A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vörös Diána

 
Beosztása: BME hallgató
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: március 16.)
Testalkat: Egészséges, gömbölyded formák. Alkatát tekintve masszívabb, mégsincs rajta felesleg, inkább csak kellemesen és egészségesen telt. Ez főleg mellkas- és deréktájon hangsúlyosabb, ami tetszetős homokóraalkatot kölcsönöz neki.
Vonások: Szép és karakteres. A kerek arcforma telt ajkakat, nagy, kifejező szemeket és lágy, nőies vonásokat fog közre.
Szem: Élénk búzavirágkék.
Haj: Hosszú, dússzálú, sötétbarna.
Általános öltözet
Akármit felvesz, amiről azt gondolja, hogy jól áll neki. Igazán rikító vagy élénk színeket csak indokolt esetben (különleges alkalmakra, randihoz stb.) vesz fel, a hétköznapokban inkább a sötét színeket részesíti előnyben. Praktikus, soha nem visel olyat, amiben nem tud kényelmesen mozogni vagy alkalomadtán futni.
Első benyomás, kisugárzás
Határozottan nem hidegvérű vagy igazán nyugodt típus, de hála a gondviselésnek, e mellé a lobbanékony természet mellé némi akaraterő is társult. Épp ezért, bár szívesen szúr oda vagy ül ki nemtetszés az arcára, ez ritkán jár tényleges érzelmi kitöréssel. Nyugodt magabiztosság lengi körbe, mintha pontosan tudná, hogy mindent tökéletesen kézben tart. Olyan, aki nem szavakkal igyekszik bizonyítani az érdemeit, hanem cselekedetekkel. Neki is van azonban még bőven mit tanulnia, sztoikussága és a világ számára unalmas része iránt mutatott érdektelensége miatt még megütheti a bokáját.

Leírás

[12]

Hány lány lakik a Schönherzben? - 1024. Kettő a tízediken.

Hahaha, nagyon vicces, röhög a vakbelem. Legalább ezerhuszonnégyszer hallottam ezt a humormorzsát, és már az első alkalommal is bearanyozta a napomat. Sem. Már fel sem veszem a követő tekinteteket, sem a „a Corvinusról tévedtél át, csibe?” kérdéseket meg az idétlen röhögést. Volt időm megszokni négy év alatt gépészmérnök szakon. Tulajdonképpen ennél már csak az lett volna extrémebb, ha VIK-re megyek, de az informatika és a programtervezés nem nekem való. Egész nap a gép előtt rostokolni? Kösz, nem.

Megvan a terem, nem volt nehéz megtalálni, máskor is jöttem már erre felszedni Lénát, bár egész más kimenni valaki elé.. és elmenni megírni helyette a zárthelyit. Megegyeztünk. Nekem kevésbé megy a rajzolás, szóval ő elmegy a grafikai tervezésre, én pedig bezsebelek neki egy ötöst mechanikai feladatok matematikai modellezéséből. Ki-ki a maga kaptafáját, így megy ez nálunk; lebukni úgysem fogunk, megnézném azt az oktatót, aki meg tud különböztetni minket, amikor rájátszunk a hasonlóságra. Soha senki nem tudja ilyenkor megmondani, hogy melyikünk melyik. Még az anyánk is csak szag alapján, amíg nem lett likantróp, ő is simán bedőlt a trükkjeinknek.

Visszanézek a terem túlvégéről guvadt szemekkel bámuló srácra, megmosolyogtat az érdeklődése, bár kellemetlen a gondolat, hogy ilyen tekintetekkel csüngenek nap mint nap a testvéremen. Persze, ezek csak szaros emberek, nem kéne féltenem, de ki tudja? Tudnak elég kreatívak lenni, ha akarnak és mellekről van szó. Ahelyett, hogy elkapnám a tekintetem, nézni kezdem; meredten és rezzenéstelenül, felkönyökölök az asztalra, ezzel némileg látványosabb dekoltázst varázsolva magamnak – nem akarok nagyképű lenni, de van miből. Nem nehéz kitalálni, hova vándorol a tekintete. Aztán visszanéz, kicsit kérdőn, bátortalanul formálódó mosollyal.. azt hiszi, flörtölök. A mutató és középső ujjam felső percét az ajkaim közé veszem, végig tartva a szemkontaktust, árulkodóan mocorogni kezd a padban, ez az, várd csak a műsort, faszfej, ilyet egyébként sem fogsz máskor látni. Úgy vonom vissza az ujjaimat lassan, hogy végül egy szemmel is jól látható, alacsony kapacitáson működő aggyal is jól felfogható nemzetközi jelzés legyen a vége. Még pont le tudom olvasni a szájáról, hogy „hülyekurva” mielőtt elvörösödve visszafordul a tábla felé.

Nevetősen felszusszanok a padba karcolt feliraton: „Amerre járok, utamat síró szüzek szegélyezik.” Ez? A BME-n? Legfeljebb akkor, ha az illető szintről szintre végigjárva elvágja a netkábelt a schönherzben.

De mindegy is, már nyílik az ajtó és megérkezik a tanár. Félresöpröm a felesleges gondolatokat, előkészítem a tollat, vonalzót, számológépet és az egy üveg vizet a padra, a többit pedig oldalt a fal mellé dobom. Gyerünk, szerezzünk egy ötöst Helénának erre a félévre.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.23. 18:50:14

Ez a karakter a Farkasfalka a szigeten céghez tartozik.

Üzenet küldése