A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Uzoni Noel

 
A Ferfex ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: október 12.)
Testalkat: Hirtelen nyúlt, szálkás srác, ruhán keresztül nem átszik rajta az izom.
Vonások: Teli szájjal mosolygós gyerekfej.
Szem: Olyan átlagos, kék, eltökélt tekintettel.
Haj: Erős szálú, rakoncátlan, szöszke.
Általános öltözet
Nincsen benne semmi extravagáns, átlagos korabeli srác farmerokkal, pólókkal és sportcipőkkel.
Első benyomás, kisugárzás
Hangos, lelkes, és mindig optimista. Szereti kikiabálni a világba a nézeteit, magát és másokat is inspiráló szavait. Baromira idegesítő tud lenni, de valahogy mégis átragad másokra a lelkesedése.

Leírás

"Kedvencem a friss palacsinta, de amit még ennél is jobban szeretek, az az a palacsinta, amire Szilárd bácsi szokott meghívni. Amit utálok az az, hogy várni kell addig, amíg a palacsinta megsül. A jövőbeli tervem pedig az, hogy én legyek a Mágikus Miniszterelnök, és mindenki elismerjen. A hobbim, azt hiszem, a bajkeverés..."
Nem ő a legnépszerűbb srác az évfolyamon, de a többin sem kedvelik túlzottan. Túl fura és túl hangos, leginkább a bajkeverései miatt ismerik a nevét és az arcát. Az iskolát kevésbé kedvelő osztálytársai néha befogadják, mert azért kozismert, hogy a csínytevései egészen jók, de igazán barátjának senki sem tartja. Részéről mindent kihíásként él meg, és általában a legjobb/legmenőbb tanulókkal versenyez. Mármint ő versenyként éli meg, a többiek vagy nem vesznek róla tudomást, vagy nagyon idegesítőnek tartják. Mégis folyton széles vigyorral, és rendkívül pozitív attitűddel áll a dolgokhoz, ami egy idő után képes beenni magát mások bőre alá.

//Bármilyen látással, szaglással, akármivel rendelkezel, kérdezz nyugodtan, és a titkok kamrája kinyílik előtted. Vagy legalább egy része. :3 Karikép: Colin Ford//

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.01.18. 19:18:25

Üzenet küldése