A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tsicsói Zete

 
Beosztása: Energetikai mérnök, Programozó
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: szeptember 08.)
Testalkat: Mértani pontossággal üti a 180 centimétert. Megtévesztően vállas, egyébként genetikailag vékony, képtelen zsírt magára szedni. Ehet akármennyit, mindig kákabélű marad. Ezért kénytelen volt megtanulni, hogy hogyan vigyázzon magára.
Vonások: Kreolos bőr, határozott vonalak. Senki sem sütné rá a ’helyes’ bélyeget. Érdekes…? Egzotikus? Nehéz behatárolni. Ízlés kérdése, hogy melyiket választja az ember.
Szem: Nagyon világos kékek, nagyon nagyok. Hozzájuk pedig súlyos Gucci-pakkok dukálnak.
Haj: Sűrű is, göndör is. Azt gondolná az ember, hogy nagyon nehezen kezeli, pedig csak a megfelelő bűbájokat kell ismerni.
Általános öltözet
Mindig igyekszik az alkalomhoz megfelelően öltözni, és ebben még csak formai vagy színvilágbeli korlátai sincsenek. Mindenfélét elhord, ahogy éppen a kedve tartja. Nem hisz a konvenciókban, csak a saját kényelme és adott napra vonatkozó kedve érdekli. Talán a kapucnis pulóverek azok, amik nélkül nem tudna létezni. Meg a szürke melegítőnadrágok nélkül.
Első benyomás, kisugárzás
Magának való, egészen a végletekig. Bár a család tömve a szeretnivaló és társaságkedvelő emberekkel, ő csendes és általában egyedül tesz-vesz. Nem arról van szó, hogy pokróc, vagy undok – néhány szó után is egyértelmű, hogy udvarias és kedves. Csak a maga visszafogott módján. A családja körében persze sokkal felszabadultabb, még viccelődni is szokott!1984-ban született a Tsicsói család középső gyermekeként – egyben az utolsó fiú is ő lett a sorban. Könnyed gyerekkora volt, kiegyensúlyozott átlagossággal. Talán öt éves volt, amikor egy szokásos játszótéri délután alatt begyógyította lehorzsolt térdeit. Ezután azonnal bekerült a Mirarxba, aztán a Martionban neredin ösvényére osztotta a Lelkek Tükre. Nem sajnálta, hogy kilógott a testvérei alakította ferfexes sorból, hiszen bármikor megtalálhatták egymást a kastély falain belül. Másodéves volt, amikor úgy döntött a család, hogy kiköltöznek az USA-ba. Zete a nyarakat kint töltötte a családjával, de egyébként kihasználta a Martion bentlakásos lehetőségét. Sőt, utána sem ment ki az államokba, ami már csak azért sem volt vita tárgya, mert mindig is színötös tanuló volt. Élen járt minden elméleti tárgyban, mi több, nem egyszer évfolyamelső lett, nem mellesleg az összes reáltípusú verseny dobogósa. Az érettségi után azonnal bele is csapott az egyetemi életbe. Természetesen ott sem kellett noszogatni, hogy tanuljon. Itthon kapta képhez diplomáit is, egyébként teljesen talan mód: a BME hallgatója volt hat éven át. Egész pontosan alapnak az épületenergetikai mérnök szakot teljesítette, majd szintén mérnöki irányban tanulta mesterképzését is: a megújuló energetikát. Már az alapképzésének harmadik évében gyakornokként tevékenykedett egy budapesti, nem túl neves építészirodán. Az alapdiplomája megszerzése után tisztázódott benne, hogy megújuló energetikai mérnök lesz. Akkor még maradt az építészirodán, sőt miután átvették teljes állásra, még további három évig dolgozott náluk. Ám közben belekóstolt a programozás mélyebb rétegeibe is, így 2013-ban át tudott jelentkeznie a Zero Energy Design stúdióhoz. Azóta is náluk építi karrierjét, nemrég léptették elő. Tehát egyelőre szárnyal, és ez még egy darabig így is marad.

A rengeteg tanulás mellett mindig szakított időt a családra. Szülei a tökéletes házasokat testesítik meg, testvéreiért pedig rajong – mindenféle túlzás nélkül. Ahol csak tud, segít és támogat. Jelentsen ez anyagi, vagy lelki minőséget. Mert a csendességével együtt jár, hogy remekül tud meghallgatni bárkit, sőt meglepően magas érzelmi intelligenciájának hála, azonnal észreveszi, ha valamelyik testvérét aggasztja valami, így jó eséllyel hamarabb kérdez rá, minthogy össze tudná rakni magában a delikvens a problémát. Így pedig nem csak jó hallgató, de remekel a békítő szerepben is – na, nem mintha néhány pitiáner dolgon kívül bármin is hajba kapnának a Tsicsóiak! (Plusz a lányok gyakran viszik magukkal vásárolni, mert türelmesen kivárja, amíg döntenek, hogy a grafit-, vagy a galambszürke nadrágot vigyék el. Hihetetlen!)Fizikum: Zsírt már csak a Tsicsói géneknek hála sem tud magára erőszakolni, így pedig férfias muszklikat is igen nehezen épít. Hiába a meglapuló szálkás izomzat, a különböző harcművészeteknek hála, ha soha nem lesz olyan, mint a fejében kreált ideál. Ennek tetejébe elég rossz a tüdőkapacitása, szóval hiába az akarat, ha nem bírja addig, mint mások. (8)
Ügyesség: Sanszosan világéletében erre alapozhatott inkább, mint a konkrét izomerőre. Gyors, pontos és precíz; mindegy, hogy a gépelésről, vagy a sambo óráiról van szó. És remek táncos! Nem osztja a "tough guys don't dance" stigmát. (13)
Észlelés: Muszáj észrevennie a hibákat és pontosítania azokat. Na persze a nüansznyi eltérések kivizsgálását és javítását mindig valami precízebb dologra hagyja: sasszemű munkatársak, gépek, mágia. Nem verhetetlen, de átlagon felül teljesít. Remélhetőleg idővel nem koptatja a monitorok fénye sem. (13)
Megjelenés: Van az úgy, hogy megtetszik valakinek. Tényleg. De az esetek többségében nem az ellenállhatatlan vonásaival, vagy az olyan nagyon vonzó kisugárzásával villog - lévén egyik sem jutott neki igazán. Igényes magára, de ezt is nehéz észrevenni, mert szívesebben van el egyedül, mint társaságban. Ki kell ám ásni azokat az értékeket belőle. (11)
Intelligencia: Zseni - sajnos. Vagyis ez a meglátása. Talán ezért olyan csendes, mert gyakran túl gyorsan járnak a gondolatai ahhoz, hogy formába tudja őket logikusan önteni. Vissza-visszatérni egy-egy kimaradt kötéshez, pedig nem szeret, mert akkor többet kell beszélnie, mint tervezett. (17)
Akaraterő: Kell kitartás ahhoz, hogy elvégezzen az ember ennyi tanulmányt. Persze a mai világban ritka az olyan siker történet, ami úgy kezdődik, hogy "xy nem tanult tovább, de dollármilliárdos lett". Magáról ezt pont nem gondolta soha, így teljesen természetesnek vette hogy belefeccölte a meglévő és tartalék energiáit is a tanulmányaiba, majd karrierjébe. Bár sokat elmond, hogy észérvekkel könnyű meggyőzni arról, hogy nem kék az ég. (11)
Mágia: Vannak mágia ágak, amiket szeret. Kötődik a természethez, szeret kényelmesen élni, sőt néha-néha világot látni sem rossz. Ehhez teljesen átlagos manatartalékok járnak. Egyáltalán nem sajnálja, hogy nem ő lett Merlin következő utódja. (11)

//Karakterképem: Rami Malek//

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.03.16. 01:43:16

Üzenet küldése