A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vass Melinda

 
Beosztása: Csontváry hallgató, Színművészet, Tanársegéd
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: június 06.)
Testalkat: Kicsi (kábékörülbelül százhatvan centiméter), és mellé fiús alkat társul, amiben csak a széles csípője a kivétel.
Vonások: A finomsággal trükkösen van megáldva, első pillantásra ugyanis senkinek nem ez a jelző jutna eszébe. Ovális arca a nagyobbacska orra formájával... egyedi.
Szem: Alig-íves szemöldök alatt két darab, értelmesen, barnán csillogó. Néha kicsit fáradtnak tűnik a formájából adódóan.
Haj: Barna, göndör, mindenfelé álló, de ahhoz képest szinte mindig a fejtetőre fogott.

Általános öltözet
Anyuka pulóvere tökéletesen megfér a skinny-jeanssel. Az a tény sem riasztja vissza hogy a férfiosztályon válogasson. Bár van egy-két magassarkúja is, a kényelmet valahogy mindig előnyben részesíti. Letisztultan szokott elegáns lenni, ha az, egyébként pedig kicsit talán hipszter.

Első benyomás, kisugárzás
Első pillantásra is művész, csupán az introvertált fajtából, aki csak ha elemében van, akkor mutatkozik meg a valódi ereje, az ember kívülről hajlamos alulbecsülni. De nem kell félteni, az egészségesen elborultan elvont. A tudatosság és az intuíció mindig versenyt futnak a fejében, így az ember sosem lehet tökéletesen biztos a reakcióiban.

Leírás


Senki sem nézte volna ki belőlem, hogy többre viszem, mint egy kormányhivatalnok, ha egyszer kinövök abból a korszakból, mikor a nekem kikészített ruhát veszem fel reggel. Csak anya. Anya, akit csak öt éves koromtól kezdem el anyának hívni Angi helyett.
Szóval letette a polaroid gépet, hogy ne figyeljem szoborba dermedve, hogyan sző a pók a sarokban, vagy hogy párzanak-e a csigák... meg később, hogy miről beszélgetnek az emberek a szomszédban, és miért az a játszma a sarki bár előtt a lány meg a fiú között. Megörökítettem, megmaradt. És jól ki tudtam utána analizálni... azt már, hogy hogyan adjam is vissza, amire rájöttem, az már a Martion utáni hivatás. Keményebben bélkitaposósan, érzelmesen sírósan komolyabb mesterség, mint ahogy egyesek gondolják.
Nem éreztem soha, hogy örökbe fogadtak, nem is tudnék jobb vagy mást családot elképzelni magamnak, még ha mindig kicsit öncélúan voltam képes elvinni a vasárnap délutánokat, amikor úgy gondoltam, nekem máshogy kell felfedeznem a városba vezető utat... és hiába kapom a mai napig a komolytalan ívet Dominiktól, hogy nőcisedjek meg, (minek, amikor van három másik lány körülöttem?) ennek ellenére tudom, hogy én így illek ebbe a puzzledarabokra metszett képbe.

// Karakterkép Ellie Kendrick //

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.11.06. 20:37:26

Ez a karakter a [M] Csontváry Kosztka Tivadar Mágikus Képző- és Színművészeti Főiskola céghez tartozik.

Üzenet küldése