A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wellman Mónika

 
Beosztása: Idegenvezető
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: december 06.)
Testalkat: Átlagos magassággal bír, nem egy milói Vénusz. Picit sovány, picit deszka.
Vonások: Kimondottan csinos arc, telt ajkak, kellemes látvány.
Szem: Zöldeskékes…szürkés. Fényviszonyoktól függ, épp milyennek tűnik.
Haj: Hihetetlenül göndör, sötétbarna sörény. Hátközépig ér és jellemzően nem tud vele mit kezdeni. Legfeljebb összefogja.
Általános öltözet
Lazán és kényelmesen öltözködik, nem a kifinomult elegancia mintaképe. Nem tehet róla, de szereti a pólókat, a cipzáras, vagy kapucnis pulcsikat, a szakadt vagy koptatott farmerokat és a tornacipőt. Gyakran húz a punk-korszakából visszamaradt pólókat, melyeken a megfelelő együttesek vannak, vagy épp aggat magára láncokat, mert ha már úgyis ott vannak a ruhásszekrényben, akkor miért ne hordaná.
Ritkán öltözik ki, nem szereti a magassarkúkat és a csicsás ruhákban meg minden baja van.
Első benyomás, kisugárzás
Nehéz lenne behatárolni, hogy milyen is első látásra. Mondjuk borzas. És valószínűleg mozgásban van, vagy legalább is csinál valamit. Öltözködését elnézve talán még a mai napig nem nőtte ki a lázadó korszakát.
Ha esetleg szóba elegyednél vele, akkor pedig olyan, amilyen. Néha kicsit nyers, néha kicsit nagyszájú, de alapvetően tudja magát moderálni. A másokhoz való viszonya teljesen kedv kérdése. Tud kedves és figyelmes lenni, de hajlamos elengedni magát és elfeledkezni ezekről. Mindig igyekszik határozottnak tűnni és bár nem öltözik úgy, mint aki a divatmagazinok címlapjáról lépett le, de érezhetően ráébredt már nőiességére. Férfi szemmel talán nem is tetszik olyan nehéz prédának.

Leírás


- 1990. december 6-án látta meg a napvilágot Szolnokon. Mindkét szülő mágus, édesapja német származású üzletember volt, édesanyja a vendéglátóiparban dolgozott.
- Óvodai tanulmányait a Mirarx-ban kezdte, lévén auralátó.
- 7 éves volt, amikor az apja üzleti ügyei végett az egész család kiköltözött Berlinbe. A nyelvtanulással nem voltak nagyobb problémái, lévén apja miatt az alapok már megvoltak.
- Az ottani mágikus oktatási intézményekben folytatta tanulmányait. Hobbija pedig a sakk lett ugyancsak az apja közbenjárásával. Bár nem egy Polgár lány, de nyert kerületi versenyt és országos harmadik lett Németországban egyszer. Ezen hobbijával mai napig nem hagyott fel, jelenleg is tagja a sakk-egyletnek, de felnőtt versenyeken nem ért el eddig eredményeket.
- Tanulmányi eredményei mindig is a közepes szinten mozogtak. Tervei között szerepelt, hogy kitanulja az abeomágiát, de ez nem sikerült a hat éves képzés során, tanára nem tartotta elég felkészültnek.
- 16 éves korában édesapja elhunyt. Hiába mondják azt, hogy a repülők ritkán zuhannak le… de sajnos megesik és akkor is megesett. Apja halála nagyban megváltoztatta Mónit, elkezdett kimaradozni éjszaka, kétes ismeretségeket kötött.
- 18 évesen érettségit szerzett, majd ezt követően egy évig az égvilágon semmit sem csinált. Időközben édesanyja újraházasodott egy fiatalabb férfival.
- Végül elment egy okj-s idegenvezetői képzésre, de nem járt be igazán, így rövid úton meg is váltak tőle. A családi problémák is gyűlni látszottak eközben.
- Következő évben újra nekifutott, igyekezett összeszedni magát, még állást is talált egy gyorsétteremben. A tanév végén viszont édesanyjával olyan szinten elmérgesedett a viszonya, hogy utolsó vizsgája után összerámolt, fogta a tanulmányi alapját és egész egyszerűen Magyarországra jött. Itt folytatja tanulmányait és újfent gyorséttermi munkába fogott.
- Hamar rá kellett jönnie, hogy a munkájával nem fog tudni egyedül fent tartani egyedül egy albérletet, így mikor kidobták addigi lakásáról, felkereste szinte sosem látott unokatestvérét, Ignácot, aki segített neki.
- Rövid átmeneti időszak következett, amíg nem talált végül egy kiadó szobát. Nem szerette volna kihasználni unokatestvére segítőkészségét, vagy éppen tesztelni a türelmét, hogy meddig is tűri meg őt a pesti lakásban. Így gyorsan össze is költözött Kapitány Leventével, aki a lakás tulajdonosa, amiben mindketten laknak.
- Váratlanul kereste fel őt régi, berlini ismerőse, Sarnyai Csaba, akiről kiderült, hogy épp egy kaszinó társtulajdonosa és szívesen látná őt ott. Mivel pedig Móni egyébként is izzó gyűlölettel viseltetett a gyorséttermek iránt, hamar váltott is és azóta szolgál fel a Leviatánban.
- 2013 nyarát végig a Leviatánban töltötte, ám a kitartó önéletrajz-küldözgetés elérte a célját, jelenleg szakmájában dolgozik, idegenvezető.

Egy kis ez meg egy kis az

- A neve ismert lehet Youtube-ról. Van néhány sakk-tutorial videója egészen a kezdőtől a haladó szintig.
- Bár imádja a kutyákat, neki mégsem volt soha sajátja.
- Apja haláláig talan repülőgép pilóta akart lenni.
- Egyáltalán nem szakadt el a magyar kultúrától odakint sem. Például a L'art pour l'art társulat nagy rajongója, teljesen odavan Dolák-Saly Róbertért.
- Antialkoholista (szilveszterkor is kölyökpezsgőt iszik) és nem kávézik. Egyedüli káros szenvedélye a dohányzás.
- Szeret útikalauzokat olvasgatni, de Németországon kívül nem járt még sehol, pedig minden vágya eljutni Angliába vagy Skóciába.
- Kislányként jobban szeretett legózni, mint Barbie-zni.
- A kaland-, és történelmi filmekért odavan. Viszont sem az akciófilmek, sem a romantikus komédiák nem hatják meg.
- Folyékonyan beszél magyarul, németül, angolul, franciául és némileg töri az olaszt. Rendkívüli nyelvérzékkel rendelkezik.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.19. 03:17:12

Üzenet küldése