A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Veress-Trakál Ádám

 
Beosztása: Varázstárgykészítő
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: június 15.)
Testalkat: Nagyjából 180 centi magas, akiről elsőre megállapíthetó, hogy nem az a típus, akinek problémái lennének a fizikai kihívásokkal.
Vonások: Határozott, kifejezetten jóvágású vonások jellemzik, de egyúttal van benne valami ridegség is.
Szem: Sötétkék szempár, amik kifejezetten komoly, avagy inkább komor hatást keltenek.
Haj: Hosszabb, mint az átlagnak, egy kicsit hullámos, sötétbarna.
Általános öltözet
Nem hiányoznak szekrényéből a méretre szabott öltönyök és zakók, mint ahogy a fehér és pasztel színű ingek se - viszont ha rajta múlik, inkább a praktikusság híve. Nem meglepő tehát, hogy farmerokból és egyszerűbb pólókból bőven akad ruhái között csak a drága neje és annak bátyja előszeretettel erőltették rá a márkásabb hacukákat.
Első benyomás, kisugárzás
Nem tűnik se beszédesnek, se nagy társaságkedvelőnek, legalábbis elsőre semmiképp. Eleve az emberek kicsit talán nehezebben közelednek felé, de ha valaki megtalálja azokat a bizonyos "érdekes témákat", akkor máris elég érdekes társasággá tud válni. Aki pedig nem találja meg... hát... az nehéz esetnek könyveli el.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Magyarországon született, de szüleivel együtt igen hamar kiköltözött Amerikába, épp ezért egészen jól beszéli mindkét nyelvet. Már fiatal korától kezdve kifejezetten szeretett barkácsolni, majd fokozatosan egyre nagyobb érdeklődést mutatott a különböző varázstárgyak iránt, épp ezért nem meglepő, hogy végül varázstárgy készítőként helyezkedett el.
A véletlennek köszönhetően hozta össze a sors Viczián Médeával, akivel igen hamar összekötötték az életüket - bár a kedves feleséggel együtt járt egy talán icipicit túlzottan is piperkőc báty is, akit még úgy-ahogy sikerült eltűrnie.
Néhány éve végül, a nő nyomására mind a hárman hazaköltöztek Magyarországra, mivel szerették volna még inkább megismerni gyökereiket.
Mostanában viszont az életük hatalmas fordulatot vett: Ádám egy este arra ért haza a munkából, hogy felesége önkezével véget vetett életének, ami elég sok problémát hozott magával, többek között, hogy a hölgy nevére volt írva a közös vagyonuk, aki a végrendeletében úgy rendelkezett, hogy minden ingóságukat különböző segélyszervezetekre hagyja. (Ha eddig nem volt egyértelmű Ádám számára, hogy a házasságuk romokban volt, akkor innentől kezdve igen nyilvánvalóvá vált.)
Jelenleg tehát már annak is örül, hogy Jácinttal sikeresen összeszedtek annyi pénzt, hogy elintézzék a kedves felesége temetését, de hogy mi is lesz a továbbiakban...? Nagy talány.

//Karakter képe: Gaspard Ulliel//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.10.15. 22:21:18

Üzenet küldése