A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tornay Attila

 
Beosztása: Máguskormány- hivatalnok
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: november 14.)
Testalkat: Átlagos magasságához (184 cm) kidolgozott felsőtest dukál, amit megannyi tetoválás díszít. Egy deka felesleg nincs rajta, fokozottan ügyel erre.
Vonások: Kifejezetten jóképű. Arcán csibészes mosoly ül, az orra körüli néhány szeplő pedig kisfiús pimaszságot kölcsönöz neki.
Szem: Zöldes- szürkés szemeiben ott ül a pajkos csillogás, mellyel megbabonázza a nőket. Általában szemüveget visel.
Haj: Legtöbbször picit hosszabbra hagyott, barna színű. Gondosan formázza reggelente.
Általános öltözet
Két fajta megjelenés váltakozik nála, de mindkettő igényes és az aktuális divatnak megfelelő. Az első, amikor munkában van. Akkor természetesen ing, öltöny, nyakkendő és legtöbbször fekete félcipő. Varázslattal tünteti el a tetoválásait, hiszen a munkájából kifolyólag nem a legbizalomgerjesztőbbek a televarrt karjai. A második, amikor épp munkán kívül van. Ilyenkor leggyakrabban valami egyszerű pólóban, farmerben, tornacsukában és bőrdzsekiben látható. Hideg időben általában bakancs és egy melegebb bőrkabát dukál. Szereti a természetes anyagokat, mi több, meg is engedheti magának a márkás, jó minőségű holmikat. Orrán fekete keretes Blaskovits szemüveg csücsül, amikor eszébe jut feltenni.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre általában mindenkinek nagyon udvarias, gáláns úriember színében tűnik fel. A hölgyek előtt kinyitja az ajtót, lesegíti a kabátjukat, kihúzza nekik a széket és általában fedezi a számlát. A kollégákkal tisztelettudó és segítőkész. Viszont ez mind a munkája része. Amikor kilép a "való világba" akkor fékezhetetlen őrült, aki imádja a féktelen bulikat, a kora reggelig tartó dorbézolást, az alkoholos mámort. A lányok legtöbbször sármos mosolya miatt figyelnek fel rá, a fiúk meg azért mert elcsábít mindent nőt, aki a közelébe kerül. Ők inkább az öklükkel ismertetnék meg, az amúgy kifejezetten szimpatikus hivatalnokot.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

LeírásUseres és egyéb infó


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.20. 09:51:43

Üzenet küldése