A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Wolstein Ludmilla

 
Beosztása: Csontváry hallgató
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: december 10.)
Testalkat: Első látásra megállapítható, hogy nem fogja elfújni egy nagyobb légáramlat sem. Szálkás, arányos testfelépítésű, minden bizonnyal sportol valamit.
Vonások: Amilyen kedves vonásai lehetnének, olyannyira cáfol rá erre csípős viselkedésével. Akármennyire is bájos, az első pár percben ez tovatűnik.
Szem: Szürkéskék.
Haj: Hátközépig érő, festett vörös.
Általános öltözet
Nőies, hétköznapi a megjelenése, gyakorta hord farmert sportcipővel, csinos felsővel, de a ruhák, szoknyák és egyéb divatos kellékek is megtalálhatóak szekrényében.
Első benyomás, kisugárzás
Csípős humor, megmondós vélemény, hirtelen harag. Aki ismeri, az már fel sem veszi, mert bár nem rosszindulatú ő, sokak szerint elviselhetetlen és irritáló a modora.

Leírás

x

ma megint találkoztam l-lel. ami amúgy tök frankó, mert nagyon bírom, miatta mentem el megint abba a nyamvadt klubba, amit amúgy is csak j miatt ismertem eddig. hát a franc se gondolta, hogy oda ilyen pasik járnak, mint l. mindenesetre megkérdeztem, tőle, akar -e inni egy sört. és beleegyezett, majd szerdán megyünk a vándorba.
x

j azt mondja, nem leszek kész időben a beadandóval, ha állandóan eljárkálok meg elcseszem az időmet. de hát most könyörgöm, ha egyszerűen hülye a tanárok időbeosztása? miért két hetet adnak egy ilyenre? mintha nekünk nem lenne életünk, de komolyan.
x

a szülei tök gázak, de komolyan. kezdem megérteni, miért akarja, hogy marjam be, de arra nem lennék képes.
x

de esküszöm csak azért, mert lucizott! és gyűlölöm a nevemet, miért kellett ezzel felcsesznie az agyamat?! azt mondták, kell járnom indulatkezelésre, de ez szerintem bullshit. nincs velem semmi baj, majd hallgatok relax zenét. se. de l már jól van és ez jó.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.11. 02:25:32

Üzenet küldése