A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Temesváry Gergő

 
Beosztása: Borász
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: július 28.)
Testalkat: Nem ő a legmagasabb férfi a világon (175cm), de legalább kis vállas.
Vonások: Hideg, furcsa. Széles az orra, de szép ívű a szája. Kicsit nagy a füle, de gyönyörűek a szemei. Az összkép átlagos lesz.
Szem: Rideg, világoskék szempár, amivel egyrészt távolságtartónak tűnik, más részről viszont, mintha a vesédbe látna.
Haj: Sötétbarna, egyértelműen göndörödő, de nem hagyja túl hosszúra, és általában rendesen be is van lőve.
Általános öltözet
Farmer vagy öltönynadrág, ing vagy szűk póló, gyakran nyakkendő vagy hózentróger. Divatosan öltözködik, és ez dob is az összképen. Az is látszik, hogy márkás darabokat hord – ha esetleg nem vennéd észre, nem kell félni, majd közli ő.
Első benyomás, kisugárzás
Amíg nem szólal meg, egy jó kiállású, magabiztos fiatalembernek tűnik, átható tekintettel. Talán mintha egy kicsit túl magabiztos lenne… Ha meg is szólal, akkor pedig már biztos lehetsz ebben. Ha nem ütöd meg a mércéjét – és hát nem valószínű, hogy ez sikerülni fog –, akkor rettentően lekezelő, sok esetben megalázó is a stílusa. Kivéve, ha dekoratív hölgy vagy, akkor biztosan nekiáll neked tenni a szépet, és van egy stílusa, aminek nehéz ellenállni. Csak aztán másnap ne nagyon várd, hogy felhívjon.

Leírás

Leírás (12+, erős nyelvezet!)


Először is szögezzük le, hogy kurva gazdag a családom. Balassagyarmaton élünk, nagyfaterék bortermelők, és soha, semmiben nem kellett hiányt szenvednem az életemben. Tudod, a nagy máguscsaládoknál már csak így megy. Nem, még véletlenül sem vagyunk a csoffadt Család tagjai – be is baszna, ha már 18 évesen házasodnom kellett volna.
Penge voltam már kiskoromban is, hamar jött a mágia, aztán a Mirarx, meg a Martion is. A Karpenába kerültem természetesen, az egész család oda járt. Aztán mentem a Königre, Nemzetvédelemre. Mondjuk ennek annyira nem örültek a felmenőim, de van más hím is a családban, cseszegessék őket a vállalkozással. Az én tehetségemet nem pazarolnám borokra, ezért lettem gemmárius.
A családom egészen bírom. Nagyfaterék jó arcok, szüleim is elviselhetőek. Van egy öcsém, a Levi. Ő néha még terelgetésre szorul, de vannak jó pillanatai. Na meg ott van az unokatesónk, Zolta. Vele lehet a legjobban csajozni, csak ne kéne mindig mászni érte miután kiugatta magát a Holdra. Jaaa, meg van egy húgom is, a Lili. Hogy az mekkora egy szerencsétlen kis görcs! Annyi mágia nem szorult bele, hogy rendesen elkezdje a Martiont, aztán amikor mégis betuszakolták valahogy, képes volt a Ferfexbe kerülni. Ennyi róla több is, mint elég.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.10. 00:03:24

Ez a karakter a Temesváry család tagja.

Üzenet küldése