A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Véghed Vanda

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak

Nem:
Életkor: 28 (születésnap: március 09.)
Testalkat: Nagydarab, "erős csontú" (--> azaz kövér), magas (177cm).
Vonások: Minden nagynak tűnik rajta. Az arca kerek, orra széles. Kifejezetten markáns egy lányhoz képest.
Szem: Közepes méretű, kékesszürkészöldes. Az egyetlen dolog rajta, amire rá lehet fogni, hogy szép.
Haj: Félhosszú, eredetileg világosbarna, de vörösre festi.
Általános öltözet
Semmi különleges. Általában farmer, és valami póló. Szereti a militari stílust, de láthatod citromsárga pólóban is, kedvétől függ. Iskolában egyszerű fekete talárban szokott járni. Ékszerként egy ezüstkeresztet visel a nyakában, műanyagkarkötőket a csuklóján.
Első benyomás, kisugárzás
Megakad rajta a szemed, de nem a szépsége miatt. Pont ellenkezőleg. Kifejezetten csúnya, és mivel magas és dagadt, észre is lehet venni. Ha beszédbe elegyedsz vele, valószínűleg mégkevésbé fogod kedvelni, ugyanis úgy tűnik, hogy mindenhez van valami "kedves" hozzáfűznivalója.

Leírás


Véghed Vanda 1991. március 9-én született a nyolcadik kerületben. Édesanyja egyszerű talan nő, pultos egy közeli kocsmában, édesapja lecsúszott gemmárius, jelenleg munkanélküli alkoholista. Egyke gyerek, "szépségét" anyjától, varázserejét apjától örökölte. Járt talan bölcsődébe, óvodába, és általános iskola alsó osztályaiba is. Sokat csúfolták testalkata, és csekélynek éppen nem mondható ormánya miatt. Már akkor sem hagyta magát. Félreértés ne essék, nem verekedett - testalkata ellenére igazán gyenge -, viszont előszeretettel visszaszólt az őt piszkálóknak. Ez pedig egy idő után megszokássá vált nála, mára már nehezen bírja megállni, hogy ne tegyen mindenre valami megjegyzést. 11 éves korában kerül a Martionba. Hallott már a varázsvilágról apjától, de... ki hisz egy részeg embernek? Szóval igencsak meglepődött. A Lelkek Tükre a Karpena házba osztotta be, nem véletlenül. Talpraesett lány, kiskorától fogva kénytelen ellátnia magát, továbbá rendkívül kitartó, ha valamit elhatároz, azt véghez is viszi - kivéve, ha rossz napja van. Már első évében megmutatkozott, hogy varázsképessége átlagon felüli, és hogy az átkokhoz különösen jó érzéke van. Sosem erőltette meg magát gyakorlás terén, mégis hamar megtanult egy-egy varázslatot. Barátokat viszont nem nagyon szerzett a hét év alatt, köszönhetően "remek" természetének. Bár háztársaival könnyebben kijön, bulizni is szívesen jár a "jobb arcokkal". Legjobb barátja mégis a Lortonos Hugó... volt. A bunkó megjegyzések mellett mérhetetlenül önző is. Megszokta, hogy ami az övé, abból nem kell senkinek sem adnia, így... nem is teszi. Továbbá úgy tűnik, gyakran kel fel bal lábbal. Ezeken a napokon vagy nem érdekli semmi, vagy mindent elejt, mindenben megbotlik, vagy éppen azt sem veszi észre, ha előtte esik le a földre egy döglött galamb. Élete célja volt, hogy a Mágiaügyi Minisztériumban vallató legyen.

A vizsga:

DOMból, és - balszerencséjére - JOSból vizsgázott. Semmi gond, M lett természetesen. Bár maga a vizsga nem volt zökkenőmentes. Sok idiótával összezárva... ráadásul nyíltak ki azok a hülye riftek is. A legjobb része az volt, amikor lementek a Vándorba inni. Örült Kriszta hívásának, ráfért már a parti. Összebarátkozott Csillával is meglepő módon, és énekelgetve sétáltak a Margit szigetre. Lehet, hogy nem kellett volna. A csoportos megbeszélést ugyanis vérfarkasüvöltés zavarta meg. Nem mintha Vandál nem élvezte volna irtani őket, de... a csapat egy részét megharapták. Többek között Hugót - ezek után már nem lehet a legjobb barátja -, Attilát - akibe titkon hat éve szerelmes -, és Igort is - akivel épp öt perccel a támadás előtt kezdtek járni... Vanda véget is vetett a dolognak rögtön. De legalább láthatta élőben Annasit! *.* Végülis bezárták a rifteket - Vandál kettőt is, háhá :P -, de... a vérfarkasprobléma fontosabbá vált számára. Miután kikérdezték a minisztérium emberei - az mortisok miatt, megesik...^^ - pár állatra fel is hívta a figyelmüket. Szerinte regisztrálni kell a vérfarkasokat, hiszen őket is megtámadta egy nagy csapat.

Egyetem:

Az ő képességeivel nem volt kétséges, hogy fel fogják venni a Königbe. Élete célját megváltoztatta, immár az ÉLKÜben szeretett volna helyet kapni. Tökéletesen jól haladt a kijelölt úton, mígnem pont a végzős évében sikerült egy olyan kormányt megválasztani, akik kifejezetten vérfarkas-pártiak voltak. Hát pfúj.

A nagybetűs élet:

Azért az egyetemet elvégezte, de halvány lila gőze nem volt, hogy mit is fog magával kezdeni. Aztán jött a felfordulás... az utcákat ellepték a vérállatok. Épp Krisztával ittak valahol, Vandál pedig ilyen lehetőséget nem hagyhat ki. Az utcára rohantak, hogy küzdjenek... vesztükre. Mindkettejüket bemarták. Amikor a Főnixben ébredve szembesült a ténnyel, öngyilkosságot kísérelt meg. Azóta megfigyerlés alatt tartják.Aktuális állapot:
Kórházi hálóing.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.04.25. 14:36:04

Üzenet küldése