A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wang Léna

 
Beosztása: Kereskedő
Nem:
Életkor: 45 (születésnap: július 12.)
Testalkat: Alacsony (a 160 centit alulrúl súrolja), de arányosan formás.
Vonások: Ázsiai, bőrszíne ennek megfelelően világosbarna. Arca kissé aszimetrikus. Korát nehéz belőni, fiatalabbnak tűnik mint amennyi.
Szem: Ferdén metszett, sötétbarna szempár.
Haj: Hollófekete, a válláig ér. Általában hullámosítva hordja.
Általános öltözet
Szereti a feketét és a leggyakrabban ilyen színű ruhákat hord. A visszafogott elegancia híve. Ékszerei is egyszerűek, de szépek. Szinte mindig visel sminket.
Első benyomás, kisugárzás
Ami elsőre meglepő lehet, az a tökéletes magyarsága. Egyáltalán nem töri a nyelvet, honfitársaival ellentétben az r hanggal sincs problémája. Egyébként kedves, de zárkózott. Nem sokat beszél, titokzatosság lengi körül.

LeírásAlkonyat után találkozhatsz vele az Ázsia- vagy a Sárkány centerben. Körülötte halmokban áll a bóvli, a hamis Adidastól kezdve a vizezett parfümön át a plüsspandáig bármit megtalálsz. Általában kínaiul ordibál az alkalmazottakkal, vagy a pénztár mögött számolja a bevételt.

Máskor antikváriumokban, régiségkereskedésekben láthatod. Ilyenkor mosolyog, hízeleg. Selymet kínál, porcelánt, teknősbéka fésűt, mahjong készletet. Mindig hajlandó egy kicsit engedni az árból, neki a vevő az első.

Hajnal előtt a Quittner téren is feltűnik néha. Csempészett, olcsó cigarettával, nem ritkán tudatmódosító szerekkel, szesszel üzletel. Határozott, kemény.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.22. 22:38:15

Üzenet küldése