A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Veres Zoárd

 
Beosztása: Harcos
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: november 07.)
Testalkat: Kifejezetten izmos, jól karban tartott test az övé. Gyakran sportol, bár izmai elsősorban ruganyossággal teltek.
Vonások: Mondhatni jóképű, markáns vonásai ott szögletesek és ott kerekek, ahol kell. Valójában nem rí ki a tömegből. Többnyire borostás.
Szem: Bár határozottan európai az arcberendezése, szeme kissé mandulavágású, tekintete pedig fűzöld.
Haj: Félhosszú, barna haja többnyire szélfútta. Nemigen törődik vele.
Általános öltözet
Van, hogy csak egy sortban, néha pedig nyakban-frakkban is látni. Hétköznapi viselete azonban átlagos, egy farmer és egy ing teszi ki, viszont a bőrdzsekiről nem tud lemondni, ha pedig fel akar vágni, akkor elengedhetetlen kelléke a kalap.
Első benyomás, kisugárzás
Túlzás, hogy olyan nagyon szimpatikus teremtés lenne, és ahogy a negatív referenciát, úgy a legtöbb hölgy lelkesedését is eléri flegmaságával. Nagyképű és arrogáns, határozottan nagyvilági. Amibe belekezd, azt véghez is viszi, bár van ennek némi negatív felhangja.. ugyanis ha valamibe belemelegedik, abból bizony szinte lehetetlen kirángatni.

Leírás

- Te vagy Zoárd?
- Az attól függ. Tartozom neked?

...

- Egy whiskeyt és egy martinit a hölgynek. Á, ne is kérdezd, vacak volt az egész hetem, sehol egy meló. Ha engem kérdezel, a tétmeccsekbe kár a korlátozás. Pontosan ez bennük az izgalmas, hogy nem babra megy a játék. Bármikor betörhet egy orr, egy koponya.. Haláljátszmában persze eddig nem voltam, de nem kérdés, hogy én kerülnék ki győztesen. Mármint mi. Tudod, a tesómmal űzöm az ipart. Bezony. Mindketten pyrok vagyunk, nem is akármilyenek. De hát ez egy ilyen dolog.. Szerelemben könnyűvérűnek, harcban könyörtelennek... ez a legjobb. Apropó szerelem.. Isteni ez az ital.. Na mindegy, szóval én sose csináltam mást, csak ezt a harcot. Már a szüleink is ezzel foglalkoztak, és le merem fogadni, hogy ők is beleszülettek ebbe.. Próbálkoztam a szerencsejátékkal is, de valahogy mindig harc lett annak is a vége. Nemtom miért, úgy nézek én ki, mint aki provokál másokat? Nem, én inkább az az asztalborogató típus vagyok. Hé, öt ász nincs egy pakliban! A harcokról még annyit, hogy nem tudom, mi lesz ezzel az egésszel.. de persze lehet, hogy kipróbálom magam benne, mért is ne? Még többen megismernének, ez azért jól hangzik. Meg talán a tartozásokat is el tudnám intézni.

//Karakterkép: Taylor Kitsch, Hans Matheson//


Aktuális állapot:
Sötétkék zakó a világosabb farmer és fekete ing fölött. Hozzá fekete kalapot visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.28. 00:16:55

Üzenet küldése