A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Utschek Szabolcs

 
Beosztása: König Akadémia - Nemzetvédelem
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: július 23.)
Testalkat: 185 cm, szálkásan izmos széles háttal.
Vonások: Széles orr, szögletes, markáns állkapocs, közepén behúzott állal. Férfiasodó.
Szem: Barna.
Haj: Mostanában hosszabbra hagyott, hullámosodó sötétbarna.
Általános öltözet
Ing, póló, pulóver, farmer. Mindegy, jól áll.
Első benyomás, kisugárzás
Tán a génjeivel érkezett az arckifejezése, amire leginkább a 'nem érdekel' van írva. Ritkán mosolyog, azt is inkább kis számú barátai körében, és az a vád sem értheti, hogy nem bírja abbahagyni a beszédet, takarékosan bánik mondanivalójával. Ha valamilyen tudást sejt a birtokodban, ami előre viheti, érdeklődő és koncentrált.

Leírás

"A nevem Utschek Szabolcs. Rengeteg dolgot utálok, és igazából nem is szeretek semmit. Nem szokásom álmodozni. Életcélom van, és azt el is érem."

Az Utschek név nem cseng ismeretlenül mágus, legfőképp rendfenntartói körökben. Generációk óta közeli és távoli rokonok mind gemmáriusi vagy ehhez kapcsolódó munkakörben helyezkedtek el különböző osztályokon. Precíz, szinte katonai nevelés és szigor jellemezte a nevelésüket, összetartás a családjukat.

Néhány évvel ezelőtt a család majd összes tagja mészárlás áldozata lett, melynek okait máig is homály fedi. Sokan rebesgetik, hogy foglalkozásuk okán alvilágiak bosszúja, de családon belüli árulás is felmerült. Annyi bizonyos, hogy Szabolcs egyedül maradt, távoli rokonokhoz került, akik alig bírtak a tehetségével és mérhetetlen elfojtott dühével.

Az apja egyik munkatársa szárnyai alá vette, így már néhány éve a smaragd gemmáriussal él együtt még a nagykorúság elérése után is.
Az alma nem esett messze a fájától, a Martion elvégzése után most a König - Nemzetvédelem szakán koptatja a padot legjobb barátjával együtt. Egy biztos, mindent megtesz, hogy a legjobb legyen, és az akadémia után rögvest a GyROsz-hoz kerülhessen.

//Karakterkép: Shawn Mendes//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.01.07. 19:45:46

Üzenet küldése