Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:526) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Weisz Lívia

 
Beosztása: a brit Kutatási és fejlesztési osztály alkalmazottja
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: február 18.)
Testalkat: Egy átlagos nőnél valamivel magasabb, kissé szögletesen filigrán alkat, s habár nem sok fognivaló van rajta, talán egyenes, határozott tartása miatt szilárd, masszív benyomást kelt, még vékonysága ellenére is.
Vonások: Nőiesen hangsúlyos járomcsont, telt, halvány, csak ritkán felfelé görbülő ajkak, s a hosszúkás arcforma vonásaiban némi maszkulin él rajzolódna ki leheletfinoman. Épp annyira, hogy arca nehezen feledhető legyen. Nem kifejezetten gyönyörű, jobban illik rá karizmatikus jelző.
Szem: Mimikája hiába nem árulkodó, a zöldeskék szemekben rendszerint minden benne van. Kifejező, intenzív pillantásával azonban általában inkább csak kényelmetlen feszengést vált ki az emberekből, mintsem csodálatot.
Haj: Hosszú, természetes vörös.
Általános öltözet
Kinőtte már a kölykös csak nadrág-csak ing fiús viseletet, ahogyan rakott szoknyás, térdzoknis diáklány is régen volt. A hétköznapokban előnyben részesíti a nőies, de kényelmes darabokat, míg kivételes alkalmakra, akár olyan cipőbe is hajlandó belebújni, amely véresre töri a lábát, csak hogy megfelelően nézzen ki. Munka közben a praktikusságra törekedve megmarad a farmer-blúz-köpenynél.
Első benyomás, kisugárzás
Hogy huszonhárom lenne, elhiszed, persze. Fiatal és első látásra furcsán tetszetős benne az a karakán, határozott kiállás és hogy mindeközben mégis annyira nő. Nem csitri, nem lány, hanem nő, aki két lábbal áll a földön, tisztában van az értékeivel és elégedett saját magával. Épp emiatt a bizonyosság miatt hajlamos az a kis érezhető arrogáns él belopakodni a szavai közé. Néha szúr, néha csak lágyan megpiszkál, máskor elevenbe tapos. És ha mosolyog vagy nevet? Mintha a természetes őserő bukkanna ki a lepattogzott vintage tapéta mögül.

Leírás`Önkarikatúra`

Hárman vagyunk, ha egymagam vagyok. A háromságomat
ki érti meg?
Egyikünk bölcs, mint a kő és éppoly rideg, hideg.
Másikunk nyárspolgár és langyos-meleg, akár a szörp a nyári napon.
Harmadikunk dilinós kicsit és költő is és gyerek nagyon.
/Weöres Sándor: Filigránok/


Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.10. 12:15:11

Üzenet küldése