A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tsicsói Tatros

 
Beosztása: Diákmentor, ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: december 14.)
Testalkat: Alacsony és vékonyka, ráadásul elég gyenge is. Olyan típus, akire ránézel és eltörik valamije.
Vonások: Kreolbőrű, kellemes, lágy vonásokkal megáldott lány. Kissé csontos, de megfelelő smink felvitele után fel sem tűnik.
Szem: Mandulavágású, alapból világosbarna szempár de néha-néha trükközik és olyankor kék.
Haj: Mell fölé érő, barna, hullámos. Nem sokat piszkálja, anélkül is rendben van szerencsére.
Általános öltözet
Tudja jól, hogy mi az, ami jól áll neki és mi az, ami kevésbé.
Egyszerű, visszafogott stílust képvisel; kedveli a pasztellszíneket és a kényelmes, ám csinos lábbeliket.

Első benyomás, kisugárzás
Elég egyszerű teremtés, a humora a helyén van, de néha cseppet butácska. Kedves naivitással fordul minden emberhez és nem is hajlandó meglátni az esetleges rosszindulatot. Sokszor viszik el az érzelmek és olyankor nehezen tér vissza az álomvilágból.
Szeret semmiségekről fecsegni; hogy miért kék az ég, és ennek mi köze ahhoz, hogy zöld a fű. Ettől függetlenül is könnyű megkedvelni, majd annak rendje és módja szerint megszeretni.

Leírás1999. decemberében született egy erdélyi család ötödik és egyben utolsó gyermekeként. Bár a helyszín a nagy Amerika volt, mindig is a romániai hagyományok követői maradt a család, így kapta a Tatros nevet is a lány, hogy ne szakadjon el a gyökereitől.
2009-2013 Egy bostoni mágusképző diákja. Ennek köszönheti, hogy anyanyelvi szinten beszéli az angolt.
2014-ben kezdte a Martionban tanulmányait, lévén szülei fontosnak tartották, hogy megismerkedjen a magyar kultúrával is. A Lelkek Tükre nem máshova osztotta be, mint Ferfex Farkas ösvényére, a bátor farkasok közé.
2015. Nem gondolkodik nagyban, ha a jövőjéről van szó. Mivel nem egy lángész és nincs semmiben kiemelkedő tehetsége, a szépérzéken kívül, elég kevés lehetőséget lát. Csak azt szeretné elérni, hogy a nővére adjon majd neki valami munkát a cégnél.
-Szeptember: Megkapta a hőn áhított DM címet is, ami mondjuk nehezen összeegyeztethető egy olyannak, aki az iskola legbalhésabb srácával van együtt. Nem mintha Zalánnal kivételezne, de... azért talán enyhítő körülmény, hogy vakulásig szerelmes belé.
2016. Február: Változnak a dolgok. A nagy szerelem átcsúszott nagy csalódássá, mikor Zalán egy pillanat alatt kizárta az életéből. Mintha lekapcsolták volna nála a villanyt; úgy lépett ki a közösségi életből is. Most csak tanul és végzi a dolgát. Lassan hivatásos stréber lesz.
2017. Január: Majd egy éve, hogy Zalán dobta (még nem heverte ki) és DM lett. Mostanában kicsit jobban van, hála Ágika kioktatásainak, hogy a végzős évének nem arról kell szólnia, hogy szívfájdalomban fetreng. Nyitnia kellene meg minden ilyesmi. Szóval most próbálkozik és úgy néz ki az iskolai társadalom tárt karokkal várja vissza. Ennek azért nagyon tud örülni! Kár, hogy lassan vége, neki meg fogalma sincs mit kezdjen magával utána.
2017. Szeptember: Az ELTE hallgatója lett szóval megérte a sok küszködés és magolás. Most már azt tanulja, ami érdekli és hálás a barátainak, akik ebbe az irányba terelgették. Imádta a nyári munkáját Erdélyben, a rezervátumban és már nagyon visszahúzza a szíve, szóval mindent megtesz a dolog sikeréért.

DW-Karakterlap:
Fizikum: 6 Köhög egyet és már esik is össze. Izgul, elájul. Valószínűleg ha hátba veregeted akkor kilököd előre a bordáit.
Ügyesség: 17 Kecses mozdulatok, koncentrált mágiák. Egy az egyben remekül mennek neki.
Észlelés: 11 Már csak akkor veszi észre, hogy esik az eső amikor elázott. Na jó, nem, de biztos nem látja meg a csipát a szemedben.
Megjelenés: 17 Hiába nincs bomba teste ha egyszer körbelengi ez a felettébb szimpatikus aura. A mosolyráncok, a hajtincsek az arca körül mind-mind tökéletesen állnak. Öröm ránézni.
Intelligencia: 11 Szorgalmasan tanul és van esze az élet apróságaihoz. Az érzelmi intelligenciája hol kiüti a fellegeket a helyükről, hol lent integet a békák fara alól.
Akaraterő: 8 Legyen inkább, ahogy szeretnéd! Még túl nagy nyomás sem kell, hogy engedjen...
Mágia: 17 Remekel a legtöbb mágiafajtában. Sajnos anélkül nem is tudna érvényesülni. Úgy táncol a kezében a mana, ahogy fújja a sípot.

Előnyök: Egy elbűvölő ember, Empátia-2, Kiváló tulajdonságok
Hátrányok: Bal lábbal, Önbizalomhiány-3, Hendikep-3, Fáradékony-3, A jövő hiány II.-4 (Jóslás, Átok, Igézés, Bájitalok)Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.15. 21:21:01


Ez a karakter rendelkezik egy Orleans nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése