A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Verespáli Gábor

 
Beosztása: A Leviatán biztonsági őre, a Leviatán biztonsági őre
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: november 03.)
Testalkat: Szemmel láthatóan erős testalkatú, izmos férfi.
Vonások: Teljesen átlagos kinézetű, teljesen felejthető.
Szem: Szürkéskék, figyelmes.
Haj: Rövidre nyírt, barna.
Általános öltözet
Munkában mindig az előírásnak megfelelő fekete inget és nadrágot viseli, azon kívül örömmel hord egyszerű farmert pólóval, pulóverrel, tornacipővel. Nem az a fajta, aki mindenhova öltönyben-nyakkendőben mászkál.
Első benyomás, kisugárzás
Jeges nyugalom, magabiztos fellépés. Olyan, akit szívesebben tudsz a saját oldaladon, mert ellenségnek nem volna kellemes. Általában keveset beszél.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Leírás

1976-1988
Gyermekkora nyugalomban telt, de egészen zsenge korától kezdve arra készült, hogy apja nyomdokaiba lépjen, aki magas rangú katonaként igen jó hírnévnek örvendhetett az osztagánál. Közmondásosan fiús nevelést kapott, játékpisztolyokkal játszott, és az egész családot meglepte, amikor mágikus aktivitást produkált. A szerencséje az volt, hogy apja a munkái során találkozott már mágusokkal, így aztán nem volt kérdés, hogy a fiúknak miféle jövőt szánnak majd a Martion után.

1988-1994
A Martionban Ferfex ösvényét gazdagította. Soha nem kellett, hogy elégedetlen legyen magával, noha elég magasra tette a családja a mércét. A humán tárgyakban ugyan nem volt otthon, valamint a művészetek sem tartoztak az erősségei közé, de egyáltalán nem volt buta. Tanulmányai során kifejezetten érdekelte a fizika és a kémia is, mágia terén pedig a bájitaloknak volt nagyobb barátja.

1994-1999
Egyértelmű volt, hogy a König Akadémiára, Nemzetvédelmi szakra adja majd be a jelentkezését, és ebben nem tévedett senki. Kiváló eredményekkel vették fel, és noha valóban erősebb és gyorsabb volt mindig, mint amilyen jó mágus, azért elég jó eredményekkel végezte el, és vette át Gemmáriusi diplomáját.

1999-2000
Az Akadémia után a hadsereg célirányos kiképzése következett, ahol tűzszerész lett. Mágikus és talan módszereket egyaránt tanulmányozott, és tanult. Kifejezetten megszerette ezt a fajta munkát, épp elég türelme és magabiztos keze volt hozzá mindig is.2000-2008
Fél év külföldön a NATO megbízásából, fél év itthon katonai rakterekben, fegyverraktárakban, talált bombákat ellenőrizve. Afganisztán, Irak, Koszovó után az első pár évben még nem érezte, hogy bármiféle nyomot hagyna benne az állandó riadókészültség, a harc a terrorzimus ellen. Sőt. Minden évben újrakérvényezte a visszautazását, s az évenkénti kötelező féléves mentálhigénés pihenés végére mindig nyugtalan lett és várakozó. Az apja pedig végtelenül büszke.

2008-2012
A rák kérlelhetetlen gyilkos, és azt a szervezetet szereti kikezdeni elsősorban, aminek a gazdája túlságosan fegyelmezett, amelyik nem engedheti meg magának azt, hogy leeresszen, hogy engedjen a feszültségnek. Gábor apjának a fél gyomrát, majd a fél máját kellett eltávolítani, és anyja mellé kellett valaki, aki jellemileg épp olyan határozott, kérlelhetetlen, mint az öreg Verespáli. Véget vetett a fél éves kiküldetéseknek, hogy támaszt nyújtson az anyjának, és végignézze az apja lassú haldoklását. Magának sem merte megfogalmazni, csak a végén, hogy ha nem változtat az életvitelén, ha ugyanúgy cselekszik, viselkedik, mint az apja, akkor rá is ez várhat húsz év múlva - és neki nincsen felesége, gyermeke, akik majd ápolják.

2012-
Apja halála után valami eltörött; a harcok ezúttal nem a harctéren folytak, hanem odabent. Leszerelt, kivizsgálásokra kezdett járni. Egyik teljes kivizsgálást követte a másik, nem bízott meg sem orvosben, sem szerpentáriusban. Miközben magát figyelte, nem figyelt fel azokra a jelekre, amik körülötte táncoltak: arra, hogyan sorvad bele az anyja férje elvesztésébe, és fia mániákus, hirtelen jött hipochondriájába. A mindennapos várakozásnak, a szervezetének mániákus figyelésének anyja halála vetett véget. A fájdalomból végül az rántotta ki, hogy nem tudta, miből finanszírozza a második temetést, így alkalmi munkákat vállalt, de nem akart visszamenni a seregbe. Végül 2013 nyarán, éppen a nyílt nap előtti estén a Leviatánban kötött ki, egy álláshirdetésre jelentkezve.

//Karakterkép: Sam Worthington//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.05. 00:30:10

Ez a karakter a Leviatán céghez tartozik.

Üzenet küldése