A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Varga Bence

 
Beosztása: ELTE-EMK Mágikus Lények

Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: január 05.)
Testalkat: Nem egy égimeszelő (174 cm), és még csak nem is izmos. Rendesen elmaradt a kilókkal és az izmokkal a kortársaihoz képest, de azért nem betegesen sovány. Épp csak lapos.
Vonások: Karakteres, megjegyezhető és még rá lehet fogni azt is, hogy férfias. Még szőrösödni is képes, de tény, hogy nem bontakozik ki e téren. Kölyök még!
Szem: Nagyon kék és ennyi. Nem tudsz belőlük kiolvasni semmit. Manapság már szemüvegben jár-kel, mert rohamosan lett sasszemből... sima szem. Többnyire az orráig sem lát.
Haj: Sötétbarna. Nem igazán törődik vele, maximum reggelről beletúr, hogy álljon valamerre, meg még azelőtt nyíratja, hogy Lancelot fazonra nőne.
Általános öltözet
Farmer és póló. Eddig terjed a stílusa, a színeket is csak a szürke árnyalatain belül tudja variálni.
Első benyomás, kisugárzás
Az a típus, akiről azt mondják, jó arc, de nem lehetsz benne biztos, mert még nem hallottad beszélni.
Ha odamész hozzá, akkor hallgat és rosszabb napjain még a fülhallgatóját is bedugja, csak, hogy ne legyen kínos a csend.
Kell idő ahhoz, hogy feloldódjon, de utána szórakoztató a társasága a maga "tőmondatos" stílusában.Leírás:

1997. január 5., Hatvan.
Édesanyja Szoldatics Katalin színésznő, édesapja Varga Attila sárkányszakértő.
Hatvanban született, de kétéves korában Marótra költözött a család, hogy közelebb legyenek a nagyszülőkhöz, szóval Bence mágusok között nőtt fel. Nem is csoda hát, hogy a srác a legtöbb dolgához mágiát használ.
Nem volt kérdéses, hogy a szülei után ő is a Martion padjait koptatja majd, és senki sem lepődött meg, hogy Karpena Kristóf ösvényére került a fiú, természete alapján ugyanis a szülei pontosan erre számítottak.
Bence tipikus Bak. Csendes, zárkózott és bizalmatlan, viszont ha valakit egyszer megkedvel, rendkívül ragaszkodó tud lenni. Egy-két barátja van, aki közel áll a szívéhez, a többi ember körülötte csak statiszta, ahogy az édesanyja szokott fogalmazni.
Ez a filmes gondolkodás Bencére is átragadt már; sokszor mikor elsétál előtte egy ember, elképzeli, hogyha egy filmben lennének, milyen háttérzene szólna, majd ezeket a dallamokat kottára vezeti és eljátssza. Tehetséges zenész, gitározik, zongorázik és a dobot is elpüföli ha arról van szó.
Egyébként az a fajta csendes megfigyelő, akit az tesz olyan izgalmassá, hogy nem tudod, milyen is valójában. Az igazság viszont az, hogy ezt ő maga sem tudja, de majd ha kideríti, elmondja neked is.
Mindenesetre, ha körülötte vannak a barátai, ő is tud ám sziporkázni. Vannak poénjai, sőt még véleménye is, tehát lehet vele értelmesen kommunikálni.
A jövőjét jelenleg elég homályosan látja, elképzelése sincs, hogy mit akar csinálni. Gyerekes mód örülne annak, ha megállna az idő és, nem kellene döntenie hasonlóan komoly kérdésekben, amik felelősséget követelnek és kihatással vannak az egész életére.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.14. 10:29:38

Üzenet küldése