A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tsicsói Hargita

 
Beosztása: a Smaragd Álom Rendezvényszervező Iroda vezetője
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: február 27.)
Testalkat: Az átlagosnál valamivel kisebb, vékonyabb testalkattal rendelkezik, 160 centijével kosaras sem lesz soha, de a 44 kg és 0-s ruhaméret megtévesztő lehet, nagyon is jól meg tudja védeni magát, ha szükséges.
Vonások: markáns arcvonásait hamvas bőr, és az esetek többségében, erős smink borítja.
Szem: Szürkészöld, általában sötét smink keretezi. Szemöldöke mindig tökéletesre szedve, néha rózsaszínre festve.
Haj: Pink, de majdnem mindig hagyja, hogy eredeti, sötétbarna hajszínéből is látszódjon valamennyi a hajtőnél. Enyhén hullámos haját majdnem mindig vasalja. Üzleti találkozók alkalmával kontyba fogja. Ritkán festi át fehérre, rózsaszínre vagy lilára.
Általános öltözet
Ha nem rózsaszínben, akkor valószínűleg valamilyen sötétebb színbe öltözve találod. A munkában szépen kiöltözik, általában elegáns ruha és magassarkú kombóban, tetoválásait sosem rejti el. Szabadidejében szívesen hord szakadt farmert, pólót, szegecses cuccokat, ormótlan, mások által idétlen fazonúnak titulált magassarkút, vagy akár sportcipőt, sarut is.
Első benyomás, kisugárzás
Talán azt gondolhatod, hogy pink hajával, megannyi tetoválásával és fogpiercing-jével ő is egy a felelőtlen fiatalokból, akiknek csak bulin, füvezésen jár az agyuk egész nap, bizonyára meg is lepődnél, ha megtudnád, hogy üzletasszony, pláne, ha még azt is, hogy nagyon jó abban, amit csinál. Esetleg a Smaragd Álom-ról is hallottál? Igen, az a nemrégiben nyílt rendezvényszervező iroda, melyről mindenki csak úgy áradozik az utóbbi hónapokban. Na, azt ő vezeti! Nem hiszed? Pedig nem hazudok!

Leírás

1987.- Budapesten született, egy zimankós, hideg éjjelen, a Tsicsói család negyedik gyermekeként - Zágon, Kardos és Zete után, de még jóval Tatros előtt. A magyar fővárosban is nevelkedett.
1992.- Egy hatalmas vihar letörte a házuk melletti hatalmas szilvafa egyik ágát. A kis Gitta nagyon elkeseredett volt, olyan nagyon szeretett volna segíteni a fán, hogy egy idő után szülei arra figyeltek fel, hogy a letörött ág újra zöldellni kezd. Ekkor vált világossá, hogy Gitta, csakúgy, mint bátyja, vitaemágus.
1992-98.- A Mirarx előkészítő tanulója.
1998-2004.-A Martion Mágustanoda diákja, Ferfex ösvényen. Szülei ’98 októberében költöztek ki az Államokba, hisz apja remek állásajánlatot kapott.
2004-2007.- A Bostoni Kereskedelmi Főiskola tanulója.
2005-2012.- Apja kapcsolatainak köszönhetően 2005 februárjától egy nívós rendezvényszervező irodánál kapott munkát. Munkaadójának, Jackyl Hide-nak kiterjedt kapcsolatai voltak nem csak az Államokban, de Európában és Ázsiában egyaránt. 2008-tól kezdődően már Gitta is részt vett nem egy külföldi konferencia megszervezésében.
2010.- A végzetes év. Jackyl Taiwan-ra küldte, egy bájitalmesteri konferencia megszervezésére és lebonyolítására. Minden a legjobban sikerült, az ő szerepe le is járt, így elindult a szobájába. Mivel egy közeli szállodában vett ki szobát, gyalog indult meg, hisz a táj is nagyon szép volt, gondolta, abban is gyönyörködik egy kicsit. De nem volt egyedül, és erre csak később jött rá. Rosszkor volt rossz helyen és egy bevadult vérpárduc útjába került, aki a szeme előtt alakult át, az eredmény: a legközelebbi teleholdkor már ő is párducbőrben vészelte át az éjszakát. Sosem fogja elfelejteni sem a férfi arcát, sem a fájdalmat, amit okozott.
2012.- Az év második felében tért vissza szülőföldjére, Magyarországra, hogy régi álmát valósítsa meg azzal, hogy saját rendezvényszervező irodát alapít.
2013.- A kezdőtőkébe bátyjai mellett egykori munkaadója is beszállt, így téve lehetővé, hogy január 7-én hivatalosan is megnyissa kapuit a Smaragd Álom Rendezvényszervező Iroda.

User és karakterei

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.02. 15:41:54

Ez a karakter a Smaragd Álom Rendezvényszervező Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése