A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Veszeli Bonifác

 
Beosztása: Végzett diák
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: február 02.)
Testalkat: Magas, vékony.
Vonások: Helyes gyerek, legtöbbször idősebbnek nézik a koránál a borostája/szakálla miatt.
Szem: Zöldesbarna szempár melyet általában vastag fekete szemüveg keretez.
Haj: Sötétbarna, hullámosodik.
Általános öltözet
Egészen feltűnően öltözködik, érdekes színeket párosítva. Szinte mindig lóg a derekáról egy hózentróger.
Első benyomás, kisugárzás
Ha nem vagytok jóban, megközelíthetetlennek tűnik, mint aki elvan a saját világában. Ha megzavarod csak néhány lesújtó pillantást kapsz tőle. Ha netalántán a bizalmába férkőztél és esetleg barátok vagytok, akkor egészen jókedvűnek és nyitottnak ismerheted. Az arca így is nagy de sokkal barátságosabb.

Leírás1996-ban született, származása kevert. Édesapja mágus, anyja talan. Apja a kormányban dolgozik hivatalnokként, édesanyja pedig fodrász. Testvérei nincsenek, egyke. Alapvetően nem gazdagok de mivel a szülei körülrajongják, inkább túlóráznak hogy Bonifácnak mindene meglegyen a legdivatosabb ruháktól a legújabb telefonig. Elég hamar kiderült, hogy ő is mágus ugyanis kiskorától kezdve mágialátó és már ötéves korában mesélt értetlen anyjának a színes szalagokról meg izzásról amiket Apu körül lát.

A Mirarx után került a Martionba, itt is nehezére esett megszoknia, hogy nem rá figyel mindenki, ráadásul most még a szüleitől is távolabb került. Eleinte döcögősen ment az ismerkedés (elég zárkózott természet), de mára már túl van a legdurvább kamaszéveken.

Sok tekintetben éretlen még de szeret kiforrott, sőt kiégett felnőtt szerepében tetszelegni, akinek már rengeteg élettapasztalata van és nehéz felkelteni az érdeklődését. Ez az érettsége szerinte a művészetéből fakad – negyedikben kezdett el novellákat írni, amikre nagyon büszke. Blogot is vezet, kemény négyfős olvasótábor lájkolgatja a bejegyzéseit, de ezt ő már sikerként könyveli el és képes úgy viselkedni mintha ő lenne a következő irodalmi Nobel-díj várományosa. Folyton azt sugallja, hogy nem érdekli mások véleménye, valójában azonban nagyon is érzékeny a kritikára és a leszarom attitűddel csak a sérülékeny belsejét próbálja takargatni. Gyakran esik a kétszínűség hibájába, hajlamos egymás ellen kijátszani az ismerőseit és kavarni egyet a kakin, ha úgy hozza a helyzet. Barátokat egy életre választ, akivel igazán jóban van, annak nem kell félnie attól, hogy hátba támadja.

Sosem szeretett gyakorlatias tárgyakat tanulni. Kedvencei az irodalom és a jóslástan. Ezen kívül még úgy-ahogy a bűbájok is jól mennek neki.

Szerinte egyáltalán nincs szüksége már tanulásra, hisz ő egy öreg lélek és a narratívája így is olyan fantasztikus, hogy még ő taníthatna inkább az egyetemeken… de mivel a szülei ragaszkodtak a felsőoktatáshoz így kénytelen-kelletlen újságíró szakra adta be a jelentkezését. Jó lesz az valamire…


Nem túl nagy lelkesedéssel vágott neki a budapesti vizsgának, de végül a többieken taposva (seftelgetve, szívességeket kérve) teljesítette az összes feladatát és ötöst kapott. Igyekezett az események sűrűjén kívül maradni és ő maga nem sokat segített a többieknek. Az utolsó napon aztán győzött a lelkiismeret és segített Alexisnek befejezni a vizsgáját.

Jelenleg a ponthatárokat várja az egyetemtől, közben elkezdett egy új, önéletrajzi ihletésű regényen dolgozni, melynek munkacíme: "Egy Virág Ára". Egy rendkívül hősies és önfeláldozó fiatal srácról szól aki vérét adta egy pár gazért, hogy az emberiség megmeneküljön!

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.21. 20:11:03

Üzenet küldése