A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vass Napsugár

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus diákja
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: szeptember 03.)
Testalkat: Szívós alkat, nőies domborulatait általában laza ruhák mögé rejti.
Vonások: Széles, vastagabb ajkak, a kelleténél némileg hosszabb orrszerkezet.
Szem: Mandulavágású, tengerzöldeskék. Tökéletesen látható benne, ha unatkozik, meglepődik, nem ért valamit, vagy ha egyszerűen teljesen hülyének néz.
Haj: Hosszú, természetes szőke.
Általános öltözet
Farmer, sportcipő, laza pólók. Nyáron elvétve előfordulhat rajta szoknya, kiöltözni csak akkor szokott, ha tényleg muszáj. Kiegészítőként sapkát, vagy ujjatlan kesztyűt vesz fel néha.
Első benyomás, kisugárzás
Mintha a társaságtól kicsit arrébb állna, de mindenképpen a szélén. Velük van egyáltalán? Úgy tűnik, mintha nem is itt akarna lenni. Vadócnak tetszik, kívülállónak. Azt a srácot komolyan megölelte? Biztosan rokonok...

LeírásBizony, Napsugár a nevem, így anyakönyveztek. Anyám egy kretén. Mármint a biológiai, az igazi jó arc. De utálom ezt a nevet, hívjál csak Suginak, mindenki így becéz, okés? Mi? Ja, igen... biológiai meg igazi... hát ez van. Nem kellemes dolog négy évesen bekerülni a rendszerbe olyan helyen, ahol telített a nevelőszülői hálózat is. Hja, a kóter szívás. De nekem mákom volt, szóval nem panaszkodom, nyolc évesen kiszedtek. Igen, az igazi szüleim, akik felneveltek végül. Á, nem voltam egyedül, szerintem gyűjtik a gyerekeket. Ne röhögj, ezzel csak én viccelhetek! Szóval most van négy tesóm, három lány és egy szerencsétlen fiú, a Dominik. Nem tudom, hogy bírja velünk... De ő gemmárius, szóval ne szívózzál velem, mert megjárod! Mi, hogy én? Én a Mrázra megyek idén a húgommal. (2014) Igen, a húgommal. Most mit nézel? Későn érő típus vagyok... Kereskedelmet és marketinget fogok tanulni, ha nagyon tudni akarod. Igen, menni fog. Egyedül. Nem vagyok ám olyan szőke, mint amilyennek tűnök...Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.24. 13:04:20

Üzenet küldése