A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Temesváry Lili

 
Beosztása: a Szentágothai Dominik Szerpentáriusképző hallgatója
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: március 15.)
Testalkat: Középmagas, vékony. Sosem lesz "bögyös-faros" maca, de azért mérsékelten gömbölyödik, ahol kell. Testtartása feltűnően egyenes.
Vonások: Ovális és csinos pofi, mosolygós ajkak. Inkább édesanyjára ütött, kevésbé érvényesül nála az a tipikus Temesváry - vonás.
Szem: Nagyon világos, szinte már áttetsző, szürkés- kékes színű, fénytelen és rideg.
Haj: Sötétbarna Mogyoróbarna egy kis szőkével, a családra jellemző kusza, hullámos fürtökkel. Jelenleg vállig érő.
Általános öltözet
Mai. Modern. Csinos. Szereti a rövidnadrágokat, harisnyákat, bakancsokat, sálakat/kendőket, bő pólókat, hosszas pulcsikat, sapkákat, ujjatlan kesztyűket, karkötőket, hosszú nyakláncokat... Lényeg, hogy csajos legyen, de egyben laza és vagány is.
Első benyomás, kisugárzás
Szembe jön Veled a folyosón. Nem tudod miért de megakad rajta a szemed. Pedig nem egy tündéri szépségű lány. Mégis pillangók hada kel életre a gyomrodban. Jeges, szürke tekintetével a vesédig lát. Beleborzongsz. Valami sejtelmes báj veszi körül, amitől nem tudsz szabadulni. Hívogat. Csak bámulod, mintha valami kísértet lenne (...)
Aztán egy pillanat és már ott sincs, elment melletted, te pedig csak azt a finom édeskés illatot érzed magad körül. Utánanézel, de már csak a sziluettjét látod beleolvadni a folyosó félhomályába.

Leírás


"1996. Megszülettem... nem tudom, kinek volt ez az ínyére vagy kinek sem, de itt vagyok. Egy pénzes máguscsalád harmadik gyermeke... Megszakítottam a sort. Eddig fiúk születtek most meg puff egy lány. Baró. Rányomta a bélyegét az életemre rendesen. A Temesváry família idősebbik tagjai nem éppen szívleltek. Eléggé távolságtartó a kapcsolatunk. Anyuék persze mindig szerettek. Én voltam a szemük fénye, a kicsi Lilike. Főleg anyu imádott. Végre nem kellett a bátyáimat pesztrálnia. Nagyon rég volt. Nem is igazán emlékszem rá (...)
Anyámék mindig tudták, hogy úgyis a Martionba jövök tanulni. Vagyis reménykedtek. Aztán 12 éves koromban nem vettek fel a suliba... Állítólag nem volt erős a mágiám vagy mi. Legalábbis valami ilyesmit emlegettek. Végülis volt benne valami, hisz addig semmi sem mutatkozott, azt hitték, hogy talán nincs is mágikus erőm. Nagyanyámék már persze azonnal megjegyezték, hogy "ők megmondták előre"... Négy éven keresztül magántanár járt hozzám. A szüleim azt mondták mert megtehetjük, nagyanyámék azt hogy "ha nincs ló jó a szamár is". Aztán egyszer apa kitalálta, hogy próbáljuk meg mégegyszer, hátha mostmár felvesznek az iskolába, hisz a tananyaggal hasonlóan haladtam, talán kissé előlrébb is (...)
Aztán sikerült is... felvettek, és a Ferfex ösvényre osztottak be. Újabb rosszpont nagyanyáméknál. Mindenki Karpenás volt a családban. Most már teljesen mindegy. Farkasfalka- tag lettem és ez remek. Jobban szeretem a farkasokat a macskáknál (...)"
[részletek Lili önéletrajzi írásából, 2011.]


Hobbi meg elfoglaltság:
" (...) meg persze sokan mondják, hogy művészlélek vagyok. Nem tudom ez mennyire igaz, én még nem vettem észre. Függetlenül attól, hogy szeretek modellezni és kisregényeket írni... hja meg csellózni, még nem jelenti azt, hogy művészlélek az ember. Nem csípem ezt a megnevezést. Inkább a „multifunkcionális”-ra esküszök. (...)
Hogyan jött a csellózás? Fogalmam sincs! Ez csak úgy jön ... Hirtelen kap egy impulzust az ember, hogy most neki csellóznia kell és akkor fog egy csellót és játszani kezd rajta, bármilyen ocsmányan is megy. Velem is valahogy így volt annak idején. Ennek négy éve már. Úgy vélem, lehetek annyira egoista, hogy azt mondjam: egész jól megy.(...)"
[részletek Lili önéletrajzi írásából, 2011.]

Kapcsolatok:
Temesváry Gergő: Halvány lila dunsztom nincs, mit vétettem neki. Talán a puszta tény, hogy megszülettem... Maximálisan kinyilvánítja, hogy utál, és szinte csak a vezetéknevünk meg a DNS-ünk mutatja, hogy testvérek vagyunk.
Temesváry Levente: Levivel nagyon labilis a kapcsolatunk. Igazából ő meg akar felelni Gergőnek is és nekem is. Talán meg merem kockáztatni, hogy szeret egy kicsit. Amikor Gergő nincs otthon, általában sokat vagyunk együtt. Ha viszont a bátyám is háznál van, kábé ugyanúgy viselkedik velem, mint Geri.
Temesváry Zolta: Ő az unokatesóm, de sokkal jobb kapcsolatban vagyok vele, mint a saját testvéreimmel. Majdnem minden hétvégén náluk tanyázok Budapesten. Rengeteg mindent meg tudunk beszélni és mellesleg nagyon szeretem :)
Bálint C. Baltazár: 2013 tavaszától vagyunk együtt. Amikor összejöttünk sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól megleszünk. Imádjuk egymást, tényleg... Jóban, rosszban, mindenben kitartunk a másik mellett. Remélem egyszer ő lesz majd a férjem és a gyerekeim apja! Bízom benne, hogy így lesz. Muszáj így lennie! ♥
Cséplő Koppány: Ő az első ismerősöm az iskolában, a barátságból végül kialakuló csodálatos szerelem. Mindenben az első helyet birtokolja: első kapcsolat, első csók, első együttlét, első csalódás. Szép volt, de vége lett és mindent el kell engedni egyszer.
A Heszpera lakók, azaz Saci, Bella és Kármi: Mindhármójukkal nagyon jó a kapcsolatom. Évekig együtt laktunk, de nem szakadt meg a kapcsolat. A mai napig beszélünk, találkozunk. Ők az én bástyáim, védőangyalkáim, ha zuhannék.

"Még sohasem gondolkoztam róla, de azt hiszem, az a varázsa, hogy jó ránézni.
Nagy dolog, nekem elhiheti, ha valaki a szemével, az arcával, a mosolyával is jóindulatra tudja hangolni az embereket."

Useres és egyéb infóért katt ide


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.12.25. 20:21:27

Ez a karakter a Temesváry család tagja.

Üzenet küldése