A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Varjú Edina

 
A Lorton ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: november 17.)
Testalkat: Elöl deszka, hátul léc. Gebe.
Vonások: Kiálló arccsontja, és hegyes orra van. A szája talán egy leheletnyivel szélesebb, a szemöldöke pedig határozottabb, semhogy bájosnak lehessen nevezni, de azért nem csúnya.
Szem: Fekete bogárszemei okosan, ravaszul csillognak.
Haj: Fiúsan rövidre vágott, kócos haja annyira sötét barna, hogy hacsak nem süt rá közvetlen fény, könnyen feketének lehet nézni.
Általános öltözet
Ruhatárában a sötét színű, kényelmes, sportos darabok dominálnak. Kedveli a bőszárú, sokzsebes nadrágokat, laza pólókat és zsákszerű kapucnis pulcsikat. Nem hord ékszert.
Első benyomás, kisugárzás
Ravaszkásan vigyorog, vagy mélán bambul bele a világba, esetleg unottan megrántja a vállát… egy biztos: nem sok nőiesség szorult belé. Ezt csak fokozza görnyedt, flegma testtartása, mely csak akkor válik feszessé, ha fenyegetve érzi magát - ilyenkor önkéntelenül is dacosan kihúzza magát. Nem az a sablon-Lortonos: szívesen mulat mások rovására, így könnyen az élcei célkeresztjében találhatod magad, ám ha komolyan bajba kerülsz, az elsők között siet a segítségedre. Más kérdés, hogy utána hetekig fogja kaján vigyorral fölemlegetni az esetet. Nála gyengébbekkel hajlamos fölényeskedően viselkedni, erősebbekkel mindig csak burkoltan pimasz. Ha megbántva érzi magát, behúzódik a tüskékkel felszerelt lelki teknőcpáncéljába, és nehezen bocsát meg.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Fóti Fergeteges Főnixek

Leírás

Fizikum: Sovány, inas, nem sok izom van rajta. (8)
Ügyesség: Fürge, mozgékony, és ritkán botlik el. (13)
Észlelés: Van neki két szeme, mint bárki másnak. (10)
Megjelenés: Deszka. Picit széles a szája. Kócos. Előnytelenül öltözködik. Mindezek ellenére nem kimondottan csúnya, csak épp nem szép. (8)
Intelligencia: Jól forog az agya, de a zsenitől messze jár. (10)
Akaraterő: Kimondottan makacs, nem könnyű eltéríteni a szándékától. (15)
Mágia: Nem tehetségesebb, mint az átlag. (10)

Edina 1996. november 17-én született Budapesten, Varjú Károly rúnafordító és Almási Júlia szerpentárius egyetlen gyermekeként. Hároméves korában szülei elváltak, édesanyja külföldre költözött, ő pedig kettesben maradt meglehetősen magának való apjával a budapesti lakásban. A férfi azon túl, hogy biztosította számára az ételt és az otthont, valamint reggelente elvitte a Mirarxba, nem sokat törődött kislányával, így Edina a délutánokat javarészt csavargással töltötte, vakmerősége okán nem ritkán verekedésbe is bonyolódott a hozzá hasonlóan az utcán kódorgó többi gyerekkel. Ezekből alkata ellenére meglepően gyakran került ki győztesen: hála kiváló tulajdonságainak és magas fájdalomküszöbének, na meg annak, hogy ha egyszer elkapja a harci láz, nem adja fel. Egyébként varázspárbajokban is ez jellemző rá – no meg sokat segít neki veleszületett mágiaimmunitása is.

Viharos gyerekkora meglehetősen gyakorlati elmét faragott belőle, nem valami fogékony az elvont tudományok iránt. (Jövő hiánya I.) Különösen a művészettörténetet kívánja a háta közepére, neki aztán édesmindegy, hogy reneszánsz vagy neoavantgárd. Tetszik vagy nem tetszik, kész. Bár a politikatudományoktól is kirázza a hideg - bár már elég idős, hogy kezdjék érdekelni az országban zajló dolgok, a pártokkal is épp úgy van, mint a műalkotásokkal: vagy szimpatikus, vagy nem, de a mélyére ásni sosem fog. Érzéke sincs hozzá, művelni sem tudná: diplomácia helyett inkább verekszik. Ezen területek mellett a fizika vívta még ki az ellenszenvét – egyszerűen nem az ő asztala.

Amilyen ügyes tud lenni egy csetepatéban, olyan esetlenül mozog, ha táncolni kell, ez azonban nem valódi ügyetlenség: annak számlájára írható, hogy – zenekedvelő apja mély sajnálatára – igencsak botfülű, semmi érzéke a zenéhez. Talán ezért is hallgat előszeretettel hörgős metal-t. x)

A Martionban az eredményei elég jók, nagyon igyekszik is, hiszen a König Akadémiára szeretne majd jelentkezni, Nemzetvédelemre. A gemmáriusi pálya mellett talán egyedül a démonológia, ami még érdekelné, de az idézéshez éppen annyira tehetségtelen, mint a jósláshoz (hétfőn meg tudja állapítani, hogy másnap nagy valószínűséggel kedd lesz), vagy az asztrálmágiához (empatikus, mint egy lyukas zokni). (Jövő hiánya II.)

Azt maga sem igazán érti, hogy a Lelkek Tükre miért a Lorton ösvényt jelölte ki a számára, de nem bánja a döntést, jól érzi itt magát – még ha néhanapján bosszantónak is találja társai zajos vidámságát és fecsegését. Ő ugyanis inkább szűkszavú – kivéve, ha vitatkozik, vagy viccelődésből piszkál valakit. Ilyenkor nem mindig érzi, hogy hol van a határ a jópofa és a bántó között, és ha megsért valakit, utólag nehezen ismeri el, hogy hibázott, viszont rosszul érzi magát tőle, és előbb-utóbb rászánja magát, hogy elmorogjon egy bocsánatkérést. Már csak azért is, mert cseppet túlfejlett az igazságérzete. Ha a szeme láttára piszkálsz valaki nálad gyengébbet, biztos, hogy nem fogja szó nélkül hagyni. Mert ilyet csak neki szabad. x)

Pálcája égerfa, 28 cm hosszú, griffkarom maggal.

//User elérhető üziben vagy e-mailben.//

Aktuális állapot:
Bő, fekete, sokzsebes nadrág, és kenguruzsebes, fekete pulcsi, hátán a Csontrepesztők együttes logójával. Fiúsan rövid, sötét haja kócosan meredezik. Nadrágzsebéből kézreesőn kiáll a pálcája markolata. Az alkalom tiszteletére rénszarvasmintás piros sálat kötött a nyakába.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.08.02. 00:14:22


Ez a karakter rendelkezik egy Borzas nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése