A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vári Milán

 
Beosztása: A Martion Mágustanoda Léglabdaedzője, A Budapesti Bús Bikák (sztár)irányítója
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: augusztus 07.)
Testalkat: 190 cm fölött van, nagyon erős alkatú, izmos, látszik rajta, hogy sportoló.
Vonások: Karakteres, éles vonásai vannak, meglepően komoly az arca, ha éppen nem mosolyog.
Szem: Mély, borostyános árnyalatú. Általában unott, érzelemmentes, kivéve, ha léglabdáról van szó. Akkor szinte felizzik.
Haj: Viszonylag rövid, tűzvörös, hanyagul kócos fazonnal.
Általános öltözet
Laza, sportos ruhákban jár, viszont nagyon szereti a nyakkendőket és az ingeket is. Színek tekintetében nála a barna és a kék a nyerő.
Első benyomás, kisugárzás
Valószínűleg már ismered/láttad/hallottál róla. Beképzeltnek tűnhet, ahogyan unott arccal, zsebredugott kézzel sétál. Talán - biztosan - valóban az, de van mire. A fellépése nagyon határozott, van valami tekintélytparancsoló a megjelenésében és a hangjában is. Nem a világ legbarátságosabb embere, ha irritálod valószínűleg intéz hozzád valami kedves megjegyzést. Ha mindenáron társalogni óhajtasz vele, akkor a léglabdával indíts, és nyert ügyed van.

Leírás

Leírás


Pest belvárosában született 1991. augusztus 7-én, ott is nőtt fel. Kiskora óta sportolt, a baseballban volt igazán tehetséges. Általában ő volt mindig a társaság középpontja, sok gyerek vette körül. Szülei nyolc éves korában elváltak, az édesanyjával maradt. Ettől komolyabb lett, érettebb a koránál. Mágia jeleit 10 éves korában mutatta először, édesanyja meg is ijedt rendesen. Kiderült, hogy édesapja varázsló. Anyukája elutasította ezt az egészet, orvosokhoz cipelte a fiát, majd mikor 11 éves korában megkapta a Martion levelét, akkor feladta a dolgot. A fiút apja vette magához, azóta nem is látta édesanyját. A mágustanodában a Lorton ösvényére osztották be, ami remek választásnak bizonyult. Amikor először ült sárkányra, azonnal látszott, hogy őstehetség. Hamarosan a Lorton léglabdacsapatába került irányítóként, előbb csereként, majd kezdő csapatba. Ezek után mással nem is nagyon törődött, csak a léglabdával, ami kifejezetten jól ment - és megy a mai napig is - neki. Bekerült a BBBikák ificsapatába, és ő lett a Lorton léglabdacsapatának az edzője. Mivel nagyon sikeres volt mindigis a sportban, így kifejezetten népszerű volt, és a vizsgákkal sem voltak sosem túl nagy problémái. Igazi rajongótábora is volt a suliban, fangirljei lesték minden kívánságát, amit néha ki is használt, de annyira nem érdeklte a dolog. Amint letette az összes vizsgáját, tárt karokkal várták a BBBikák felnőtt csapatába, és rögtön kapott egy felkérést a Martiontól is, miszerint legyen a közös csapat edzője Szilvi mellett. Szívesen vállalta el, szereti ezt az iskolát - és bár az eredeti fangirlök mára már kirepültek a suliból, újak mindig akadnak, és már nem korlátozódnak tini lányokra sem.
Azóta már a válogatottnak is oszlopos tagja, továbbra is keményen edz, emellett pedig a pletykalapok közkedvelt figurája, hiszen mindig lehet találni valami csámcsognivalót a magánéletén - ha az ember nagyon keres.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.13. 14:47:05


Ez a karakter rendelkezik egy Omikron nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése