egy erősebb széllökés nem töri ketté.
Vonások: Egyszerű, szomszéd anyuka típusú arc, lágy vonásokkal, és szaporodó mimikai ráncokkal.
Szem: Barna, meleg, barátságos tekintet, szarkalábakkal keretezve.
Haj: Sötétbarna, dús, hosszú és göndör is. Nehéz kezelni, legtöbbször nem is próbálkozik vele.
Általános öltözet
Semmi kirívó, farmerek, pólók, ingek. Minden tekintetben a kényelem a fő szempont, még akkor is, amikor valamilyen esemény miatt ki kell öltöznie.
Első benyomás, kisugárzás
Zen. A nyugalom szigete. Már a puszta jelenlétével is csillapítja a kedélyeket, ha pedig meg is szólal, igazán nehéz idegesnek lenni mellette. Ha mégis nyugtalannak látnád, lehet kezdeni aggódni.

Leírás

Solymáron nőtt fel mágus családban, két öccsével egyetemben. Járt a Mirarxba, aztán a Martionba is (neredin), utána a Szentágothaiba ment nővérképzőbe. Azóta (1989) dolgozik a Főnixben ápolónőként a gyermekosztályon, és soha nem szeretett volna mást csinálni.


Mozgóképek (Klikk)


Csupán tizennyolc éves volt, amikor megismerkedett a párjával. A kezdeteket nem lehet teljesen zökkenőmentesnek nevezni, lévén nem elég, hogy egy másik nőről van szó, még Családos is (volt), de szerencsére őt választotta, és a hátuk mögött lévő több, mint húsz év bizonyítja, hogy jól döntött. No meg a felnevelt gyerek. Huszonkét éves volt, amikor hozzájuk került Marci, és huszonhat, amikor véglegesítették az örökbefogadást és a nevére is vehette. Rozi is nevet változtatott, mert bár a házasságuk Magyarországon nem ér semmit, legalább névlegesen is látszik, hogy ők egy család. Egy nagyon harmonikusan működő, boldog kis család.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.03.27. 11:33:26

Üzenet küldése