A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zágon Dávid

 
Beosztása: Biztonságiőr
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: október 26.)
Testalkat: Majdnem 190 cm magas, és nem fújja el az első szél
Vonások: Határozott, markáns, éles vonásaival nehezen feledhető
Szem: Szürke, átható
Haj: Feketébe hajló sötétbarna, kissé hosszabbra hagyott
Általános öltözet
Nem viszi túlzásba. Bőr, farmer, egy póló vagy egy atléta. Bőrdzseki vagy hosszú fekete kabát a télre, ennyit az eleganciáról. Nem Hamupipőke, hogy bálba járjon.
Első benyomás, kisugárzás
Ha jóravaló magányosan sétáló ember vagy, sötétedés után átsétálsz a túloldalra. Ha mellette van szabad hely a buszon, akkor az egészséged érdekében inkább állsz. Nem taszító... De minek kockáztatni?

Leírás

A Sötétvári Mágus Gyermekotthon gondviselőinek nyilatkozata az örökbefogadási papírokhoz //1995. 05.03//

Dávid négy évesen került felügyeletünk alá öccsével, Andrással együtt. A gyermek testvére kezét fogva állt az ajtóban kérdéseinkre nem válaszolt, vér szerinti szüleiről sem akkor, sem később nem beszélt.

Itt tartózkodása alatt a közösségbe beilleszkedni nem tudott, társai tartanak tőle agresszív természete miatt, ingerlékeny, komisz gyermek, megbánást, lelkiismeret furdalást nem mutat. Nevelői felé nem adja meg az elvárt tiszteletet, a szabályok betartásával gondjai vannak. Rossz magaviseletű gyermek, de intelligenciája és mágiája korához képest fejlett.

A Főnix Könnye Ispotály gyermekpszichiáterének szakvéleménye a Martion Mágustanoda szakpszichológusának kérésére //1997. 02.10.//

Dávid nem meghatározott személyiségzavar //F6090// iránydiagnózissal került osztályunkra megfigyelésre és elbeszélgetésre. Tanárai szerint viselkedése agresszív, antiszociális, a közösségbe való beilleszkedése nehézkes, figyelmét nehezen koncentrálja, tanulmányaiban nehézkesen halad előre, bár intellektuális és mágikus képességei kétségtelenül kiválóak.

Megfigyeléseink és a gyermek teszteredményei szerint Dávid úgynevezett disszociációs személyiségzavarban szenved //F6020//. Az antiszociális személyiség a „nem szeret, nem szorong, nem tanul” negatív triásszal írható le a legrövidebben.

A személyiségzavart a társadalmi kötelezettségek figyelmen kívül hagyása jellemzi, a hűvös közömbösség mások érzéseivel szemben. A frusztráció toleranciája alacsony, az agresszió nagyon könnyen megnyilvánul, így az erőszak is. Mások hibáztatásának a tendenciája észlelhető, vagy hihető racionalizációi annak a viselkedésnek, ami miatt konfliktusba kerültek a közösséggel (társadalommal).

A szociopata gyermek gyakran agresszív, nem érez empátiát (bár megjátszhatja), szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt. Legnagyobb gyengesége, hogy nem tudja magát különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében versengéseiben sikeres lehet, hiszen céljait keményen, sőt kíméletlenül megvalósítja. Ennek ellenére odafigyeléssel készségei zökkenőmentesen fejleszthetőek, önmagára vagy diáktársaira kiemelt veszélyt nem jelent. Visszatérésének a bentlakásos oktatási intézménybe pszichiátriai kontra indikációja nincs, heti két alkalommal szakpszichológus kezelését javasoljuk.

//2001. 08.23.// Osztályunkra az Ispotály sürgősségi baleseti osztályáról utalták át korábbi itt tartózkodásának okán. Oda felvételére utcai verekedés következtében elszenvedett többszörös alkar és sorozat bordatörés miatt került sor.

Dávid sima modorú, vonzó és spontán személyiség, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viseli a monotóniát, hamar elunja magát, ebből adódnak gondjai az elméleti tárgyak tanulásával. Állandó szükséglete van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul, így gondos odafigyelést igényel tanárai és szülei részéről, nehogy káros szenvedélyek felé, vagy agresszív jelleme miatt önpusztító ügyekbe keveredjen. Osztályunkra való felvételkor szervezetében alkoholt és THC származékokat találtunk. A gyermek hazudozó, manipulálja a többieket, nincs lelkiismeret-furdalása, gyenge az emocionális élete, érzéketlen, impulzív, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedését.

Azt a tényt, hogy csak saját céljait követi, jól tudja titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Szülei kérésére intézményünkből három bent töltött éjszaka után távozott, önmagára és környezetére veszélyt nem jelent, javasoljuk pszichiátriai rendelőintézeti kezelés megfontolását.

//2012. 09.17.//

Osztályunkra öccsével poszttraumás stressz szindróma (PTSD) gyanújával került felvételre, mindketten a minisztérium által besorozott elemisták, akik a harcokban részt vettek. Míg öccse megviselt, zavarodott, addig Dávid nem mutat érzelmeket a kialakult helyzet miatt.

Tetteiről nem beszél, segítséget nem kér, elmondása szerint csak öccsének akart szakszerű segítséget szerezni, ő maga már túllépett a történteken.

Saját bevallása szerint „csak tette, amit mondtak neki”, beszéde összefüggő, koherens, logikailag tökéletesen felépített, érzelmekről nem árulkodik. Bűntudatot, megbánást nem mutat, tetteit a parancs teljesítésre hivatkozva igazolja.

A minisztérium döntése szerint a besorozott elemisták a támadás során elkövetett tetteikért felelősségre nem vonhatók, így saját kérésére bent tartózkodás nélkül távozhatnak osztályunkról.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.27. 13:42:45

Ez a karakter a [M] A Klub céghez tartozik.

Ez a karakter a Zágon család tagja.

Ez a karakter a Zágon család tagja.

Üzenet küldése