A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vörös Heléna

 
Beosztása: Építészmérnök, Belső építész, Lakberendező
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: március 16.)
Testalkat: Széles csípő, határozottan domború alaprajzolat, kerek, nőies formák.
Vonások: Élénk mosoly a kerekded arcban, éles ívű ajkak, orr és szemek.
Szem: Tágra nyílt, acélkéken fénylő írisz veszi körbe a kivételesen szűk pupillát.
Haj: Hosszú, sötétbarna, hullámosodásra hajlamos hajkorona.
Általános öltözet
Praktikusság vagy nőiesség? Ki mondta, hogy a kettő együtt nem fér meg? Kifejezetten változatos a ruhatára, szereti kiemelni nőies idomait, és a szoknyára sem mond nemet. Ugyanakkor motorozáshoz például sokkal praktikusabb a nadrág, persze a testhez simulósabb fajtából.
Első benyomás, kisugárzás
Gyönyörű és okos, veszélyes kombináció. Árad belőle az erőteljes nőiesség és öntudatosság. Kifejezetten türelmetlen, egyben szenvedélyes is, sokszor akad belőle problémája, hogy ami a szívén, az a száján.

Leírás

12


- És te ma este mivel szopsz? - hú, micsoda elmés megszólalás, még oda is kacsint rám. Egyébként egészen helyes a srác, de ennyire gyér szövegért annyit tudnék mondani, hogy ülj le, egyes. Még vigyorog is, mint aki jól végezte dolgát, a haverok meg ott vihognak a háta mögött. Komolyan, hány éves? Biztos ő a helyi menő gyerek itt a szakon, de ki tudja. Hogy képes ekkora taplókkal végigbírni egy napot Dia? Mindegy, inkább válaszolok neki, hogy kicsit letörjem azt az ifjonti lekesedést. - Mivel BME-s vagyok - emelem meg a szemöldököm lesajnálóan. Mondjuk így jár az, aki olyan szakra jelentkezik, ahol a női versenyzők létszáma az évfolyamon a béka segge alatt van. Dia gépészmérnök szakon, én meg építészmérnökin. Reálosan szemléljük a világot.

Még egy mosdót útba kell ejtenem, úgy is itt van kiplakátolva a kedvenc Igazgatósági üzenetem.
Tisztelt Hallgatók!
Kérjük Önöket, hogy a WC-ket a rendeltetésüknek megfelelően használják.
Köszönjük.
Szarunk bele
Köszönjük: Hallgatók


Na jó, végre megkeresem valahol középen a helyem, nem lesz egy nehéz ZH. A helyes kifejezés a biwin, mert hogy én is nyerek vele meg az ikrem is. A grafikai tervezés a kisujjamban, előttem tervezet, kiselőadást kell tartani. Úgy is szeretem a tömegek figyelmét. Aztán meg nem nehéz átverni a tanárt, ha egyszer úgy hasonlítunk, mint két tojás. Ezalatt azt értem, hogy annyira különbözünk is, de általánosságban az emberek elsiklanak az apró részletek felett, amik mássá tesznek bennünket. Zigóta korunk óta ismerjük egymást, szóval volt időnk elsajátítani, hogyan legyünk a másik iker. Anyát például különösen imádom megtréfálni. Habár mióta bemarták, szag alapján nagyobb eséllyel választ szét bennünket.

Szépen előadom a mondandóm, prezentálom a tervezett dizájnt, édesen, elbűvölően mosolygok. És a tanár konkrétan nem vette észre, hogy befejeztem. Hát nézz oda, vén kecske is megnyalná a sót, majd felfal a tekintetével. Ha Diára is folyton így néz, esküszöm beperelem szexuális zaklatásért. Vagy inkább csak ráijesztek egy kicsit, ha már értek a verekedéshez. Mindegy, jelenleg annyit teszek, hogy kiszámított mozdulattal tűröm hátra a hajam, kicsit lehajolok a kész nyomtatványért. Csak egy picike dekoltázs. Nem mintha nem érne ötöst a feladatom, de mindenki tudja, hogy a tanerő utál hármasnál jobb jegyet adni. Na erre varrjál gombot, apám, holnapra egy négyessel vagy ötössel gazdagodik Dia Neptunja, és meg örülhetek a mechanikai feladatok matematikai modellezése jegyemnek. Szeretek iker lenni.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.23. 18:49:56

Ez a karakter a Farkasfalka a szigeten céghez tartozik.

Üzenet küldése