A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Vladulovics Sejla

 
A Karpena ösvény diákja, Első évfolyam
Nem:
Életkor: 16 (születésnap: december 14.)
Testalkat: Átlagos, magas, sportos de egyben nőies is. Valamint kecses, ami a mozgásából is egyből kitűnik. Mondhatjuk úgy is, hogy minden porcikája tökéletes azaz ott kerekedik ahol kell.
Vonások: Finom vonások, és finoman ívelt ajkak ajkak amik még inkább szemre valóvá teszik. Fehér bőre még szebbé teszi a hatást.
Szem: csillogó arany barna szempár, hosszú dús szempillák és Felfelé ívelt szemöldök.
Haj: Hosszú barna hullámos, göndör vagy egyenes. kibontva, felkötve vagy befonva.
Általános öltözet
Utál kihívóan öltözködni. De sajnos családi háttere miatt rá van kényszerítve, hogy néha még is felvegye a szekrénye leghátuljában lévő feltűnően színes és kényelmetlen selyem báli ruhákat. Előszeretettel hord kényelmes laza dolgokat. Szekrénye tele van ingekkel és pólókkal, de találni lehet még különböző szabású és anyagú nadrágokat is.Általában nadrágot (ez lehet farmer is), és hozzá egy élénk, testhez simuló pólót hord. A sötét színeket sem veti meg. Magassarkú? Csak ha muszáj(azaz csak otthon Bálok vagy fogadások alatt). Lábbeli terén inkább torna cipő, sport cipő vagy balett cipő. Elegáns alkalmakra illetve ünnepekre azt veszi fel amit édesanyja küld neki egy nem éppen kellemes tartalmú levél mellékelésével( vagy is ha mást vesz fel nem lesz kellemes amit utána kap). Nyakában ezüst lánc lóg amit egy különlegesen díszíttet kereszt ékesít. Ezt még nagymamájától kapta.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre egy érett magabiztos, önbizalommal telt de egyben rejtélyes lányt látnak. Elragadó mosolyát senki sem hagyja figyelmen kívül. Figyelve azt a tényt, hogy csak keveseknek adatik meg igazi mosolyának látványa. Tartásában csipetnyi magabiztosság és előkelőség figyelhető meg. Számára a barátai az elsők. Mindenkivel kedvesen bánik nem szeret rosszban lenni senkivel. Amit akar azt mindig eléri. Segítőkész, mindig tudja mit kell tennie. Baj keverésben első osztályú. Erős és határozott. Nyílt a világ felé.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Megszállottja a könyveknek, minden kérdésre tudja a választ; ezzel néha az őrületbe kergeti barátait. Mindig tudja, mi a helyes még akkor is, ha néha ellene tesz. Szeret esténként futni. Megnyugtatóan hat rá. Imád a teliholdas estéken sétálni de nem zavarja ha csatlakozik hozzá valaki. Szeretne átlagos lenni egy átlagos családdal, de ezt sajnos nem kaphatja meg. Szereti az állatokat. Van is egy farkasa. Bármennyire is fura mióta meg találta nem bírja elengedni. Érdekes, hogy ugyan ez mondható el egy bizonyos szellemről aki a szobájában él. Jó mondjuk őt nem találta. Ha tehetné, zenélne egész életében. Gitározik, énekel ezért néhanapján ír egy két dalt. Utálja ha alkotás közben zavarják. Hobbi: Az olvasáson kívül szeret még rajzolni, és táncolni. Lovaglás a mindene. Nyolc éves kora óta lovagol. Rengeteg díjat nyert már. Ételek: Mindent megeszik kivéve a tengeri kaját. Családi történet: Egy nemes Francia varázsló család középső gyermeke. Van egy 2 éves húga Marion és egy bátya Jack. A Martionba egy nyugodtabb élet reményében érkezett. Szülei: Apja: Percival Vladulovics Francia származású nagy rangú varázsló. Foglalkozás: Legendás Lények Gondozása. A világ történései ritkán izgatják, ő csinálja a maga dolgait. Rendelkezik egyfajta kisugárzással. Többek között remekül meg tud győzni bárkit bármiről szempillantások alatt. Feleségével ellentétben nem szereti a nagy felhajtásokat. Rangja egy fikarcnyit sem érdekli. Megjelenésére és viselkedésére egyáltalán nem ügyel. Ha nem lenne Melinda egyfolytában a sarkában egy összejövetelre is simán el menne melegítőben. Előkelő nevelésben részesült. Bár ez hidegen hagyja. Sejla inkább rá hasonlít, a vonásai, a szemei, a haja színe, sőt, a belső tulajdonságok közül is inkább az apjától örökölt. Édesanyja: Melinda Wulfric olasz származású varázsló. Férjét franciai munkája során ismerte meg. Melindára nem mondhatjuk, hogy átlagos ember/anya. Ő az a tipikus nagybetűs Sznob. Elsőre nehezen hiszik el, hogy három gyerek édesanyja. Jó az is igaz, hogy senki se mondaná meg, hogy gyerekei vannak és már vagy tíz éve boldog házasságban él. Fiatalos külseje van. Viselkedése sokszor túl kacér. Mentségére szóljon, hogy Ő a hűség minta képe. Sose hordja kétszer ugyan azt a ruhát. Szekrénye tele van selyemmel és drága, de elegáns ruhákkal. Aranybarna hajával, nagy zöld szemeivel mindenkit képes az ujja köré csavarni. Nem sok közös vonása van Sejával. Legtöbb összetűzésük azon okból keletkezik miszerint Sejla viselkedjen rangjához méltóan. A családja Oroszországban él. Tanult egyetemet végzet nő. Éles észével mindenkit lenyűgöz. Foglalkozás: mágustörténelem

Aktuális állapot:
Haját össze fogta egy laza fonattal.Ruházatnak pedig egy kötött felsőt választott. Alatta egy térdig érő szoknya, valamint biztos ami biztos meleg harisnya. Lábán egy kényelmes csizma.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.18. 20:12:33


Ez a karakter rendelkezik egy Kalahár nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése