A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wass Abigél

 
Beosztása: ELTE EMK, Mágusjog


Nem:
Életkor: 26 (születésnap: január 26.)
Testalkat: 163 cm-ét általában szédítő magasságú cipősarokkal korrigálja, alakjára leginkább azt lehetne mondani, hogy nőiesen kicsattanó. Picikébb a teltkarcsúnál, szabálytalanabb a homokóránál, ennél többet csak a párja mondhatna.
Vonások: A világos bőrt leszámítva nincs benne semmi arisztokratikus, nem egy babapofi, sokkal inkább arroganciát sugárzó, kemény vonású rókaarc. De sokat lágyít rajta a mimikája, összességében jó ránézni, és ahhoz is ért, hogy némi sminkkel előnyösebbé tegye az éles vonalakat.
Szem: Seprűs pillájú, őzbarna, az írisz szélén sárga kerettel.
Haj: Feketére festett, sűrű, hullámos.
Általános öltözet
Az egyetemen megszokott, magabiztos, én-soha-nem-veszem-fel-a-férjem-nevét lány zsánere olyannyira ráragadt, hogy manapság már ez a jellemző. Rügyező üzletasszonyos elegancia keveredik benne a saját hanyag vagányságával, férfias zakók, egyszerű és mutatós blúzok, térd fölött végződő ceruzaszoknyák és csőfazonú farmernadrágok alkotják a ruhatára bázisát. Egykori bohókássága, ami kamaszkorában meghatározó ismertetőjele volt, ma már csak egy-egy kiegészítőn - táskán, sálon, övön, harisnyaneműn - köszön vissza, ékszert ellenben nem tűr magán a jegygyűrűn kívül, illetve még egy vékony, jellegtelen lánc van a nyakában, ruha alá ejtve. Van ízlése, egyedi stílusjegyei, és látszik rajta, hogy a reggeli cigi-kávé után akkor ébred fel igazán, amikor összerakja az aznapi szettet, de inkább mérhetetlen élvezet árad róla, mintsem bármi görcs vagy megfelelési kényszer. Egyedül a cipői alapján lehetne bármilyen komplexusra következtetni, mert azok valóban azonnali tériszonyt okoznak... De egy szót se róla, mert imádja őket, a valódi bőr örökdaraboktól az utolsó kínai tiszavirágéletűig. Ez egyébként is jellemző rá, kevés igazán márkás darab akad egész ruhatárában, de nagyon jó érzékkel válogatja össze a holmijait.
Első benyomás, kisugárzás
Magabiztos, domináns, közvetlen és néha-néha letagadhatatlanul, szemérmetlenül harsány; ha jelen van, ritkán marad észrevétlen. Van benne valami örök ingerültség, szüntelen konstruktív harag, amelyet lehet vonzónak vagy még inkább taszítónak találni, de ez adja meg a személyisége igazi ízét, ez nem a magyarosan megszokott, örökké ugyanabban a kitaposott keservben topogó bosszankodást jelenti, számára az indulata komoly hajtóerő bármiben, amibe belekezd, és lendülete, szenvedélyes tettrekészsége szinte magával ragad. A maga módján rettentően vonzó tud lenni, született vezető és egyben nyilvánvalóan harcos aktivista alkat, valahogy az ő szájából hallva az igazság visszakapja a rég elrongyolt jogalapját, erejét. Már ránézésre is olyan ember, akinek az oldalán szívesen állnál, ha baj van, ahol meg ő van, ott előbb-utóbb úgyis baj lesz...

Az aurája annak mutatja, aminek ránézésre is látszik: közönséges mágusnak.
Mágialátók érzékelhetik, hogy a nyakában viselt medál mágikus tárgy.
Az éjszaka lényei felé olyan erőteljes dominanciát áraszt magából, amellyel csak ritkán találkozni.


Leírás

Ennek a felújítására még gyűjtjük az adományokat.


Kapcsolatok
|
Közelebbről

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.06.26. 20:48:16


Ez a karakter rendelkezik egy Gyömbér nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése