A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tiago

 
Beosztása: Lisszabon birtok végrehajtója
Nem: Férfi
Életkor: 45 (születésnap: november 12.)
Testalkat: Magas, széles vállakkal, vastag karokkal.
Vonások: Legjellemzőbb vonásai markáns orra és széles, magas homloka.
Szem: Apró, kék szempár.
Haj: Barna, rövidre vágatott.
Általános öltözet
Szinte mindig zakót visel inggel. Másban csak otthon láthatod.
Első benyomás, kisugárzás
Komornak tűnik, mogorvának. Nem a bájcsevej híve, csak akkor szólal meg ha szükséges és sosem mond többet a kelleténél.

Leírás2011, Lisszabon

Hajléktalanok találnak egy férfit egy külvárosi szemetesben. Nincs magánál, nem lélegzik. Pofozgatják, hiába. Értéke, irata nincs, zsebei üresek. Próbálják visszatuszkolni, ekkor kinyílik a szeme. A hang, amit kiad nem emberi. Éhes. Őrjöng. Öl.

A vértől erőre kap de a félelem nem múlik el. Fogalma sincs mi történt, azt se tudja, hogy kicsoda. Hogy hívják, hogy került ide? Milyen nyelven beszélnek? Csak egyet tud biztosan, menedéket kell találnia hajnal előtt. Járja az utcákat, sikátorokat. Néhány portugál megbámulja a zakóján a vérfoltokat. Két alak illan elé, minden elsötétül.

Három nap gyógyító álom után keltik fel. Föld alatt van valami fényűző helyen. Körbeállják, beszélnek. Semmit sem ért. Valaki tesz rá egy Ezernyelv bűbájt. Portugálul kérdezik, faggatják. Nem tud semmire se válaszolni. – Nem hazudik, tényleg fingja sincs. – mondja az egyik ürge – Üresre pucolták az agyát. Több hetet tölt itt a föld alatt. Táplálják. Megismeri a birtok úrnőjét és számos egyéb vámpírt. Új nevet is adnak neki: Tiago. Felépül, az úrnő lekötelezettje lesz. Az identitását azóta sem találta meg, nincsenek céljai, nincsenek vágyai sem, csak egy: az úrnőnek és a birtok vámpírjainak meghálálni, hogy megmentették. Eleinte csak kisebb feladatokat végez ám hamar kiderül, hogy bizonyos dolgokban nagyon tehetséges. Egyre feljebb kúszik a ranglétrán hisz lojalitása megkérdőjelezhetetlen. Egy év múlva már a birtok egyik végrehajtója. Egy nagyobb feladat miatt most Budapestre kell jönnie. Hogy meddig kell itt maradnia, azt még maga sem tudja.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.27. 20:44:35

Üzenet küldése