A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Valdemár Roxán

 
Beosztása: Kutató, ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: február 15.)
Testalkat: Súlyos természetéhez súlyos tagok is dukálnak. Húsos, nagydarab nő, egyáltalán nem az a szemrevaló típus.
Vonások: Amúgy ovális arca kedves, de többnyire teljesen rezignált, így nehezen kedvelhető meg.
Szem: Egészen kék, de vastag szemüvege mögött csak akkor látszik tekintete, ha valaki keresi azt. Ha normálisan kell kinéznie, kontaktlencsét visel.
Haj: Világosbarna haját szereti talán magában a legjobban, így ha nem is foglalkozik vele túl sokat, rendszeresen ápolja.
Általános öltözet
Többnyire nem foglalkozik túl sokat az öltözékével, póló, farmer, lehetőleg mind fekete, és túl is tárgyaltuk. Már-már igénytelennek is lehetne nevezni, ennek ellenére gyakran sminkeli magát, és néha hajlandó jobb gúnyát is felhúzni - olyankor biztos, hogy akar valamit.
Első benyomás, kisugárzás
Ha elsőre nem is tűnik antipatikusnak, nagyjából fél perc beszélgetés után már kiderül, miért is nincsenek barátai. Mogorva, inkább magának való típus, mivel a legtöbb ember "nem üti meg a mércét".

Leírás

Valdemár Ágoston mindig is büszke volt származására – legyen az bár elég girbegurba. Hivatalosan a család Dániából származik, hagyományosan Családtagok, ám a tagság még az ötvenes évek táján elévült, ugyanis elkezdtek kifele, suttákkal és talanokkal házasodni. A fontosabb hagyományokat még így is igyekszenek tartani, de nincs ebben semmi visszajutási szándék vagy pedálozás. Ezt jól mutatja, hogy Ágoston maga is szerelemből választott, hitvese pedig Cziva Etel, aki zsidónak vallja magát. Közös lakhelyük Budapest zöldövezetében van, még jóval bentebb a külvárostól. Két gyermekük van, Valdemár Xavér és Roxán, akik bár ikrek, nincs köztük túl nagy hasonlóság.

Roxán családi háttérről még fontos tudni, hogy anyja a JNT-nél dolgozik, míg apja gemmárius. Ez nem kis rendőrségi hátteret biztosít.. de nem a gyerekeknek (legalábbis nem neki). Elvégre minden szupertitkos.

 Mindig is gyengébb volt, nem csak azért, mert megvetette a testmozgást, ellenben a jó falatokat előnyben részesítette, hanem mert még kiskorában síbalesete volt, átment a jobb térdén egy kedves síelős, ám a nagy hideg miatt csak később vették észre. Az érzékszervei sem túl élesek, sőt.. de ami hiányzik testben, az megvan szellemben. Az iskolában is mindenki eminensnek tartotta, pedig soha semmit nem tanult, ami nem érdekelte, és ezután sem tervez. Hihetetlenül tehetséges azonban az átváltoztatások és mentálmágia terén.

A Martionban testvérével együtt Ferfex ösvényén járt, 2012-ben budapesti érettségit tett - na meg persze szert egy kis zsebpénzre is, hála egy elmebeteg terveket dédelgető orosznak.

Kicsit persze zárkózott, olykor nehezen bírja az embereket, ráadásul nehezen viseli az emberek egyéni hüyeségeit (bátyjáét leszámtva, aki mellett kifejezett jól megedződött mentális tűrőképessége), ráadásul mindenkitől a legjobbat és legtöbbet várja el, így magától is.

Nem rég szerzett jogosítványt, a számára bukópont a lélegeztetés lehetett volna.. a bábuja ugyanis sok mindent akart, csak élni nem. Szerencséjére azonban a szomszéd még rosszabbul csinálta, így az ő eredményével senki nem foglalkozott. Távoljárásból kicsit szebben ment át, és bejegyzett abeo is. Állatalakja egy galamb.

Miután szülei révén közelről megismerkedett a biztonságtechnikával, mondhatni, kicsit paranoid, mindig tart magánál egy pótpálcát, illetve igyekszik jól ismerni azt, amit megeszik-megiszik. Persze ez azért nem végletes dolog, csak.. kis megszokás, beidegződés. Fontoskodó stílusa mellé egy kis extra. Gyakorolja anyjától örökölt vallását.

Nincs mit szépíteni, a lusta életmód miatt eltunyult. Mozgása és járása lassú, könnyen kifullad, kizárt, hogy bármit hordjon magánál a legfontosabb dolgokat leszámítva. Ruházata könnyű, kényelmes, és lehetőleg sötét – szinte mindig feketét hord, még ha vásznat is. Haja elöl hosszabb, hátul rövidebb, de igyekszik úgy intézni, hogy ne lógjon a szemébe, és ebben játszhat szerepet egyetlen narancssárga tárgya, egy hajszalag. Mindezek ellenére igyekszik figyelni küllemére, éppen ezért reggelente egy kis sminkkel, gondos fésülködéssel és tisztálkodással készül rá a napra, és ez valamelyest segít hétköznapibbá tenni taszító megjelenését.

Talán mozgástéren lusta, de elég nagy koponya, ha tudományokról van szó. Nem elég ugyanis, hogy tanulmányi ösztöndíjjal büszkélkedhetett már a középsuli alatt is, 2012 nyarán pallérozott elméjének hála ösztöndíjat kapott, hogy az ELTE EMK mellett kedvenc témáját kutathassa.

Kissé beteges a kényszere, hogy mindig mindennek maximálisan eleget tegyen. Jelen pillanatban tanul és dolgozik az egyetemen, emellett azonban egy magánembernek, Jánosi Achillesnek is munkákat végez. Korábbi bérkiegészítéséből és jelenlegi munkájából a férfi mellett szerzett garzont, így külön él.

Karakterlap

//Karakterkép: Mayim Bialik//


Aktuális állapot:
A fekete farmer felett egy egyszerű, V-nyakú, fekete pólót visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.06.16. 14:46:45

Üzenet küldése