A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wéber András

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: április 10.)
Testalkat: Vékony típus, de szálkásan izmos.
Vonások: Kölykösen, szemtelenül jóképű, de nem lesz belőle modell.
Szem: Barnászöld, kifejező, figyelmes szempár.
Haj: Barna, vastagabb szálú, kicsit hosszabbra hagyott. Olyan típusú, ami nyáron kiszőkül a naptól.
Általános öltözet
Teljesen változó. Az öltönyben is jól mozog, és az egyszerű póló-farmer is kellemesen áll rajta. Mindig a helyzet által megkövetelt ruhát veszi magára.
Első benyomás, kisugárzás
Nagyon magabiztos, ez az első tulajdonság, ami szembetűnik megjelenésekor. Mintha mindig tudná, hogy mihez nyúljon, mit tegyen egy helyzetben, vagy hogyan reagáljon, s ha nincs is így, akkor is olyan ösztönös, hogy öröm nézni.

Leírás

Nem túl régen - alig egy éve - érkezett Magyarországra, saját bevallása szerint rokonlátogatásra, és világlátásra - csak arra nem számított, hogy a magyar rokonai nem látják szívesen. Az ember olyan helyen, ahol a házigazdák kelletlenek, nem szívesen marad, így aztán egy ismerőse révén Ozora G. Odilhoz jutott el, akinek elmesélte a történetét, és aki volt olyan kedves, hogy befogadja néhány éjszakára, míg munkát talál magának. Állítása szerint nem szívesen élt ott, ahonnan eljött: egy kicsi, furcsa, német falucskában. Összebarátkozott a nővel, egyre közelebb került hozzá...
...a többi már történelem.

Abban a rövid időben, míg elszakadt otthonról a Német Nemzeti Gemmáriusképzőben tanult, végzettségét tekintve Rubin gemmárius. Munkagyakorlatnak betudta a lakóhelyén történt "nyomozásokat" eltűnt kakasok után, valamint az ittas egyének begyűjtését. Életének eddigi szakaszát szemmel láthatóan szégyenli, nem szívesen beszél róla, de elejtett megjegyzéseiből nagyjából egy efféle múltra lehet következtetni.

Aktuális állapot:
Egyszerű, világos, laza szabású ing, zakó, farmernadrág, haját copfban fogta hátra.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.23. 18:49:34

Üzenet küldése