A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wollák Sándor

 
Beosztása: Rendező, a MSTV igazgatótanácsának tagja
Nem: Férfi
Életkor: 56 (születésnap: szeptember 28.)
Testalkat: Magas, szikár férfi, bár konditerembe már évek óta nem jár. Azért némi plusz kiló már befigyel hastájékon.
Vonások: Erős, karakteres arca és kiugró szemöldökvonala semmiképp nem teszi őt sármossá, de még csak megnyerővé sem, homloka és állkapcsa szintén széles, erőteljes.
Szem: Egészen mélyen ülő, sötétbarna. Mogorva arckifejezést kölcsönöz neki.
Haj: Homlokvonalánál kopaszodó, bár erőteljesen igyekszik leplezni néhány rosszul eszközölt fésülködéssel reggelente.
Általános öltözet
Szinte minden megtalálható repertoárjában, legyen szó farmerről és kockás ingről munkában, vagy elegáns öltönyről nyilvános rendezvényen. Öltözéke mindig tiszta, ápolt és rendezett, láthatóan nem másod kézből vásárol.
Első benyomás, kisugárzás
Mindig mogorva, hangos, káromkodik, és ha nincs felkavarodva körülötte a környezete, ő tesz arról, hogy senki ne unatkozzon. Nehéz természetét kevesen tudják tolerálni, és még kevesebben elviselni, de muszáj, mert.. ő Wollák Sándor.

Leírás

"Ott a televízió, minden benne van. Nézd, hallgasd, térdelj, imádkozz! Reklámok. Már nem csinálunk semmit, nem is várják el tőlünk, minden automatizált. Akkor mi minek kellünk? Fogyasztónak (...)! Jól van, ha sokat vásárolsz, mintapolgár vagy, de ha nem vásárolsz sok mindent, ha nem, akkor mi vagy, kérdem én, mi vagy? Elmebeteg! Ez így van (...). Ha nem vásárolsz vécépapírt, új kocsit, turmixgépet, elektromos szexsegédeszközt, agyba operált sztereó fejhallgatót, csavarhúzót beépített radarrendszerrel, hanggal vezérelt számítógépet... Nézd a tévét, annak legalább van értelme."

Azok a mesés hatvanas évek


Tudod, aranyapám.. azok voltak a jó idők. Bejött a Coca Cola, meg kezdett fellendülni a filmipar, mi meg csorgathattuk a nyálunkat a vasárnapi matinén, mint taknyos tizenéves kis suhancok.. de én már akkor tudtam, mit akarok. James Dean már akkor megmondta: Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. Hát én is ezt tettem, és nézd meg, most hol vagyok. Ismer egy egész ország, Steven Spielberggel szoktam vacsorázni ha Amerikában vagyok és Bruce Willis a lányom keresztapja. Na ezért volt értelme itt hagynom ezt az egész mocskos kócerájt, miután megszereztem Martionban a papírjaimat.. engem várt a nyugat, és most is második hazámként tekintek rá.

Arccal a vasút filmipar felé


Persze miután hazajöttem, itt szar sem volt.. csak a sok kivénhedt jó munkásember, akik azt sem tudták, mi fán terme a Marilyn Monroe, meg ki lőtte le Kennedyt, és hogy írjak Ronald Reagan nevét. Fogalmuk nem volt ezeknek semmiről, míg fel nem nyitottam a szemüket. Nélkülem sehol nem lennének.. főleg, mióta Dickens is hazatolta a képét ebbe a poshadványba.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.02. 17:22:49

Ez a karakter a MSTV céghez tartozik.

Üzenet küldése