A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Yeon Min-sun

 
Beosztása: Mágusnagykövet
Nem:
Életkor: 36 (születésnap: augusztus 27.)
Testalkat: A maga 152 centis magasságával és 36-os cipőméretével rászolgál az „apró” jelzőre.
Vonások: Keleti vonásai finoman íveltek, nincs hely rajtuk durva, határozott vonalaknak.
Szem: Fekete.
Haj: Sötétbarna.

Általános öltözet
Aprócska termetére nem egyszerű ruhát találnia, így nem meglepő, hogy a legtöbb darab, amit visel, egyedi készítésű. De ami nem, azt is gondosan válogatja, különböző divatházak kínálatából. - Kétségtelenül remek stílusérzékkel áldotta meg a sors, a mágikus sajtó szívesen csemegéz lencsevégre kapott összeállításaiból. Épp csak a legdivatosabb diplomatának nem választották még meg.

Első benyomás, kisugárzás
Egyfajta titokzatosság lengi körül, noha lehet, mindez betudható annak, hogy nehéz a közelébe férkőzni, hiszen állandó testőri kísérettel bír. Nem egyszerű úgy felszabadultan, közvetlen módon csevegni, ha a melletted levő asztalnál egy rád vigyázó kétajtós szekrény „olvassa” a napi sajtót.
Minden helyzetben kedves visszafogottság jellemzi, a hivatali formalitásokra rendkívül odafigyel.

LeírásA Koreai Köztársaság mágusnagykövete, Yeon Min-sun vagyok.

A diplomáciai kapcsolatok a koreai és magyar Árnyékkormányok között1892-ig nyúlnak vissza, ekkor kötöttek barátsági, kereskedelmi és nemzetközi illanási szerződést a Koreai Királyság és az Osztrák-Magyar Monarchia képviselői. Sajnos a világtörténelem alakulása miatt 1910-1989. között, - ahogy a talanok esetében, úgy közöttünk is - megszakadt ez a kapcsolat, de szerencsére 1989 februárjában a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételével mindezt helyrehoztunk.
Korea és Magyarország szerteágazó együttműködést ápol mind a politika, a diplomácia, a gazdaság, illetve a kultúra, a tudomány és technológia területén egyaránt.

Magyarországra érkezésemet követően nyomban az volt a legnagyobb meglepetés számomra, hogy a magyarok milyen élénk érdeklődést mutatnak – beleértve a nyelvet is – a kelet kultúrája iránt. Ez a fajta érdeklődés erősíti az emberek egymáshoz való kötődéseit, s az emberek közötti kapcsolatok szolgálnak alapul az országok közötti barátság építéséhez. Jómagam arra szeretnék törekedni, hogy mind az emberi, mind pedig az országok közötti kapcsolatok oldaláról tovább mélyítsem és kiteljesítsem ezt a barátságot.

2013. november

>> YEON Min-sun

A karrierdiplomata 1982. augusztusában született Szöul városában, egyetemi diplomáját nemzetközi gazdálkodás szakon szerezte a nagy elismertségnek örvendő Yonsei University-n. Anyanyelve mellett felsőfokon beszél angolul és magyarul.

>> Mit csinál egy nagykövet?

Sokszor elhangzó kérdés, melyre az ember meglehetősen homályos válaszokat kap csupán. Volt vele kapcsolatosan egy tréfás, a külügyben ismert riposzt is: "Jattol a huzatban." (Avagy áll a küszöbnél és szorongatja mások kezét.)
A nagykövetre is érvényes a munkaidő, az állandó kapcsolattartás az "otthoni" központtal. Napi szinten elvárt tőle a jelentések, sajtószemlék írása. Egyeztet továbbá más országok nagyköveteivel, tanulmányokat készít, eseményeket véleményez, felügyeli beosztottjait, felelős a nagykövetség gazdálkodásáért. - És mindeközben megpróbálja méltón képviselni az őt küldő országot és annak érdekeit.
Összességében igen megtisztelő feladat.

{behind the castle walls}

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.09. 23:39:23

Üzenet küldése