A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vass Zsanett

 
Beosztása: a Mráz Kálmán Internátus diákja, az Akeszisz Mágikus Magánbank gyakornoka
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: november 27.)
Testalkat: Az átlagosnál valamivel törékenyebb, véznább testalkattal rendelkezik.
Vonások: Az egyedüli, ami megfog az a mosolya. megpillantod és nem is tudsz elszakadni tőle.
Szem: Kék. Szürke. Szürkéskék. Dönts el te!
Haj: Hosszú, kissé rakoncátlan, egyenes, az esetek túlnyomó többségében vöröses szőke.
Általános öltözet
Mindig próbál alkalomhoz öltözni, ruhadarabjait pedig ízlésesen összeválogatni. Mióta egyetemre jár, már a kissé feltűnőbb és elegánsabb darabok is helyet kaptak ruhásszekrényében. Mindig is jó érzéke volt a vásárláshoz, azt a kevéske pénzét, ami van, nagyon jó érzékkel használja ki, mindig megtalálja a legjobb leárazásokat és turkálókat. Azt hiszed azt a Zara felsőt párezerért vette? Tévedsz, ötszáz forintot fizetett érte és még elhozott egy sálat is. Az a Bershka szoknya is alig került valamibe, igen, van rajta egy apróbb hiba, de ez igazán nem okozhat gondot máguséknál. Viszont a néhány márkás darab mellett ruhatára legnagyobb részét még mindig a noname darabok teszik ki.
Első benyomás, kisugárzás
Ha ismered a Martionból vagy a Mrázról, tudod, hogy ő az a lány, aki néhanapján még a saját lábában is megbotlik. A kék-zöld foltok és apróbb horzsolások nem csak gyerekkorát kísérték végig, mai napig elszórtan megtalálhatók rajta, persze, ha szerencséje van, valamelyik testvére mágiával eltünteti, ha meg nem, akkor próbálja úgy összeválogatni a ruháit, hogy azok takarják ügyetlenkedése bizonyítékait. Nincs túl sok barátja, viszont bárkivel könnyen megtalálja a közös hangot, barátságos és roppant segítőkész ember, emellett roppant könnyű zavarba is hozni. Egy fél megjegyzés és már pirosodik, mint a rák. Emellett azt is tudhatod róla, hogy tanulmányaiban messzemenően jól teljesít, sosem elégszik meg a kiválóval, neki a legjobb kell. Amilyen kis szerencsétlen tud lenni szociális kapcsolatok terén, annyira vérprofin tud együttműködni munkakapcsolatok során.
Ha még sosem találkoztál vele, már első látásra elbűvöl. Fogalmad nincs, miért és mivel, talán a mosolya, talán a csillogó tekintete, vagy csak a lágyan dallamos hangja, netán a csilingelő, zavart nevetése. Olyan kis törékeny, védtelen, felébred benned a védelmező ösztön, mindegy férfi vagy-e, avagy nő, szeretnéd megvédeni, azt az apró sérülést, amit az imént szerzett, begyógyítani. S mindeközben észre sem veszed, de már a második vagy harmadik témát beszélitek ki. A családja is meg lesz említve, valamilyen formában mindig emlegeti őket, melegséggel, szeretettel beszél róluk. Érzed, hogy ez a lány tele van szeretettel, amiből mindenkinek adni kíván, neked is.

Leírás//Karakterképem: Jana Wind//

User és karakterei

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.07.16. 20:51:19

Ez a karakter az Akeszisz Mágikus Magánbank céghez tartozik.

Üzenet küldése