A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wéber Odil

 
Beosztása: Máguskormány-hivatalnok
Nem:
Életkor: 39 (születésnap: szeptember 30.)
Testalkat: Szemrevaló teremtés, ugyanakkor nagyon is átlagos termetű. Nem túl magas, nem is igazán sovány.
Vonások: Barnulásra hajlamos bőre tiszta, orcáján pedig egy árnyalatnyival sötétebb szeplők húzódnak végig, bájossá téve őt. Mosolya gyermekien megnyerő, és egész lényében van valami olaszos.
Szem: Zöld, barna cirmokkal teli, okos tekintet az övé, s noha nem olyan rossz a szeme, gyakran látni vékony, kerettelen szemüvegben. Sminkeli ugyan magát, mégis laikusok számára ez láthatatlan: meglepően ügyes.
Haj: Sötétbarna, már-már fekete. Meg ne tévesszen azonba senkit a göndörödő haj, valójában nem a válláig, hanem derekáig ér.
Általános öltözet
Úgy öltözik, ahogy egy átlagos fiatalasszony. Habár nem mindig elegáns, mindig csinos, jól ápolt és tiszta. Gyakran látni világosabb színekben, nem ritka a szoknya sem, ugyanakkor szabadidejében farmerben is látni. Munkához azonban csak és kizárólag kosztümben látni, s ilyenkor kontaktlencse helyett feltétlenül szemüveget visel.
Első benyomás, kisugárzás
Rendkívül kedves, mosolygós, s noha barátságos, semmiképp sem tolakodó. Udvarias, türelmes teremtés, ugyanakkor eszes, és jó beszélgetőpartner is. Ezzel talán tényleg mindenki szimpátiáját elnyerheti elsőre.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Leírás

Aki a máguskormány épületében dolgozik, aktát tologat, vagy más hasznos munkát végez az állam fele, ismerheti, nem csak nevét, de arcát is. Kedves, nyílt, ennek ellenére senki nem nevezhetné bizalmaskodónak vagy tolakodónak. Ha valaki szemmel láthatóan fiatalabb nála, rögvest tegezi, kiélvezve privilégiumát, azonban még ekkor sem lehetne udvariatlannak nevezni.
Aki ismeri, tudhatja, neve felvett, korábban Ozora Gábornét, most Wéber Odilt takar, első illetve jelenlegi férje után.
Kisfiával, Noellal él együtt a Kamara-erdőtől nem messze, 2012 márciusában azonban felvette a kapcsolatot egy németországi ismerősével, aki egy darabig náluk lakott.
András nem sokkal később megkérte a kezét. Azóta össze is házasodott a szemtelenül fiatal férfival.

//Karakterkép: Norah Jones//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.11. 00:53:40

Üzenet küldése