A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vass Tünde

 
Beosztása: Műkörömépítő
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: május 28.)
Testalkat: Az átlag magyar nők sorából legfeljebb hosszú virgácsaival tűnhet ki.
Vonások: Vékony ajkaival és a „cicás” tekintetével elveszne a korabeliek között, ha orra kevéssé lenne karakteres. De miért is akarna egy lenni a tucattal?
Szem: Zöld alapon barna cirmos.
Haj: Alapjáraton sötétbarna, természetesen hosszúra hagyott.

Általános öltözet
Ugyan a feliratos, gyerekmintás pólók javát már maga mögött tudja, öltözködése még mindig sokkal inkább a huszonévesekére hajaz, semmint egy érett nőére. Nincs kiforrott stílusa, szekrényében remekül megfér a baseball sapi a tűsarkúval, ahogy a bőrdzseki a flitteres kis koktélruhával.
Az alkalom és aktuális hangulata dönti el, épp mit vesz fel. A smink viszont elmaradhatatlan, még a közértbe való leugráskor is!

Első benyomás, kisugárzás
Tisztes embernek nevelték a szülei, ők igazán nem tehetnek róla, hogy ez a lány az élet szót a szabadság szinonimájaként értelmezi. Szabadság alatt pedig a bulikat, az utazást, a hatalmas baráti társaságot és a kötöttségek nélküli életmódot érti. – Tudod, ő az, akiről első blikkre azt gondolod, minden őrültségre kapható. Nővéred az éjszakai tivornyák során, akinek a gyomra jobban bírja a tiedénél a piát, így ő fogja a hajad, hív taxit és koptatja le a kéretlen személyeket körüled.
Szabad szájú, szilaj teremtés. Megmondja, ha valami nem oké számára, és a tiszteletet is érdem alapon osztogatja. Ugyanakkor hajlamos túlzásokba esni, jelentéktelennek tűnő dolgokat felfújni és kiszínezni életének nem túl rózsaszín képét. Előző életében minden bizonnyal mesemondó kellett, hogy legyen.

LeírásImádom a családomat. Most komolyan! Tudom, hogy sokszor ezt még ők maguk is alig veszik be, de tényleg így van. Adoptált gyerek vagyok, akárcsak a tesóim, - egyszer valamelyik benyögte, tuti Családos volt az anyám, azért vagyok ennyire anyagias - mégis tűzbe mennék bármelyik idegesítő tökfejért, ha arról van szó!
Anyáéknál jobban pedig senkit nem tisztelek a világon. Nem kis meló lehetett nekik felnevelni bennünket… Mondjuk, eléggé az agyamra tudnak menni ezzel a „Mikor kezdesz már magaddal végre valamit?” dumával, meg a bátyám melójával való példálózással. Nem tudom, feltűnt-e nekik már, de én kezdtem igenis magammal valamit már: élek! Igaz, nem valami irodában, aktákat tologatva és kétszáz wattos műmosollyal a képemen, ahogy majd a Zsanika végzi, ha rájön végre, hogy a suliban szerzett tudás semmi a való életben.

Már martionosként tisztában voltam vele, hogy nem én leszek a következő Einstein, így sosem voltak nagy terveim a jövőmet illetően. Olyasmivel akartam foglalkozni, amiből azonnal profitálni tudok, nem csupán egy papír lesz évek múltán a zsebemben. Így lettem műkörmös. Oké, tudom, most már a föld alól is azok nőnek, de akkor még azért elég menőnek számított. Volt is kuncsaft bőven – előbb a baráti körből, majd az ő ismerőseik, aztán azoknak az ismerősei… Huszonegy éves koromra már három másik csajjal béreltünk közösen egy szalont a budai oldalon, olyan jól ment a dolog.
Hogy miért hagytam abba? Éppen akkor szakítottam ööö… Tibivel. A hiányt pedig Ákossal pótoltam, akinek volt egy jobb ajánlata. Na, nem kell mindjárt rosszra gondolni! Tengerjáró hajóra mentem pincérnőnek meg szobalánynak. Egy nyár alatt annyit kerestem, mint a műkörmözéssel egész évben! A hülyének is megérte volna.
Persze, idővel ráuntam. Már Ákosra. Aztán a melóra is mondjuk, de annak meg már egy alkoholista orosz pasashoz van köze, amit inkább nem részleteznék most… Mindegy is! A lényeg, hogy remekül megvagyok alkalmi melókkal. Így legalább sose fásulok bele abba, amit épp csinálok és tutira élvezem! Ráadásul (élet)tapasztalatnak sem utolsók, ami azt illeti. Egy egyetem padjai hogyan adhatnák meg mindezt a négy fal között? Na, ugye!
Amúgy otthonról jövök, most épp ott lakom, mert a barátommal fasírt van. Az egy birtokló, irányításmániás gyökér, messziről kerüld el! Szerintem én se megyek már vissza, inkább felhívom a bátyámat, hogy hozza el a cuccaimat tőle…


|| user: Lexi | Játékért belső üzenetben keress ! - Karaktereim.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.30. 16:40:41

Üzenet küldése