A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tornay Attila

 
Beosztása: Máguskormány- hivatalnok
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: november 14.)
Testalkat: Egészséges magasságához (184 cm) kidolgozott felsőtest dukál, amit megannyi tetoválás díszít. Egy deka felesleg nincs rajta, fokozottan ügyel erre.
Vonások: Kifejezetten jóképű. Arcán csibészes mosoly ül, az orra körüli néhány szeplő pedig kisfiús pimaszságot kölcsönöz neki
Szem: Zöldes- szürkés szemeiben ott ül még a kölyökkor pajkos csillogása, mellyel megbabonázza a nőket. Gyakran szemüveget visel, hisz szükséges.
Haj: Legtöbbször picit hosszabbra hagyott, barna színű. Gondosan formázza reggelente.
Általános öltözet
Két fajta megjelenés váltakozik nála. Az első, amikor munkában van. Akkor természetesen ing, öltöny, nyakkendő és legtöbbször fekete félcipő. Varázslattal tünteti el a tetoválásait, hiszen a munkájából kifolyólag nem a legbizalomgerjesztőbbek a televarrt karjai. A második, amikor épp munkán kívül van. Ilyenkor leggyakrabban valami egyszerű pólóban, farmerben, tornacsukában és bőrdzsekiben látható. Hideg időben általában bakancs és egy melegebb bőrkabát dukál. Szereti a természetes anyagokat, mi több, meg is engedheti magának a márkás, jó minőségű holmikat. Orrán fekete keretes Blaskovits szemüveg csücsül, amikor eszébe jut feltenni.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre általában mindenkinek nagyon udvarias, gáláns úriember színében tűnik fel. A hölgyek előtt kinyitja az ajtót, lesegíti a kabátjukat, kihúzza nekik a széket és általában fedezi a számlát. A kollégákkal tisztelettudó és segítőkész. Viszont ez mind a munkája része. Amikor kilép a "való világba" akkor fékezhetetlen őrült, egy tetovált bolond, aki imádja a féktelen bulikat, a kora reggelig tartó dorbézolást. A lányok legtöbbször sármos mosolya miatt figyelnek fel rá, a fiúk meg azért mert elcsábít mindent nőt, aki a közelébe kerül. Ők inkább az öklükkel ismertetnék meg, az amúgy kifejezetten szimpatikus, fiatal hivatalnokot.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Leírás
Előtörténet / Jelenkor
Eszergomban született egy elég hideg napon, mágusok gyermekeként. Elsőszülött fiúgyermek volt a családban, így nem csoda, hogy ellátták minden jóval. Már pici korától el volt kényeztetve. Négy évvel később világra jött a húga, aki az Petra nevet kapta. Áldás vagy átok a családnak, de a kislány suttaként látott napvilágot. Azóta természetesen már megnőtt és fiatal kora ellenére már férjhez ment egy nála pár évvel idősebb varázslóhoz, majd később elvégezte az egyetemet és gyermek pszichológus lett.

Attilára visszatérve: Tanulmányai első éveit a Mirarxban töltötte. Mindig jó tanuló volt, csak a magaviselete miatt merültek fel kisebb problémák. Emiatt a szülők többszörös értesítést kaptak. Az iskolából, amikor betöltötte a 11. életévét, a Martion Mágustanodába került. Karpena Kristóf ösvényét koptatta hat éven keresztül. Kisebb buktatók itt is történtek, hisz bár tanulmányi eredménye mindig kitűnő és megkérdőjelezhetetlen volt, a rendszeres kihágások miatt csomószor kapott büntetőmunkát. Szerencsére tudta mi a határ, hisz nem dobatta ki magát és sikeresen elvégezte az iskolát.

Még itt a Martionban tanulta ki az abeomágia fortélyait. Mindig is érdekelte, épp ezért barátai unszolására belement abba, hogy megpróbálkozzon az állatalak felöltésével. A rengeteg tanulás, gyakorlás és morgás meghozta a várva- várt eredményt. Hatodikban sikeres abeomágusi vizsgát tett és külön örömére egy ordas színű németjuhász "bőrébe bújt".

Szíve szerint nem ment volna tovább egyetemre. Sokkal jobban érdekelte őt már ekkor is a zene, hisz fiatal korától játszott gitáron és hegedűn. De mivel a szülei ütötték a vasat, kényszerből a Königre iratkozott be, azon belül is az Államigazgatási szakra. Sosem szerette, de érdekességképp mindig sikeresen vette az akadályokat és bár buliból buliba mászott esténként, rendre elvégezte az egyetemet is.

Húgának férje segítette munkához jutni a Kultúrális és Sport Minisztériumban, ezen belül is a Kultúra Főosztályon (Művészeti Osztály). Nincs valami óriási beosztásban, legtöbbször unalmas adminisztrációt végez és leveleket küldözget. Ettől függetlenül hihetnénk, hogy megkomolyodott, hiszen felelősségteljesen végzi a munkáját. Tudja: azért a pénzszerzés manapság nem a legegyszerűbb. A munkától nem tartja vissza az sem, hogy családja sosem volt szegény. Mindentől függetlenül gyakran támogatják őt anyagilag. Személy szerint, ha nem dolgozna, akkor is élete végéig élhetne a neki járó pénzből.

Hobbi
Mint feljebb írva volt, nagyon régóta gitározik és hegedül. A gitárt ő választotta, a hegedűt a szülei. Ettől függetlenül mindkettőn remekül tud játszani, hisz a zene mindig is az érdeklődési körébe tartozott. Manapság inkább csak akusztikus gitárját pengeti, ha akad némi ideje. Mindemllett szeret olvasni, sportolni - főleg léglabdázni. A Martionban benne volt az iskolai csapatban, hisz már akkor is jó fizikumú kölyök volt.

Kapcsolat(ok)
Barátságuk Volynskii Katya- val még a Martion idején kezdődött. Ősöreg már a kapcsolatuk, de őt tartja az egyik legfontosabb embernek az életében. Egy ideig egy párt is alkottak, viszont, mint utólag kiderült, barátságból sosem szövődik szerelem. Megmaradtak tehát a másik vonalon. Az iskola elvégzése után sem váltak el útjaik, a mai napig rendszeresen tartják a kapcsolatot. Nem is olyan nehéz ez, hisz a lánnyal lakik együtt egy kétszobás lakásban Budapesten, az Erzsébet körút 51. szám alatt. Mi több ezt tetézve, Kátya készítette Attila összes tetoválását. Pár éve egy röpke fél éves együttlét után végül ismét úgy döntöttek, sokkal jobbak ők barátoknak. Atus külön költözött, de még mindig tartják a kapcsolatot.Useres és egyéb infóért katt ide


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.20. 09:51:43

Üzenet küldése