A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wöeglstromph Patrícia

 
Beosztása: Személyi asszisztens, a Magyar Mágikus Bank alkalmazottja
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: február 05.)
Testalkat: Középmagas teremtés, aki törékenynek látszik. Vékony, ugyanez jellemző a (hosszú) combjaira is, és a mellei sem nagyok. Nem gyerekes, de a nőies jelző sem illene rá.
Vonások: Arcának vonásai nőiesebbek. Arca kerek, ajkai húsosak, orra pisze, szemöldöke vékony, de szépen illenek arcába.
Szem: Hideg, szürkéskék szemek, hosszú szőke szempillákkal és vékony, szőkésbarna szemöldökkel.
Haj: Hosszú, szőke, hullámos és dús hajzuhatag.
Általános öltözet

Mindenféle ruhát hord, de az aktuális viselete első körben attól függ, hogy dolgozni megy - vagy volt-e -, esetleg szabad.
Minden nap, mikor felöltözik, az az elsődleges szempont, hogy olyan külseje legyen, amivel mindenkit megnyer!
Munkája megkövetel egyfajta kinézetet, így ha dolgozik, akkor bizonyos, hogy elegáns, csinos és kissé szigorú külsőt kölcsönző darabokban látni rajta. Ilyenkor általában csak a színekben és a formákban élheti ki az aktuális kedvét, hiszen a hivatalos, komoly külsőt biztosító darabok némileg kötöttek. - Az esetek többségében munkaidőben kiskosztümök, ceruzaszoknyák, magassarkú cipők, élére vasalt - semmiképpen sem szakadt - nadrágok és blúzok számítanak alap daraboknak. Természetes, hogy a haja a külvilág szerint tökéletesre van megcsinálva, s ugyanez igaz a sminkjére is.
Ha szabad, de esetleg a városban tölti az idejét, kicsit lazább, de ugyancsak csinos darabok láthatók rajta. Ilyenkor általában jobban bele tudja vinni öltözködésébe a hangulatát és a kreativitását. - Előkerülhet a koptatott, talán kicsit szakadt, de vagány farmernadrág, valamint a kicsit feltűnőbb kiegészítők is. Ugyancsak sok időt szentel a hajának és a sminkjének, de azért ilyenkor már meg vannak engedve olyanok is, amik a munkájához szükséges öltözethez nem teljesen illenek. (Kócolt haj, tornacipő, szandálok, stb.)
Ha nem kell dolgoznia, és semmi olyan programja nincs, amiért ki kellene tennie a lábát a lakásából, akkor általában pizsamában vagy lenge nadrágokban, pólókban, smink nélkül, tökéletesre megcsinált haj nélkül, a kényelem, a lustaság védjegyei találhatók meg rajta.
Nagyon szereti és követi is a divatot, valamint az aktuális trendeket, ebből kifolyólag rengeteg ruhája és kiegészítője van, amik általában tökéletes összhangot alkotnak rajta, és igazán csinos és kellemes, vonzó külsőt kölcsönöznek neki. - Olyan, akár egy szép és érett piros alma.

Első benyomás, kisugárzás


Olyan, akár egy szép piros alma, amibe ha beleharapsz, az arcodnak vonásai elfancsalodnak, hiszen ezt a szép gyümölcsöt már szétrágták a kukacok.

Külsőre egy kedves, vonzó, kicsit talán hiú nőnek tekinti az ember fia, lánya. Törékenynek és könnyen bepalizhatónak, amolyan tipikus áldozatnak látszik. Olyan valakinek tűnik, aki láthatóan divat őrült, talán nem is annyira okos.
Harminckét fogas mosolya kedves, szívmelengető és szikrázó. Egyszerűen az ember szeretne beszédbe elegyedni vele. Van, aki meg is teszi ezt a lépést, és akkor… no, akkor kicsit veszít színeiből a kép.
Bár hangja kedves és mély, beszéde tiszta, van valami érdekes a hangjában és a stílusában, ami kicsit kiábrándít. Sokkal csicsergőbb hangot képzeltél el hozzá.
A folyamatos beszédéből és a használt szavakból megállapítható, hogy nem az a tipikus, szőkenős viccekben is feltüntetett jellem. A vele való beszélgetés közben kellemetlen érzés fog el; megtévesztettek(?).
Hogy meddig látod majd a pozitív képet és/vagy hogyan változik az impressziód Róla, az a beszélgetés témájától függ. De megeshet, hogy percek alatt összetörik a kép a korábban kialakított elképzelés.
Mondhatni, hogy Ő a finom sajt az egérfogón.
Persze, ha munka miatt kerülsz vele kapcsolatban, az igazán megnyerőnek nevezhető első benyomást igyekszik fenntartani; ilyenkor igyekszik irányítani a beszélgetést úgy, hogy véletlenül se leplezze le magát. - Bár még így is felmerül az emberben, hogy nem árt óvatosnak lenni.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

*****

Teljes név: Wöeglstromph Patrícia (Kiejtése: Főglstromf)
Becenév: Patri, Cia
Magasság & súly: 165 cm & 63 kg
Született: 1993. február 28. - Budapest
Lakhely: Budapest - II. kerület. Szépvölgyi út
Édesanyja neve: Wöeglstromph Edit (Szakma: Bolti eladó)
Édesapja neve: Kovács Tamás (Szakma: Biztonsági őr)
Testvér(ek): -
Származás: Talan
Genotípus: Levegő - semleges
Pálca: 28,75 cm, nyárfa, vándordám-aganccsal
Szereti: A pénzt, varázsvilágot; új emberekkel ismerkedni; az édesanyját; a teát; keresztrejtvényeket fejteni; a napszemüvegeket; a napos, de hűvös időt; a nagyvárosokat; a szép épületeket; kirándulni; utazni; a tavaszt és nyarat, a könyveket, víz közelben lenni, a parfümöket, a felhőket, a virágokat, a lakását, a kilátást a lakásából; hogy sokat tud segíteni az anyjának…
Nem szereti: Beteg lenni; a sírást; a bunkóságot; a szomorúságot; a rovarokat; ha megszólják, amiért dohányzik, …
Hobbi: Olvasás; utazás; vásárlás; mozizás…
Főbb jellemzők (külső): Mosolygós, csinos, vékony, tiszta, ápolt, beszédes, …
Főbb jellemzők (belső): Energiával teli, mázlista/szerencsés, pénzéhes, kiegyensúlyozott, furcsa, megtévesztő, lenéző, csaló, kétszínű, hiú, gőgős, nyers, udvarias, figyelmes…
Háziállat: Egy vörös kandúr.

*****

Wöeglstromph Edit 1992 májusában tudta meg, hogy várandós. A nagyhírt elújságolta a szeretett férfinak - Tamásnak -, aki nem örült a hírnek és el akarta vetetni a gyereket.
A fiatal kismama nem hagyta magát, aminek az lett a következménye, hogy a férfi magára hagyta.
1993. február 28-án látta meg a napvilágot.
Tizenegy éves koráig, minden napját a főváros egyik külső kerületében található lakótelepen élte le. - Még a belvárosba sem nagyon járt, hiszen anyja a közelben dolgozott akkor, az egyik panelház aljában található kisboltban. - Tizenegy évesen bekerült a Martionba, s ekkor hagyta el igazán először hosszabb távra a 18. kerületben található Havanna lakótelepi kis lakást.
A kislány vadmágiája a talan iskolában jelentkezett; a kislány minden fizikai megmozdulás nélkül a nem kedvelt tanár fejéhez dobta a krétát, mikor az háttal állt neki. - A történtekért, persze Patrícia volt a felelős, hiába mondta a kislány és az osztálytársai, hogy meg sem mozdul a lány.
Mikor megjelentek a lakásuknál a varázsvilág küldöttei és elmondták az anyának a tényállását, azon szabályos rosszullét vett erőt - a mentőket is ki kellett hozzá hívni.
A kislány tehát hamarosan egyre kevesebbet volt otthon. A lázadó tinédzser évek alatt viszont megismerkedett lakhelyén pár olyan emberrel, akik rossz hírnévre tettek szert. Sokáig mulatta velük az idejét, de végül, ahogyan elmúlnak a tinédzser évek, úgy tűntek el ezek a rossz nevű emberek is a lány életéből, a (csonka)család és barátok nagy örömére - bár nem nyomtalanul.
A Martionban viszonylag jól tanult. Minden évben sikerült tartania a 3,5-ös átlagot, s kedvenc tárgyai is a gyakorlatot igénylő feladatok voltak.
A hatodik évfolyam elvégeztével egy évig tanult az Eötvös Loránt Tudomány Egyetem Mágiatörténelem szakán. Ezt az első év után lecserélte a Csontváry egy művészeti képzésére - bár itt sem maradt sokáig, az otthon eluralkodó pénzhiány miatt.

*****

"Gyerekkoromban arra tanítottak, hogy a pénz nem boldogít. De megtapasztaltam és láttam, hogy sokkal egyszerűbb az élet, ha van. Tudom milyen nélküle, hiszen évekig éltem a nélkülözésben. De aztán meguntam.
Mindenfajta munkát elvállaltam. Takarítottam anyámmal, kipróbáltam a McDonald’s-ot… még pincérnő is voltam. De végül csak felragyogott a szerencsecsillagom. Örök életemben hálás leszek az MMB (Magyar Mágus Bank) budapesti fiókvezető helyettesének, hiszen igazán jól fizető állást kínált fel egy laikusnak; mindenre megtanított, amire csak tudott, s mindezt pár év alatt."


Egy magas, jó vágású, öltönyös úriemberrel elegyedett beszédbe, aki aznap az utolsó vendég volt a kis budapesti kocsmában. Csak általánosságokról beszélgettek, de végül a pénz is téma lett. Patrícia pedig elmondta mindazt, amit gondol és gondolt a dologról. Szavaival valamiféle szimpátiát válthatott ki a fiatal férfiból, ugyanis az munkát ajánlott neki.
Elmondott mindent a munkáról, segített a lánynak egy kisebb összeggel, hogy beszerezhessen pár fontosabb darabot a ruhatárába - ami szükséges a munkahelyen való megjelenéshez. Ezt követően Patrícia a férfi jobbkezévé vált. Mindenhova követte, minden szavát itta és igyekezett minél többet megjegyezni mindabból, amit hallott.
Az idő múlásával beletanult a szerepbe, megértette a dolgok működését a munkahelyén, kisebb összegre tett szert, egy saját lakásra a II. kerületben található Szépvölgyi úton, valamint minden hónapban egy kisebb összeggel besegít az édesanyjának. - Bár a pénz nem boldogít, Ő mégis jobban érzi magát a jól fizető állásával és mindazzal, amit megszerzett magának.

Aktuális állapot:
+ még egy fekete stóla, s hosszú szőke haja hullámosítva, kiengedve omlik a vállára.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.12. 19:29:23

Ez a karakter a Magyar Mágikus Bank céghez tartozik.

Üzenet küldése