A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Temesváry András

 
Beosztása: ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Elsőre talán ki sem néznéd belőle, mennyi izmot szedett fel magára. Határozottan erős a fizikuma, habár egyelőre nem tör égi magasságokba (165 cm).
Vonások: Az elmúlt évben sokat kupálódott, de még mindig édesen kisfiúsnak hat.
Szem: Kifejezetten világos, enyhén zöldes árnyalatú ridegkék.
Haj: Rövid, kusza, sötétbarna.
Általános öltözet
Szeret minőségi márkákba öltözni, ugyanakkor elég egyszerű az ízlése. Póló vagy trikó és nadrág, néha napján az ing is felkerül a listára.
Első benyomás, kisugárzás
Édes kölyök. Ez az első, ami eszedbe jut az arca láttán. Mielőtt az arcodba zuhanna a vízzel teli lufi, amit az ajtó tetejére helyezett. Nagy csínytevő, és valahogy mégis sokan elnézik neki.

Leírás

Úgy áll a helyzet, hogy ha a Temesváry família tagjaként vet a világra a jó sors, garantáltan nem lesz hiányod semmiben. Nagyapámék bortermelők, ebből szépen el is éldegél picinyke (fenéket) családunk. Van egy csomó rokonom, az unokatesóimmal kvázi testvérekként nőttünk fel, szóval a társaság is zsír volt, na meg még most is az. Bár Zolta a Maldív-szigeteken dekkol, de Gergő meg Levi jó arcok. Gergő hajlamos lecsapni, ha már elege lett belőlem, mondjuk tény, hogy pofátlan tudok lenni. Jaj, meg ott a Lili! Bakker, tökre elfelejtettem a Lilit. Mondjuk nem csoda, ő az egyetlen, aki nem a karpiba került közülünk, meg olyan kis... hát na, hagy ne magyarázzam. Azért nem utálom vagy ilyesmi (Gergőnek ezt senki el ne mondja), csak... hát na.
Még mit érdemes tudni rólam? Jól értek az állatokhoz. Sárkányokkal akarok foglalkozni, az annyira menő, nem? Hja és lehet nem árt tudni rólam, hogy szeretek megtréfálni embereket. Aztán, hogy az illető örül-e a tréfának vagy nem, az már nem az én gondom, szerintem marha vicces.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.07.16. 14:47:35

Ez a karakter a Temesváry család tagja.

Üzenet küldése