A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Uzoni Noel

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: október 12.)
Testalkat: Hozzánőtt az izomzata a magasságához, látszik rajta, hogy keményen edz.
Vonások: Bár vonásai a kora előrehaladtával szögletesednek, még mindig teliszájas vigyora teszi emlékezetessé.
Szem: Ragyogó kék, eltökélt tekintettel.
Haj: Erős szálú, rakoncátlan, piszkosszöszke.
Általános öltözet
Nincsen benne semmi extravagáns, átlagos korabeli srác farmerokkal, pólókkal és sportcipőkkel.
Első benyomás, kisugárzás
Hangos, lelkes, és mindig optimista. Szereti kikiabálni a világba a nézeteit, magát és másokat is inspiráló szavait. Baromira idegesítő tud lenni, de valahogy mégis átragad másokra a lelkesedése.

Leírás

"Kedvencem a friss palacsinta, de amit még ennél is jobban szeretek, az az a palacsinta, amire Szilárd bácsi szokott meghívni. Amit utálok az az, hogy várni kell addig, amíg a palacsinta megsül. A jövőbeli tervem pedig az, hogy én legyek a Mágikus Miniszterelnök, és mindenki elismerjen. A hobbim, azt hiszem, a bajkeverés..."
Szülei korai halála után bekerült a rendszerbe, nem segített népszerűségén, hogy bajkeveréssel igyekezett felhívni magára a figyelmet. Idegesítően pozitív attitűdjével és hangos megnyilvánulásaival ugyan csak saját félelmeit és bizonytalanságát szeretné palástolni, de ezt magának sem volt képes soha bevallani. Hangerejével és gondolkodásmódjával igyekszik elnyomni azt a belső hangot, amelyik folyamatosan azt mantrázná, hogy senkinek sem hiányozna, ha eltűnne.
Mióta csak az eszét tudja, kiközösítették maguk közül a többiek, és gyakran fizikailag is nekiestek. Mondjuk tény, hogy nem igyekezett ezeket az atrocitásokat elkerülni, sőt, általában még szította is a tüzet. Egy kisgyereket nem nehéz közrefogni és jól elagyabugyálni, de egy idő után egyre többen kellettek hozzá. Még elsőben kipécézte magának az egyik legmenőbb srácot az évfolyamon, és eldöntötte, hogy ő lesz ezentúl az ő riválisa - még akkor is, ha a másik nem igazán vett róla tudomást. Negyedikben viszont valami csoda folytán sikerült összebarátkozniuk, akkor indult meg a változás folyamata - esélyesen sokat segített az is, hogy Szilárd bá' örökbefogadta.
Hatodik végére már egészen közkedveltté is vált, és bár pozitív hozzáállásából és harciasságából egy cseppet sem vesztett, talán a közlési módja emészthetőbb lett a többi gyerek számára is. Meg talán az is segít, hogy a pubertás kifejezetten jót tett a pofijának.

//Bármilyen látással, szaglással, akármivel rendelkezel, kérdezz nyugodtan, és a titkok kamrája kinyílik előtted. Vagy legalább egy része. :3 Karikép: Stefan Petrov//

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.01.18. 19:18:25

Üzenet küldése