A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ugrinovich Dorka

 
A Ferfex ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: március 10.)
Testalkat: Korához viszonyítottan normális magassággal rendelkező, vékony, törékeny, a nőiesedés szélén álló fiatal lány.
Vonások: Mintha ecsettel festették volna a finom vonalakat, amik megalkotják az arcát. Mégis az ember nem nevezné kimondottan szépnek.
Szem: Világoskék, vesébe látó szempár. Határozottan lenéző, kissé gőgös tekintetét világosbarna szempillák keretezik.
Haj: Majdnem derékig érő, piszkosszőke egyenes hajzuhatag. Minden esetben ápolt és fénylő.
Általános öltözet
A legmárkásabb darabok találhatóak meg a gardróbjában (Dolce, Gucci, Prada, Rasovszky, Blaskovits...). Bár a családja nem tartozik a híres- neves Család köreibe, mindig megadják a módját, hogy legalább a kinézetükkel hasonlítsanak rájuk (magyarán majmolják őket). Dorkánál sincs ez másképp. Mindig kifogástalan az öltözete, ízlésesen összeválogatva. Kevés tizenévesnek van minden kabátjához illő táskája, cipője és egyéb kiegészítője. Gardróbjában minden fellelhető, ami csak kell. Legtöbbször finom parfümillat lengi körbe.
Első benyomás, kisugárzás
Az első benyomás róla az, hogy egy elkényeztetett kis luvnya. A második benyomás pedig megerősíti az elsőt. Megválogatja, kikkel áll szóba. Sokak örömére, épp ezért, csak pár emberrel kommunikál. Nagyon kevesen szeretik, hisz nem rest leszólni valakit a haja, a ruhája vagy a sminkje végett. Most jönne az a rész, hogy de igazából ő nagyon kedves és jó de... nem ez következik. Mert ő nem cuki és még csak véletlenül sem kedves. Ha valakihez aranyosan szól, akkor az kösse fel a gatyáját, mert biztos lesz böjtje is.

LeírásSiófokon születtem kilencvennyolc márciusában. Szüleim Ugrinovich Alexander és Szép Barbara. A felmenőim lengyelek, innen a családnevem is. Bár már az idők folyamán csiszolódott, formálódott, magyarosodott. Van egy öcsém. Egész jól kijövünk. Őt Daninak hívják és a Mirarxba jár. Majd jövőre jön a Martionba.

Egyelőre még nem mutatkozott a vadmágiája. Nekem ilyen idősen, mint ő már rég előjött. Remélem vitae lesz ő is... Mennyire kínos lenne már, ha nem!

Amúgy eléggé vacak ez a suli. Vagyis... Nem rossz, de nem szeretek itt lenni. Kevés az olyan ember, akivel meg tudom értetni magam. A sok hipster meg hippi... Alig van valakinek érzéke a divathoz. Nekem van! Mielőtt elkezded ingatni a fejed, közlöm, hogy nekem tényleg van... A fizikát, a matekot, meg minden ilyen bugyuta tárgyat utálok.

De a divat! Na azt szeretem. Egész jól rajzolok. Azt hiszem a Csontváryra megyek majd tovább. Tudod... Szeretnék egyszer olyan híres lenni, mint Blaskovitsék... Hozzá kell tennem, hogy tudok varrni is. Pöpec cuccokat szoktam kreálni... Persze inkább viselek egy Chanel báli ruhát, mint a magam varrta göncöt, de majd ha híres lesz a nevem és fel lesznek címkézve a ruháim, na akkor majd viselem őket. Addig viszont, csak csendben várakoznak a gardróbban.

Hogy mihez értek még? A saját elememen kívül még az állatokhoz. Van otthon egypár, de ide csak a nyuszim hoztam, akit még akkor kaptam, amikor elsőbe jöttem ide. Masni névre hallgat, mivel mindig teszek a két füle közé egy masnit. Nagyon szeretem a kis csibészt. Kislány amúgy, de szerintem te is erre gondoltál :)

Nem is tudom miről meséljek még neked. Mondom azt, hogy mit nem szeretek. Kifejezetten rettegek és undorodom az éjlényektől. Épp ezért óckodom minden olyan helytől, ahol lehetnek az efféle... khm "lények". Tisztaságmániás vagyok. Ezt úgy képzeld e, hogy egy csomó nedves törlőkendő, antibacis gél található a táskámban. Meg persze bűbájok hadát tudom... Ezzel egyetemben rendmániás is vagyok. Szeretem, ha minden a helyén van... Krónikusan. Tehát ha arrébb teszed egy fél centivel a képkeretet vagy a vázát, én tuti észreveszem! Nincs olyan, hogy nem! Szerintem ezt anyutól örököltem...

Még azt jó tudni rólam, hogy kifejezetten idegesít az emberi hülyeség... Utálom, de tényleg... veszettül utálom, ha butaságokat kérdeznek vagy mondanak. Olyankor elküldöm az embereket melegebb éghajlatokra... Ne kérdezzen tőlem sületlenségeket! Nem igazán szeretem, ha belemásznak a magán szférámba. Nincs is annál dühítőbb, amikor valaki húsz centiről beszél hozzád és fröcsög rád a nyála... Kevés embert viselek el magam körül. Akik megkapják ezt a kegyet, azoknak is rettenetesen jól kell teljesíteni, hogy mellettem maradhassanak. Most kérdezhetnéd, hogy nem zavar-e, hogy nincsenek barátaim... Azt kell mondjam... A barátokból válik ki a legtöbb ellenség. Irigyem és rosszakaróm meg így is van bőven.


(Karakterképen: Aksinya Yurkova)

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.24. 15:36:23

Üzenet küldése