A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Varga Lőrinc

 
Beosztása: Az 53-as birtok ura
Nem: Férfi
Életkor: 15 (születésnap: július 03.)
Testalkat: Sportos kamaszfiúnak megfelelő alakja van, láthatóan még növésben van a srác.
Vonások: Kifejezetten bájos, kölyökképű, állvonala erősebb.
Szem: Tiszta kék, leginkább nevetős.
Haj: Ugyan néha egyenesre fésülik neki, de egyébként göndör, barna, rakoncátlan.
Általános öltözet
A fiatalok divatját követi, teljesen átlagos: farmer, póló, kockás ing, tornacipő. Egészen másként fest, amikor magára erőlteti az öltönyt-nyakkendőt: valahogy nem illik hozzá, még akkor sem, ha igazán jól tudja viselni.
Első benyomás, kisugárzás
Kölyök. Ez az első, ami az embernek az eszébe jut róla, elvégre a gesztusvilága fiatalokra jellemző, a hangja kicsit mintha mutálna, és alapjáraton a fiatalok stílusát követi. Csak meg ne szólaljon komoly dolgokról, politikáról, stratégiáról, mert akkor azonnal érződik, hogy jócskán idősebb a koránál. Éppen ezért, aki ilyen szituációban látta, soha nem felejti el... hiszen olyankor egyáltalán nem illik össze a szóhasználata, beszéde a külsejével. Ugyanakkor aurája megtévesztő lehet, mert csak simán mágusnak látszik.

Leírás

A legtöbbször szórakozóhelyen, sci-fi conon, esetleg számítógépes játékokat árusító boltokban tűnik fel. Könnyen ismerkedik, általában jó benyomást kelt, még ha elsőre kicsit gyerekes is a viselkedése.

A vámpírtársadalom egészen más oldaláról ismeri. Azt mondják, hogy a váci birtokúré a Szobi szörpgyár, de tart más vasakat is a tűzben: mezőgazdasággal foglalkozik leginkább, és lelkesen támogat mindenfajta, fiataloknak szóló rendezvényt. Mitöbb: részt is vesz rajtuk - hiába nem nézik ezt jó szemmel a "komoly" politikusok.
Ő maga láthatóan nem foglalkozik ezzel, és annak ellenére, hogy elsőre szinte lehetetlen komolyan venni, azért igenis sokan adnak a szavára. Meglepő módon általában sikeresen vállalja magára a békebíró szerepét, szavára figyelnek a likantrópok, a vámpírok, még ha a farkasokon kívül általában ritkán keresi kifejezetten az éjszaka lényeinek társaságát.

Az a pletyka kering, hogy jobb szereti a vele egykorúnak tetsző halandók társaságát, és többre becsül egy díszdobozos PC játék kiadást, mint a lányok rajongását.

Elmondása szerint, annak ellenére, hogy otthon van benne, fárasztja a politika, az intrika, nem érti, hogy ilyen kis társadalom miért nem élhet békében. Bár látszólag senki pártján nem áll, úgy tartják, hogy alapvetően lojális a mindenkori Herceghez, egyszerűen azért, mert valakinek ott kell ülni a vezetői székben, és bár mindenki úgy gondolja hangosan, hogy jobban ért a politizáláshoz, azért ha odakerül, akkor nem biztos, hogy sokkal jobban is csinálja.

//Karakterkép: Aaron Johnson//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.07.11. 15:09:39

Üzenet küldése