A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Váradi Balázs

 
Beosztása: Sárkánygondozó
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: augusztus 12.)
Testalkat: Magas, nyúlánk. Nem az a birkózó alkat. Kulcscsontja kilátszik. De kiskamasz kora óta sokat szálkásodott.
Vonások: Kisfiús még mindig, bár már nem olyan kerekded az arcformája, mint egy-két éve. Kezdenek megszilárdulni a vonásai.
Szem: Sötét barna, állandóan mosolygós. Mintha egy barna, csapzott kutya pislogna mindig rád.
Haj: Rövid, barna, olyan bitliszes néha. Nem fél a fodrásztól, ám a fodrászok néha már lehet félnek tőle.
Általános öltözet
Akkor a legboldogabb, ha három számmal nagyobb rajta a farmer, a póló is pont kényelmes, és cipője az elhasznált de még abszolút használható kategóriába tartozik. Nehezen veszi rá magát, hogy új holmikat vásároljon. Rendkívül körülményes tevékenység a shopping. Nem neki találták ki. Most már nem követ semmiféle divatot. Felveszi azt amiben jól érzi magát. Ez pedig általában egyszerű, és nem túl feltűnő.
Első benyomás, kisugárzás
Nagyon változó, hogy mit gondolnak róla az emberek elsőre. Találkozott már mindenféle reakcióval. Volt, akiből kifejezett un- szimpátiát váltott ki. Előfordul, hogy a fiúk unalmasnak tartják, mert ritkán keveredik komolyabb balhéba. A lányok viszont általában kedvelik békés természete, és kisfiús vonásai miatt. Elsőre megértő, birkatürelmű ember. Ki kell piszkálgatni belőle az értékeit. Nem fogod elsőre megtudni mennyire intelligens, vagy miben jó igazán. Először meghallgatja a te panaszáradatodat, és lehet után elkezdi a sajátját mondani. Persze, csak ha rásegítesz kicsit.

Leírás

Fogadni merek, ha Martionba jártál, már találkoztunk. Én vagyok az Balu! A Neredinből! Mindenesetre, ha mégsem… érdemes tudni rólam, hogy sárkánygondozó vagyok a suliban. Ha más nem, onnan biztos ismersz. Sokszor vagyok úton. Szeretek talpalni, meg túrázni és világot látni.
Na de mondom, ami a lényeg. Az a fontos, hogy szeress, és szeretve légy. Az, hogy soha ne haragudj sokáig senkire. A békesség mindennél értékesebb, mert ez szüli az igazi ragaszkodást. Engem nem érdekel a matéria. Az összes világi hulladékot kilőném az űrbe. Nem kell luxus kocsi, se nagy ház. Magasról teszek, hogy melyik plázából vetted a ruhád. De még az sem érdekel, milyen új csí géped van otthon, amivel kirázatod a negatív energiákat a testedből. Minden ami igazán kell, az itt belül meg van. Ha ciki ha nem, a neten sem sűrűn érsz el. Meggyőződésem, hogy ezek a fent említett dolgok rontják meg a világot, és teszik beteggé az embereket. Én kimaradnék belőle. Amennyire lehet… Pacifista is vagyok. „Ellenzem az erőszakot, mert ha úgy tűnik is, hogy hasznos, a haszon csak átmeneti, de a szörnyűség, amit okoz, maradandó.” Gandhi

A tanulást már kissrác korom óta kicsit másképp értelmeztem mint a többiek. Általában nem érdekelt ami a tankönyvben volt leírva, és csak azt tanultam meg, ami nagyon fontos volt. De olvastam sokat olyan könyveket meg okosságokat, amik a mai jellememet is formálták. Mi kell ennél több?
Aztán lássuk csak...mi van még. Ja igen! Az igazi balhékat a suliban is nehéz volt rámhúzni. Négy kistesó bátyja vagyok, úgyhogy általában nekem kellett megfékezni őket, hogy el ne szabaduljon a pokol. A felelősségvállalást azért még mindig tanulom.
A titkod nálam a legjobb helyen van. És állítólag hallgatóságnak sem vagyok utolsó. Ha épp nem én szorulok tanácsra, akkor meg szívesen adok.

A mottóm! Jegyezd meg mert tök király:
„Nem számít ki vagy, Nem számít a vallásod, Nem számít a pénzed, csak az számít, aki lehet belőled!”
ELŐNY
Gyereknek eléggé koravén voltam. Soha nem az érdekelt, mint a korombeli társaimat. Lehet a négy testvér miatt kellett hamar felnőnöm. De azt hiszem az is benne van, hogy anyáék már egész kölyökkorom óta egyenrangú félként kezeltek a családban.
Hamar rájöttem, hogy előnyömre fordíthatom a vizuális tehetséget. Meglátom, ha valaki szomorú, de azt is ha stresszes. Mágus vagy talan. Ez egy isteni áldás. Az auralátást égből pottyant ajándéknak tekintem, és igyekszem soha nem visszaélni vele.
Ezen már igazán csak dob, hogy néma varázslóként ki sem kell sokszor mondanom, amikor valami pálcás mágiára adom a fejem.

HÁTRÁNY
Sajnos a békés természetem viszont csak hátrányomra válik. Egy olyan világban, ahol öt tallérért nekimennek az embernek.... Nem értem mire fel ez a sok harc?! Nem lenne jobb békében és nyugalomban élni egymás mellett?
Emellett hiába próbáltam eddig behozni, lehetetlen Jóslás,Idézés és Átkok területén előrelépnem. Ez utóbbi nyilván pacifista jellememből kifolyólag jó messze áll tőlem.
Botlábú is vagyok, úgyhogy táncolni lányt sosem kérek fel. Nem bunkóságból, az ő érdeke! Minek is tenném, mikor csábítani sem tudok igazán. Blúzra öntöm a pohár bort, és egy-egy elmondott bók után lehet én magam futok el. Nagyon ciki, sosem tudom mit csinálok.
Van még pár hátrányos terület. Jellememből fakadóan nem tudnék másnak ártani. Igyekszek senkinek sem kellemetlen helyzetet teremteni. Egy vallatós vagy megfélemlítős szituáció teljesen ki van zárva.
A konyhában elég nagy katasztrófa vagyok. De úgy általában a háztartástan rosszul megy. Kell egy nő mellém, mert anya mindig mindent megcsinált helyettem.
Kereskedelmi területre pedig akkor sem mennék, ha kényszerítenének. A szomszéd nénire sem tudom rásózni az ajándék krumplisalátát.Fizikum -> Idén nem is volt olyan ciki a strandon! Kifejezett jót tett a nyári munka apánál. Kinőttem a kamaszos bélférges alkatot, és lehet pár építő kiló is felkúszik ahova kell.
Ügyesség -> Fejleszthető lenne. Azért a cirkuszba zsonglőrnek nem mennék el...
Észlelés - > Kicsit szétszórt vagyok. Rosszakarók szerint bamba. Igazán csak odafigyelés kérdése néha.
Megjelenés -> Mindennap fürdök és fogat is szoktam mosni. Szerintem nincs velem semmi gáz. A kölyökképemmel még csak-csak elhódítok néhány lányt, de a Casanova alkatról sajnos tényleg le kell mondanom.
Intelligencia -> Magamtól is előveszek egy szakkönyvet, nem kell hozzá pedagógusi szigor. Nagyon jó szülői neveltetésnek köszönhetem azt ami van.
Akaraterő -> Amikor te már feladtad, én még ráhúzok pár lépést. Az öcsém szerint pont ilyen tevéket szoktak vinni a Sivatagba. Mert azok bírják a gyűrődést. Birkatürelemmel állok mindenhez. Legyen az akár munka, kihívás, vagy idióta ember.
Mágia -> Kicsit meglátszik, hogy otthon egyik szülőm sem varázsolt. Nem olyan kiemelkedőek a képességeim. De nem panaszkodom semmire. Amit igazán akartam, azt mindig elértem.

Szegény - 2 -> Sok gyerek, sokfelé oszlik a pénz. Eddig sem éltünk fényűzően. Azért mindenem meg volt ami kellett. Most, hogy lassan leválok a szülői pátyolgatásról, elég nehéz. Nem tudok félretenni és van, hogy hónap végére zacskós tésztalevesen élek. Mi lesz így a remélt pluszkilóimmal?
Gyakorlati elme - 3 -> Ezt nem is kell ragoznom. Inkább akciózom, mint a könyvtárban görnyedek.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.06.30. 23:48:50

Üzenet küldése