A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vöröslő Morion

 
Beosztása: Gemmárius


Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: szeptember 12.)
Testalkat: Izmos, nyúlánk. 185 centiméter magas.
Vonások: Férfias vonások, arca karakteres.
Szem: Különleges szempár birtokosa. Jobb szeme zöld, bal égszínkék.
Haj: Szőkésbarna, enyhén hullámos, félhosszú hajzat. Általában enyhén kócosan mutatkozik.
Általános öltözet
Ingek. Divatos ingek Ez a kedvenc ruhadarabja. Csíkos, kockás, egyszerű, csak ing legyen. Alul a szűkebb, koptatott farmerokat részesíti előnyben. Lábbeli ként természetesen tornacipő dukál.
Első benyomás, kisugárzás
Már elsőre szimpatikusnak találod. Mikor mosolyog, még a szemei is csillognak, ezzel másokból is mosolyt csal ki. Ha komoly, egyszerűen csak megmagyarázhatatlan módon biztonságban érzed magad mellette. Hamar meg lehet szeretni, hisz tényleg bárkinek segít, ha kell és persze nem riad vissza a veszélyben lévő leányok megmentésétől sem.

Leírás

’94 őszén jött a világra Budapesten. A családba harmadik gyerkőcként érkezett, majd még őt követte 3 testvére. Az ezredforduló évében költöztek ki édesanyja szülővárosába, az ausztrál Sydneybe, ahol gyermekkora nagy részét töltötte. A nyelvekkel sosem adódott gondja, hisz szülei helytől függetlenül mindkettejük anyanyelvét gyermekeiknek is tanították. (Két anyanyelv) Ha már a szülőknél tartunk… Édesanyja riporterként tevékenykedik, apja színházi rendező. Így nem is csoda, hogy mindig nagyon fontosnak találták gyermekeik művészeti tanítását, sőt a sportokat is előnyben részesítették. Rion gitározni tanult és Sydneyben sokáig versenyszerűen úszott. Kezdetekben nagyon sok problémája akadt asztmájával, de idővel, gyógyszerekkel és inhalátorral sikerült teljesen szabályoznia. (Fizikai betegség – 1 – Asztma) Ezen felül mai napig nagyon szeret rajzolni, amiben szintén mutatott némi tehetséget. Tán még érdekességnek számít, hogy gyerekkora óta allergiás a dió, mogyorófélékre. (Allergia – 2 – Mogyorófélék)
2011-ben váltak el a szülei. Választási lehetőséget kaptak, viszont ezzel egyedül ő és húga, Lizzy éltek, akik végül apjukkal együtt visszaköltöztek Budapestre. Gyakran hazajárnak, általában az ünnepeket még mindig testvéreikkel és anyjukkal töltik. Viszont mióta újra a magyar fővárosban élnek, Lizzyvel az eddigi kötelék még szorosabbá vált. Bármit megtenne érte, hogy a lányt boldognak lássa.
Ugyan ebben az évben kezdte meg tanulmányait a Martion falai között, Ferfex ösvényén. Csupán két évet töltött itt, viszont szerelmet szerelem követett és persze a köztes csalódások sem maradtak ki. Viszont mindezek mellett új barátságokat is kötött, hamar elnyerte az emberek rokonszenvét. Sokszor még az előtt, hogy egyáltalán találkoztak volna vele. Volt rá példa, hogy úgy mentek már oda hozzá lányok, hogy tudták kicsoda-micsoda. Ez biztos a szemének köszönhető… (Megnyerő; Beazonosítható - 2)
De persze mágikus tanulmányait sem hanyagolta el az események közepette, minek hatására felvételt nyert a König Akadémia Nemzetvédelem szakára. Tanárai nagy reményeket fűznek hozzá, azt mondják, még sokra viheti ezen a pályán az életben. Már a gyakorlatokon is elsőként vetette bele magát a feladatokba (Vakmerő; Harcos), viszont mindig szem előtt tartotta társait, hogy szükségük van e bármi segítségre. Mindig ő az, aki elsőként rohan mások védelmére is. (Bajtárs – 3) Mozgásával sosem lassítja társait, de ha mágikus beavatkozásról van szó, mindig belead apait-anyait. (Gyors mozgás – 2; Ami a csövön kifér) Már alig várja, hogy végül igazi terepen is megmutathassa mit tud.Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.01.16. 16:19:42


Ez a karakter rendelkezik egy Bukta nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése