A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tsicsói Kardos

 
Beosztása: Fotóriporter
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: augusztus 20.)
Testalkat: Átlagos magasságú (180 cm), vékony alkatú srác. Akad rajta izom, de nem az a photoshopolt kocka has.
Vonások: Bármennyire nem illik felnőtt férfi emberre ezt a szót használni aranyos. Semmi karvaly orr vagy szöglet áll, még is megjegyezhető.
Szem: Kissé bozontos szemöldökök által keretezett mélybarna szempár.
Haj: Nagy mennyiségű, dús, csokoládé barna hajtömeg, amit rendszerint hosszabbra hagy, és felfelé túr. Sajnos fiatal kora ellenére a jellemző helyen már érezni a hajvesztés előszelét.
Általános öltözet
Helyzetfüggő. Póló vagy ing és zakó a tetejére. Már persze ha otthon van és nem épp úton porosan, szakadtan, leharcoltan.
Első benyomás, kisugárzás
Az a típusú férfi, akire azt mondják, mára már kevés maradt belőle. Megtartja az ajtót a hölgyeknek, lesegíti a nénit a buszról, az elejtett sálad után kap, hogy felvegye. Az az ember, akiről el tudod képzelni, hogy mindenféle harci képzettség vagy fegyver híján is védelmére keljen egy bajba jutottnak, csak mert az erkölcsi kódexe ezt diktálja. Sokat látni mosolyogni, kifejezetten közvetlen és oldott társaságban, szereti akár saját magát is kiparodizálni. Ő az, aki nem beszél arról, hogy valamit tenni kell, hanem valóban cselekszik.

Leírás

"Egyenes vonalú történet nem létezik. Az emberi élet geometriája túlságosan tökéletlen és bonyolult, túlságosan torz az idő kacajától és a sors elképesztő útvesztőitől ahhoz, hogy helye legyen benne az egyenes vonalnak."
Pat Conroy

Ritka manapság, hogy az ember kiegyensúlyozott családi körülmények közé szülessen, vele mégis megtörtént. Két szerető szülő, megfelelőö háttér anyagilag és lelkileg is. Másodikként született egy fiú után és egy előtt, illetve két lány bátyja is. Mindig is imádta, hogy ekkora a család. A Mirarxban kezdte, a Martionban a Ferfexben folytatta, ahova egészen sokat járt a bátyjával párhuzamban. Az utolsó évben a családja már Amerikába költözött, de ő itt fejezte be tanulmányait. A családot követve települt át Amerikába, ahol egy két éves Média főiskola után előbb alap majd felső képzést is végzett újságíró, fotóriporter szakirányban.
Végre kiléphetett a nagybetűs életbe, és nem is aprózta el. Érezte, hogy nagyot kell lépnie, így az ekkor zajló csecsen háborús övezetbe vetette bele magát. Egy év után tért haza sebekkel borítva, de élményekkel és látásmóddal gazdagodva. Vissza akart menni, de többet akart nyújtani. Segíteni akart. Visszaült egy időre az iskola padba, hogy diplomás ápolóvá képződjön, miközben kisebb-nagyobb munkákat végzett bizonyos újságoknak, majd újra célba vette a puskaporos zónát, de ezúttal a szír konfliktust szemelte ki céljául. Két év után néhány hónapra hazajött, majd ismét útra kelt Afganisztánba, 2016 nagyobb részét pedig Afrikában töltötte.

A család persze aggódik érte, de ő így szeret lenni. Végtelenül szereti minden testvérét, nincs kedvence. Persze a legkisebbet mindannyian kicsit jobban óvják és féltik. A bátyja pedig örök támasza, akár körülötte is keringhetne a Föld, olyan egy biztos pont az életében. Mindig vevő a hülyeségre, volt már rá példa, hogy rózsaszín hajjal és kilakkozott körmökkel mutatkozott, csak hogy Gittát kimozdítsa a rossz kedvéből, sőt Pókembernek is öltözött már farsangra, mikor ez volt a kívánság.

//Karakterkép: Andrew Garfield//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.03.16. 01:37:44

Üzenet küldése