A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vöröslő Elizabeth

 
Beosztása: Csontváry Tánc és mozgáskultúra
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: október 31.)
Testalkat: Ahogy családjában mindenki, ő is nyúlánk leányzóvá cseperedett. Testfelépítése arányosnak mondható, mégis első ránézésre törékeny porcelánbabának tűnhet. A látszat ellenére viszont egy igazi sportos, hajlékony lány.
Vonások: Még mindig inkább nevezhető gyermekinek, mint nőiesnek, de már alakulóban van. Ezt leginkább hatalmas szemei és széles mosolya sugallja.
Szem: Nagy barna őzikeszemek, amiket fehér bőre még inkább kihangsúlyoz.
Haj: Hosszú, göndör, szőke hajkorona birtokosa. Általában természetes mivoltában hagyja, de olykor-olykor a hajsimítást sem utasítja vissza. Szereti a változatosságot.
Általános öltözet
Másokkal ellentétben, ő inkább a színesebb ruhadarabokat részesíti előnyben. A mindennapi szürke, kék vagy fekete túlontúl sivár, élettelen. Szeret nőiesen öltözködni és kiegészítőket viselni.
Első benyomás, kisugárzás
Rengeteget változott az utóbbi időben. Mosolygós, életvidám, szeret a középpontban lenni, ehhez képest mégis kissé visszafogottnak tűnhet sokszor. Talán ez már a felnőttség jele?

Leírás

Kezdetek. Halloween napján születtem nővéremmel, Mimivel együtt a magyar fővárosban. De nem mondhatnám, hogy túl mély nyomot hagyott bennem a hely. 4 éves voltam, mikor anyám szülővárosába költöztünk; az ausztrál Sydneybe. Ott nőttem fel, az az otthonom. De ettől függetlenül, a magyart is anyanyelvünknek tekintjük a tesóimmal. Én azt mondom, hogy mindent összevetve jó velük a kapcsolatom. Mikor kicsik voltunk, a nővérem és az idősebbik bátyám mindig civakodtak, verekedtek és nem egyszer akartak engem is belekeverni. Ilyenkor mindig próbáltam menekülni, de valahogy állandóan Rion volt a hős megmentőm. Már akkor sem szerettem beleavatkozni a harcokba. Ha csak gyerekes játékról volt szó, akkor se. Talán ezek miatt is jövök ki legjobban a bátyámmal –az ikertesómon kívül, persze-. Ezért sem volt meglepő, hogy mikor anyuék elváltak, én és Rion költöztünk újra Pestre apuval. Mindenki más maradt ott, ahol eddig. A válást nagyon nehezen viseltem, elég sokáig magam alatt voltam miatta. De ez már a múlt. Hát igen, régebben több mindentől is rettegtem. De nagy részét sikerült leküzdenem, csupán a klausztrofóbia maradt meg…
Martion. A negyedik évfolyam volt nekem az első. Szerettem. Lett sok barátom, voltam szerelmes. Kerültem bajba, ami még engem is meglepett. Lehet nem a léglabdásokkal kellett volna jóban lenni? Kifogtam a krémjét. De ezt egyáltalán nem bánom. Bár… egyszer elmentem velük inni, ami utólag nem volt túl jó ötlet. Az első ital után lerészegedtem. Nem sokkal utána meg olyan rosszul lettem, mintha egy hordónyit ittam volna belőle. Vizsgaidőszakban meg egyszer ittam egy energiaitalt. Mit ne mondjak, az után se éreztem magam valami jól… És ha már a tanulásnál tartunk. Személy szerint én azt is szerettem. A varázstárgyakból nem mind ment ugyan olyan jól, de szerencsére volt, amiből még a „jónál” is jobbnak bizonyultam.
Művészet-Csontváry. Mióta az eszemet tudom, zongorázok és táncolok. Balett és modern tánc. A kettő amúgy sem áll messze egymástól. És mind a kettőt folytatni is szeretném egész életemben, ami nagyon is esélyesnek ígérkezik. Felvettek a Csontváryra, ahol Tánc és mozgáskultúra szakos lettem. Alig van mellette szabadidőm, de egyáltalán nem bánom. Rengeteget gyakorlok és nagy szerencsémre nagyon ritkán sérülök meg, rosszul viselem a fájdalmat. De az életben sokszor van ez így. Ki kell tartani és menni előre, ahogy azt a szíved diktálja.

Dw-értékek:
Fizikum: 11
Ügyesség: 15
Észlelés: 10
Megjelenés: 13
Intelligencia: 11
Akaraterő: 10
Mágia: 13

Előnyök: Két anyanyelv, Egy elbűvölő ember, Művésztehetség E-1 (Tánc), A jövő ígérete II-1 (Bűbáj, Igézés)
Hátrányok: Pacifista, Alacsony fájdalomküszöb-3, Méregérzékeny-3, Fóbia-4 (Klausztrofóbia), A jövő hiánya II-4 (Abeomágia, Átváltoztatás, Bájitalok, Jóslás)

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.11.23. 17:37:21


Ez a karakter rendelkezik egy Marcipán nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése