A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Temesváry Zara

 
Beosztása: Táncos
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: február 21.)
Testalkat: Karcsú alkat, nőies idomok jellemzik. 175 centis magassága
Vonások: Finom vágású orr, apró, íves ajkak, mandulavágású szem. Egyszerre bájos és nőies.
Szem: Világoskék, nyílt tekintet.
Haj: Hosszú, világos szőke hajzuhatag.
Általános öltözet
Mindig alkalomhoz illően öltözködik, kifejezetten kedveli a ruhákat, így gyakran látni abban. Nem kifejezetten hord túl feltűnő darabokat, a maga egyszerűsége emeli ki a szépségét.
Első benyomás, kisugárzás
Meleg, bizalmat sugárzó tekintet, finom, kedves mosoly. Illedelmes, előzékeny, nem hivalkodó vagy hangoskodó, mégis határozott a szava. Elsőre talán csak egy csinos arcnak tűnik, de bárki hamar felfedezi, hogy kifejezetten intelligens fiatal nő.

Leírás


Első kép
Egy budapesti gyermekotthonba egy büszke tartású férfi és mellette egy fiatal nő lép be. Az otthon vezetője szűnni nem akaró mondandójával vonja magára a figyelmet. Megérkeznek a gyermekhez, alig négy éves, arcán kedves, ábrándos kis mosoly, a haja két copfba fogva. Aláírnak minden szükséges dokumentációt, tájékoztatják őket mindenről, amiről tudniuk kell. A kislány mágus, a szülőkről kevés az információ, egy pár sornyi csupán. Csendes, jó gyerek, azt mondják, sosincs gond vele. Elbúcsúzik gondolatban a szürke kis szobától, a szürke kis helyiségektől, és a jómódú párral távozik. Úgy érzi, végre neki is lesz családja.

Második kép
Évek telnek el. Hatalmas családi ház, eszményi, ápolt kerttel, mindennel ellátva, ami egy modern háztartásban illendően előfordulhat. Zara szép ruhába bújva, mosollyal az arcán köszönt minden vendéget. Tizennégy éves, szorgalmas, okos gyerek, mindenkit elbűvöl, aki megszólítja. A nevelőszülei is dicsérettel illetik a társaság előtt. A vendégek távoznak.
Zara hiába keresi apja vagy anyja társaságát mind aznap, mind bármely másik nap. Elfoglaltak. Utaznak, dolgoznak, üzleti ügyben intézkednek, ilyenkor vér szerinti fiuk gyakran tart velük. Van, hogy hetekig, hónapokig kérik, hogy maradjon a Martionban. Sosem teszi szóvá, mindig megértő. Keményebben gyakorol, hogy jobb táncos lehessen. Egyedül díszíti otthon a fát, a szülők a bátyjával Párizsban járnak. Magányos a karácsony.


Budapesti éjszaka, Zara gyalogol hazafelé. Születésnapja van, az apja azt ígérte, megnézi vele kedvenc balett darabját, de végül nem bukkant fel, így egyedül nézte végig sokadjára a Hattyúk tavát, majd miután nem kapott választ, egymaga indult útnak visszafele. Viszonylag néptelen az utca. Egy férfi kapja el a karját, és rántja be egy kis utcába. Megüti, durván a falnak löki, a karját szorítja, a ruháját tépi. A lány kiabál, egy férfi bukkan föl mögöttük, megfutamítja a támadót. Ölbe veszi a lányt, és hazaviszi a családjához.


Szorító az űr, amit Tamás hagyott maga után. Az ágyon ül, és közös fotókat nézeget. Olyan hirtelen maradt magára, amilyen hirtelen talált társat. Mit számított, ha néha megütötte? Hiszen szerette.
Elmélkedik. Üldögél, fotókat néz. Nem néz már fotókat. A másikra gondol. Miért gondol a másikra?
A tánc. Csak az van mindig mellette. A tánc az élete.


Budapesti nappal, Zara az utcán sétál. Egy pillanat műve, a tárcáját vinnék, de egy férfi fogja le az illetőt. Randevúra hívja. Korai az emlék még, de nehéz ellenállni. Lassú a felépülés, annál tartósabb. Örökké tart egy új névvel és egy új ígérettel. Mit számít, ha néha a régi sémák ismétlődnek?

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.18. 16:47:07

Ez a karakter a Temesváry család tagja.

Üzenet küldése