A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vörösmezei Vilmos

 
Beosztása: Kereskedő, Rúnamágia szakértő
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: november 03.)
Testalkat: Körülbelül 185 cm magas, átlagos izomzattal rendelkező úriember.
Vonások: Porcelánszerű arc, hófehér, de nem az a beteges, se szarkalábak, se mosolyogás után megmaradt gödröcskék. Bőre ápolt, arca frissen borotvált
Szem: Borostyán színű.
Haj: Éjfekete, hátul hosszabb, elől rövidebb, kissé kócos.
Általános öltözet
Ing, hosszú szövetnadrág vagy farmer, félcipő. Szeret elegánsan öltözködni, a szabadidő ruháin is ez mutatkozik meg.
Első benyomás, kisugárzás
Karizmatikus személy, szép és intelligens. A csendet becsüli és szereti, ezért ritkán szólal meg, de akkor semmi dőreséget és közhelyet nem mond. Átlátja a beszédhelyzetet és észre se veszi az ember, már úgy cselekszik, ahogy Vilmos akarja.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

LeírásNormális máguscsaládban nőtt fel, a Martiont a neredin ösvényen végezte el. Iskolai éve alatt egyszer sem volt rá panasz, ösvénytársai kedvelték, volt diákmentor és RKT tanársegéd is. Kivételese tehetségnek bizonyult Rúnamágiában, ezért belemerült a keleti nyelvek rejtelmeibe, megtanult japánul is hetedév végére.

Japánban tanult tovább, tokyo-i egyetemen Rúnaismerettel és Keleti mágiával foglalkozott. Diploma után pedig hazautazott és hivatásos Rúnamágusként keresi a kenyerét, ez magában foglalja a rúnázott tárgyak készítését, egyes rúnavédelmek felrajzolását és minden egyebet amit keleti mágiával meg lehet oldani. Tudása munkájának garanciája, melynek köszönhetően nem csak a közemberekhez, de a felső tízezerhez is eljutott híre.

Kisebb vagyont halmozott fel, amiből rendszeresen ad haza szüleinek.

Azonban minden éremnek két oldala van.

Szeret magára úgy gondolni, mint egy próféta, aki a felsőbb hatalmaktól kapott tudását, karizmáját arra használja fel, hogy egyes embereket saját valójuk felfedésére sarkalja. Az emberi lélek borzalmai mögött lappang lelkünk igazi formája, ezért munkájának hála egy kevés alvilági kapcsolatra is szert tett. A sötétség pedig minden ember szívében ott lappang, s ezt karizmájával könnyen elő is tudja hozni belőlük, manipulációval, rábeszéléssel. Tudásával pedig segít nekik ezt az oldalukat csiszolni és kiélni. A mai magyar jogviszonyok szerint a felbujtó szerepe jutna rá.

Auralátók szemében, mikor erőszakos cselekmény történik a közelében a csoport pszichológia alapjainak ellentmondva marad aurája nyugodt. S ha esetleg Ő tenne valamilyen erőszakos cselekményt aurája szintén hófehér marad.


„Vadászni fel! Dereng a reggel fénye. Illatos a rét, zöld a rengeteg, eloldani a falkát, hadd csaholjon. Elmondanák, hogy itt a holt éjidőn, ezer kobold, ezer mérges kígyó, tízezer varangy, ugyan annyi sün, olyan rémes hangon és zagyván zajong. Hallgasd meg, anyám: hulló könnyeit, dicsőség látnod, de legyen szíved, szikla melyet eső nem puhít meg. No, most mond el, ha nyelved szólni tud, ki bántott és nyelved ki tépte ki? Mit érzel és mit gondolsz, írd le csak, ha az írást engedik csonkjaid. Vadként élt, nem volt benne irgalom, ezért Őt sem illeti szánalom.”

Aktuális állapot:
Fehér ing,fekete szövetnadrág és félcipő, valamint egy fekete mellény.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.04. 20:29:59

Üzenet küldése