A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vadász Ella

 
Beosztása: Magántanuló
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: április 09.)
Testalkat: Középmagas, jelenleg 164 cm körül van és még nőni fog. Nem vézna alkat, kiskorában sokat sportolt, ettől szépen megizmosodott. Az utóbbi egy-két évben pedig elkezdett nőiesen gömbölyödni, főleg csípő és fenéktájon.

Vonások: Nem az a kimondottan szép, de nem is csúnya. Ha mosolyog helyes, néha bájos, de amúgy teljesen átlagos a fizimiskája.

Szem: Olvasztott csokoládé. Fényes, barna, édes. Nagy. És olyan nincs hogy nem csillog benne a huncutság. Ártatlanul már talán csak meglepettségében tudna nézni.

Haj: Hosszú és barna. Az árnyalat hasonlít a szeme színéhez. Nyáron világosabb, tejcsoki, télen pedig sötétebb, mint az ét. Legtöbbször kiengedve hordja, de előfordul a copf és a félkonyt viselet is, főleg ha meleg az idő.

Általános öltözet
A Martionban az egyszerű és kényelmes viseletet részesíti előnyben. Ez többnyire farmer és póló kombináció. Bár az ő pólói sosem egyszerűek, a legtöbbet valamilyen fárasztó felirat díszíti - ami van hogy fel sem tűnik addig a szemlélőnek, amíg a gazdája meg nem magyarázza. Ilyen a kedvenc piros, focimezre hasonlító pólója, amin elöl és hátul egy nagy 3-as díszeleg, valamint a felirat: L.A. Hunter
Ha Budapestre megy, akkor már hajlamosabb tizenéves lány módjára kiöltözni. A kedvenc párosítás a rakott szoknya, blúz kombó. Ha mázlija van, és rossz idő van, még csizmát is húz hozzá.

Első benyomás, kisugárzás
A természete alapvetően vidám. Sugárzó személyisége magávalragadó, bár kissé hirtelen haragú és az is előfordul hogy bizony eljár az ökle ha valakinek sikerül annyira felhúznia. Tud durcogni, morcogni, duzzogni és tud elbűvölően bájosan mosolyogni is. A haragja amilyen gyorsan keletkezik, sokszor olyan gyorsan tova is száll.

Imádja a figyelmet, imád sok ember között lenni, imádja ha ő társaság lelke, ha mindenki rá figyel, és amúgy: ha körülötte forog a világ. Aki hajlandó vele pörögni, biztos nem fog unatkozni! Egy jó buli és a sok nevetés mindig garantált! ;)

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Romhány Repülő Rémei

Leírás

Budapesten született, 1994. április 4-én. Szülei mindketten mágusok, de a nagyszülők kivétel nélkül, mind talanok.

Édesapja, Vadász Milán, végzett sportedző, sokáig aktívan léglabdázott, ma már csak mint szakedző dolgozik, másodosztályú csapatoknál.
Édesanyja, Révai Kata, leginkább a térmágiát érintő varázstárgyak készítésével és eladásával foglalkozik. Nincs az a pénz amiért a lánya kezébe adna ezek közül akár csak egyet is, hiszen ismeri a gyerek "iskola-elhagyási szokásait" és gyanítja hogy amiről feljegyzés készült, az csak a jéghegy csúcsa lehet.
Ella anyai nagyszülei Kaliforniában laknak, így ő a nyarakat többnyire ott tölti, s ezért folyékonyan beszél angolul is. Valószínűleg emiatt alakult ki az a szokása, hogy szereti a mondandóját olykor-olykor angol szavakkal megtűzdelni. Ő már észre sem veszi, de ha nem érted mit beszél, nyugodtan kérdezz rá, akkor sem sértődik meg ha kétszer kell elmondania ugyanazt.
Két bátyja, Botond és Krisztián (aka Boci és Krisz) ikrek, és hét évvel idősebbek nála. Mindketten a profi léglabdasportban játszanak, egy amerikai csapatnál. Az azt megelőző évben végeztek a Martionban, hogy Ella kezdett volna, és igencsak híresek - vagy inkább hírhedtek - voltak balhéikról. Ella egyik életcélja felnőni az ő hírnevükhöz és elhíresülni mint a Martion legnagyobb bajkeverője, hetedik év végére. Egyenlőre még csak a saját háza táján sikerült azt elérnie, hogy ha valami gebasz van, az ő neve jusson először a tanárok eszébe.

Nem nevezhető kifejezetten szorgalmas diáknak, a könyvtárat is csak idén jegyezte meg hogy merre van, vizsgaidőszakon kívül nemigen lehet őt ott látni. Annál inkább valamelyik budapesti szórakozóhelyen, diszkóban vagy a Határtalanban, ebben nem tartja vissza sem vizsga- sem tanulmányi időszak. Megadatott neki azonban az az áldott szerencse, hogy a tananyagot elegendő egyszer elolvasnia vizsga előtt. Ez minimum egy közepeshez, de akár annál jobb jegyhez is elegendő. Az más kérdés hogy utána szinte azonnal el is felejti az egészet.
Igazán szorgalmasnak talán csak RKT-ból lehetne nevezni, mert ez a tárgy igazán érdekli, és meg kell hagyni, van érzéke hozzá. Akárcsak a jósláshoz. Néha furcsa megérzései is vannak, amik többnyire bejönnek.

Nagyszájú. Nagyon. És szemtelen is. Vagy inkább pimasz... néha ezt is olyan bájosan teszi, hogy egyszerűen nem lehet rá haragudni. Néha viszont már a kés nyílik az ember zsebében, vagy legszívesen tarkón csapná, hogy maradjonmá' - mint ahogy azt Harday tanárnő nemegyszer meg is tette már.
Ettől függetlenül - vagy pont ezért? - a fent említett két tanár abszolút tiszteletét élvezi, még ha ez nem is mindig tűnik úgy. De nekik azért igyekszik nem beszólni, ha mégis kicsúszik valami, az pusztán a szeretet megnyilvánulása. :)
A teljesség kedvéért itt illik megjegyezni: egészen megkedvelte Séll Ádámot is a mátrai kirándulás alatt, és sikerült megállnia azt is, hogy megverje Sonkolyt, pedig száz sebből vérzett, fájt és meg is vakult miatta átmenetileg. Szóval, tiszteli-szereti ő a tanári gárdát, miért is ne tenné? :P

Amit kevesen tudnak róla az, hogy kimondottan szép hangja van és képzi is, hétvégenként néha legalálisan van Budapesten, ilyenkor énekórákra (is) jár. Szeret énekelni, bár a szűkebb baráti körén kívül más, nemigen hallhatta még - hacsak nem csípte el véletlenül valahol tó környékén, vagy az egyik üres toronyban, amikor éppen gyakorolt.
Továbbá azt sem híreszteli, hogy a kedvenc léglabdacsapata mindig az, amelyikben a bátyjai éppen játszanak. Isten ments hogy Bociék megtudják, az őrületbe kergetnék a cikizéssel!


Aktuális állapot:
Fekete, sokzsebes vászonnadrágot visel, leharcolt, körben-csillag márkájú tornacipőt és egy piros női pólót, amin egy rajzolt csivava mereszt rezignált gülüszemeket, a testénél háromszor nagyobb fejéből a szembejövőkre. Alatta a felirat: "What are you lookin' at?"
Fején az elmaradhatatlan oldalra csapott, fekete vászon baseball sapi, derekán övtáska.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.31. 10:43:53


Ez a karakter rendelkezik egy Démon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése