A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Willman Dávid

 
Beosztása: A Mágikus Hírközlési Főosztály vezetője
Nem: Férfi
Életkor: 50 (születésnap: augusztus 20.)
Testalkat: Magas (189cm), sportosan jókötésű.  
Vonások: Bár kissé ovális az arca, férfias vonások jellemzik. Az összkép kellemes, és megjegyezhető.
Szem: Világosbarna, enyhén mandulavágású.
Haj: Szintén barna, a hosszára mindig figyel, így az elrendezése ennek mértékében változatos: oldalt elválasztott, előre-, vagy hártazselézett.
Általános öltözet
Megjelenése nagymértékben függ attól, milyen titulusában jelenik meg. Alapvetően suit-up-párti, de kellemetlen lenne otthon a kanapén háromrészes öltönyben heverészni, így kompromisszumkész a hétköznapokon. A színekkel, és anyagokkal bátrabban bánik, mint egy átlaghivatalnok. Nem is csoda, hogy nem az.
Első benyomás, kisugárzás
Céltudatos, ám nem törtető. Az a fajta ember, aki tisztában van saját korlátaival, és kellő humorral képes mindezekkel együtt élni. Már elsőre meg tudja nyerni a partnerét, talán azért, mert elfogadó, és toleráns. Ám, ha a kőkemény tényekről van szó, neki sincs vajból a szíve.


Leírás

Története 1969-ben kezdődött, amikor is kevert, értelmiségi családba érkezett, egyedüli gyermekként. Édesapja képviselte a mágikus vonalat a családban, és idejének függvényében foglalkozott is Dáviddal, folyamatosan követte nyomon a mágikus fejlődését, ugyanannyira, mint elemi tanulmányait. Sajnos azonban a várakozásokkal ellentétben igencsak későn indult meg a fiú mágikus érése, így a várakozásokkal szöges ellentétben, egy éves csúszással került be a Martionba (ott pedig a Neredin sorait bővítette).

Általánosságban jellemző ekkor is rá, hogy az eszével, és a szorgalmával semmi gond nincs, ám a mágikus képességei kissé alulmaradtak az átlagostól. Persze, mindez nem jelenti, hogy nem találta meg a magának tanulóévei alatt a számára megfelelő tudományterületet, ám az elég hamar világossá vált, hogy nem a mágikus tulajdonságának kiaknázása fog számára hosszútávú megélhetést biztosítani majd.
A társai a Martionban egy igencsak közvetlen, minden probléma megoldására nyitott, aktív közösségi életet élő diákként ismerhették meg. Diákmentor sose szeretett volna lenni, de DiákTanács tagságát kiélte a tanulóéveiben.

Később ezen sikereinek is hála jelentkezett, és nyert felvételt az Oswald König Akadémia Államigazgatási szakára, s végzése után is nagy várományos lehetett volna a hazai politikai felsővezetésben. Ám ő ezekután tudását mélyíteni szándékozta a talan szférában is. A tanulási időszak számára így addig elhúzódott, amíg élvezte, hogy új ismereteket halmozhat: Többek között, történelemtanárként végzett az ELTÉn, aztán pedig igazi szerelme, a kommunikáció és médiatudomány szak felé fordult.

Ezen területen kezdte meg a szakmai karrierjét is, aminek felfelé ívelését csak egy, a magánéletén elég nagy nyomot hagyó esemény szakította meg. A férfi ugyanis 2000-ben a likantrópia tüneteit vélte felfedezni magán //amennyiben ez az első átváltozás előtt érezhető - egyeztetés alatt//, és így feküdt be a Főnix Könnyébe kivizsgálásra. A tesztek eredményeként, szerencsére még jóval telihold előtt fény derült, és ezek alátámasztották a férfi megérzéseit. A fertőzés körülményei végtelenül egyszerűek: az akkori, alig pár hete tartó párkapcsolati partnere volt a hordozó, és a fertőzés egy hétköznapi véletlen folyamán történt. Ennek felismerése után a kapcsolatuk meg is szakadt a biztos, őszinte egymás felé fordulás hiányából fakadóan. Dávid egészen eddig nem találkozott hasonlóan nagy problémával az életében, de életigenlő magatartása és érett személyisége sem hagyta, hogy emiatt a tervei, és a megszokott életvitele csorbuljon. Rögtön felvette a kapcsolatot a megfelelő szerveződésekkel, s bár falkatagnak nem mondható, de a kezdeti időszakokban sok támogatást kapott a csoporttól.

Karrierje tekintetében ezek után König Akadémián volt jelen egészen a Kaczár kormány megalakulásáig; mint intézményi kommunikációs óraadó tanár. A politikai élet fordulásával azonban a saját bőrén volt kénytelen tapasztalni az új nézőpont hátrányait - akármennyire is különálló intézmény a König, de - közös megegyezéssel otthagyta állását, hogy végleg a talan felsőoktatásban folytassa a tevékenységét.

Egészen 2012-ig, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, illetve a Corvinus Egyetemen ad órát intézményi kommunikáció, kommunikáció és populáris kultúra témakörökben. A szakma el- de nem túl széles körben ismert szaktekintélye. Népszerűségéhez diákjai körében inkább a könnyedebb személyiségének van köze.

A Fehér mágia Párt 2012. árpilisi kormányalakításával pedig őt kérték fel a Mágikus kormány szóvivőjének, amit természetesen el is vállalt.

//Karakterkép: David Walliams//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.21. 12:32:50

Üzenet küldése