A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vadalma Csaba

 
Beosztása: ELTE EMK Szerpentárius hallgató, A Lelkek megmentője
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: június 25.)
Testalkat: 180 cm magas, átlagos alkatú srác, ami annyit takar, hogy az az izommennyiség, ami rajta van, akár magától is felmászhatott rá. Legalább nem puhos.
Vonások: Jellegzetesek a nem túl mélyen ülő szemekkel, a mozgékony szemöldökvonallal, a szinte nem is létező felső ajakkal és még a felső fogsora is kiáll némileg, de ez csak akkor látszik, ha mosolyog. Az összkép azért nem rossz, de inkább aranyos, mint jóképű.
Szem: Zöldeskékek és kettő van belőlük.
Haj: Szőkésbarna, hullámos és alapvetően annál mindig rövidebb, mint hogy a szemébe lóghatna.

Általános öltözet
Nem igazán lehetne jellemezni az öltözködési stílusát, mert nem egy válogatós fajta, a divatról pedig azt sem tudja, eszik-e vagy megisszák. Szereti a pólókat, ingeket, pulóvereket, farmereket, sportcipőket. Lényegében ezek teszik ki a ruhatárát, mint a legtöbb átlagos srácnak.

Első benyomás, kisugárzás
Őt aztán egyáltalán nem nehéz hova tenni, hiszen olyan egyszerű, mint egy faék, ami nem az intelligenciájára vonatkozik természetesen. Elsőre, de még másodikra is egy normális, vidám, végtelenül segítőkész srácnak tűnik és ezzel a megállapítással egyáltalán nem lőhetünk mellé. Annyira valótlanul ilyen, hogy az már inkább rossz tulajdonságnak tetszik, mint jónak. Hiszen ezzel jár némi naivitás és egy nem éppen karakán fellépés. De egy szerethető szomszéd srác, akit akár a Disney is alkothatott volna.

Leírás


Egy átlagos egyetemista srác vagyok és még nagyon-nagyon sokáig az leszek, ha végig akarom csinálni a szerpentáriusit, márpedig szeretném, szóval... De sokan mondják, hogy az egyetemi időszak volt életük legjobb szakasza és egyelőre ebben tökéletesen egyet tudok érteni. Az új környezet, az új emberek, úgy érzem nagyon jó hatással voltak rám. Rengeteg új barátom van és bár nem vagyok egy bulizós srác, azért mindig sikerül belerángatniuk valami hülyeségbe.
A biztonság kedvéért azért belevágtam még pár dologba, ha nem lenne elég a suli. A vizsgaidőszakokat még nem tudom, hogy fogom túlélni. Mindenesetre gimiseket korrepetálok. Martionosokat és talanokat egyaránt. Elég vacak ez a "ha rosszul tanul a gyereked, fizess" hozzáállás, de igyekszem mindenkivel úgy lebeszélni, hogy fizessen, amennyit jónak lát, tényleg nem ebből akarok meggazdagodni. Mondjuk a mágus szülőkön meglepődtem, ott azért ennek a magántanár dolognak nagyobb múltja van és nem is igazán sajnálják a pénzt. De hát mindegy, ki vagyok én, hogy mások zsebében kotorásszak, nem?
A Vöröskereszt. Önkéntes vagyok 2013 ősze óta. Az egyik csoporttársam bátyja dolgozik ott és így sikerült engem is beszervezni. Véradásoknál segítünk, iskolákban tartunk elsősegély bemutatót és előadást, karácsony környékén csomagokat pakolunk, amik mennek ki a rászorulóknak, vagy éppen idősek otthonát renoválunk... tényleg... mindent, amire szükség van és iszonyatosan élvezem.

Persze a Martion és a Lorton mindig is a szívem csücske marad. Amennyire lehetséges tényleg igyekszem mindenkivel tartani a kapcsolatot és senkit nem szem elől veszteni.JUST FOR FUN
Felszerelés és egyéb mesélői információk:


Aktuális állapot:
Barna, őszi vékony kabát, kék ing, kék farmer, sportcipő.

Pénz: 1 tallér 1 dukát 0 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.10.17. 13:46:28


Ez a karakter rendelkezik egy Zápor nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése